Om Personlig Revisor

Speciale i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder

Personlig Revisor ejes og drives af revisor, cand.merc.aud. Ulrik Martorin Frandsen. Jeg er selvstændig revisor og har mere end 15 års erfaring som revisor. Halvdelen af min revisor erfaring kommer fra verdens største revisionshus “Deloitte”, hvor mit speciale var mindre virksomheder. Jeg tager kunder ind for hele Danmark. 

Jeg driver selv firmaet, da jeg ønsker at tilbyde kunder en personlig revisor. En revisor, som er let at komme i kontakt med og især prioriterer at kunden modtager svar på sine spørgsmål i løbet af året. 

Hovedformålet med Personlig Revisor er, at tilbyde en samlet regnskabspakke hvor jeg tager mig af hele regnskabet til en fast billig pris. Ydermere har jeg stor fokus på at gøre regnskabsprocessen så nem som muligt, hvor jeg ofte kan nøjes med et bankudskrift fra banken, i stedet for at skulle se de fysiske bilag

Billig revisor Frederikssund
Revisor hjælp til enkeltmandsvirksomheder i København

MIT CV

Erfaring
Uddannelse

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde