Billig revisor i Borup til fast årlig pris

Har du behov for en billig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Borup tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Du sparer ca. 3.000 kr. i året på udgiften til dit aktuelle online regnskabsprogram, da mit bogføringsprogram er gratis for dig.

Personlig Revisor i Borup tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i Borup

Der er kan være mange gode grunde til at finde en revisor i Borup eller nærområdet. En revisor kan som ofte både hjælpe dig uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed, ApS, eller IVS. De fleste revisor kan også assistere med virksomhedsskatteordningen.

Personlig revisor er specialiseret i mindre virksomheder både enkeltmandsvirksomheder og ApS’er. Det er min styrke at give en personlig service til fornuftige priser samt være meget tilgængelig. 

Det er ikke kun hjælp til årsregnskabet eller årsrapporten du kan få ved Personlig Revisor. Som ofte tilbyder jeg 100 % regnskabsstyring af din virksomhed som både inkluderer bogføring, moms, årsregnskab, indberetning til skat, gratis sparring til en fast årlig pris.  

Hvis der også ønskes revisor hjælp til din bogføring i Borup eller omegn, så vil jeg også være et oplagt valg til dette. Jeg bruger mit eget regnskabs program som faktisk er gratis for dig. Det betyder, at du ikke længere behøver at bruge et regnskabsprogram som Billy, Dinero eller Economic som ofte koster 2.500-4.000 kr. i året.  

Billig revisor Borup til fast årlig pris

Fordele ved at få en billig revisor i Borup?

Jeg ser mange gang at enkeltmandsvirksomheder eller ApS’er vælger at fravælge revisoren til bogføringen og momsen, da de tror prisen hertil er meget høj. Med en lokal revisor i Borup så vil i opleve at priserne for hele økonomistyringen af jeres virksomhed er billigere end i tror. Nogen gange er det faktisk ligeså dyrt at håndtere bogføringen selv via abonnemenert til en af de mange online regnskabs programmer kontra at personlig revisor tager sig af bogføringen, da mit regnskabs program er gratis. 

Det er selvfølgelig altid en god ide inden du rækker ud til den lokale revisor i borup, at du har gjort dig nogle tanker om hvad du har brug for. Hvis du tidligere selv har stået for bogføringen og momsen for din virksomhed, så giver det god mening at fortsætte med dette fremadrettet og muligvis kun lade revisoren i Borup tage sig af dit årsregnskab. 

Du kan altid kontakte personlig revisor til en forpligtende snak vedrørende dit regnskab og høre mere om hvordan det giver mening at tilknytte din nye revisor i Borup. 

Hvad kan en revisor i Borup specifikt hjælpe med?

Selvom lang de fleste ved hvad en revisor er, så er dog mange som ikke ved hvad en revisor præcist kan hjælpe med. Som udgangspunkt kan personlig revisor i Borup hjælpe dig med regnskab og den dertilhørende firmarådgivning. 

Men hvad er revisor rådgivning egentlig? Revisor rådgivning kan bestå i at hjælpe med at træffe dette rette valg eksempelvis ved valg af selskabsform, som kunne være at benytte en enkeltmandsvirksom. Rådgivningen kan også bestå i sparringen om mulige fradragsberettiget udgifter, er trailor fradragsberettiget eller har jeg ret til at kunne fratrække min internet udgift i virksomheden. 

Regnskabshjælpen hvor den personlige revisor for Borup assistere inkluderer ofte bogføringen, momsindberetninger, årsregnskabet og indtastning af firmatal på privat selvangivelse eller på firmaselvangivelsen. Men regnskabshjælpen kan også bestå af hjælp til forskudsopgørelsen hvor specielt ved en enkeltmandsvirksomheden skal der tages aktiv stilling til forskudsopgørelsen, da denne danner grundlag for din B-skat. 

I Borup og omegn er der stort behov for revisor hjælp til mindre enkeltmandsvirksomheder og selskaber. Det er derfor at jeg har specialiseret mig netop i at hjælpe denne kunde gruppe.

Lad din revisor i Borup om dit regnskab

Selvom en enkeltmandsvirksomhed er nem at stifte og du gerne må lave alt regnskabet selv samt indberetninger til skat, så er der stadig en del lovgivning der skal følges. Det er både selskabslovgivningen, skattelovgivning og bogføringens loven der skal overholdes. Om du benytter en revisor i Borup til dit regnskab eller selv sørger for det, så er de samme regler gældende og skal overholdes. 

Selvom du er et ApS så må stadig gerne håndtere hele årsregnskabet selv samt indberetninger til skat. Dog kan indberetningen til virk.dk være lidt mere kompliceret, da det er virk. online it program der skal anvendes. Ydermere kan firmaselvangivelsen også være en større opgave, hvor der især skal tages stilling til kontrolleret transaktioner og evt. sambeskatning hvis du også har et holding selskab tilknyttet. Alt dette er noget revisoren i Borup er klar til at hjælpe med. 

Eksempelvis hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, så vil du fremadrettet have en udvidet privat selvangivelse hvor dine primære firma informationer skal indtastet. Der kan også her være kompliceret rubrikker der skal udfyldes hvorfor det ofte er en god ide at have et samarbejde med en lokal revisor i Borup. 

Skal revisoren i Borup hjælpe min virksomhed?

Med personlig revisor fra Borup tilknyttet din virksomhed, så har du en revisor lige rundt om hjørnet til at hjælpe dig. Opstartsmødet vil altid være gratis så længde opgaven også omhandler hjælp med din bogføring. Jeg vil som udgangspunkt altid svare tilbage på mail eller telefon indenfor 24 timer, dog ofte samme dag. Hvis der er tale om en mindre opgave og du stadig ønsker et opstartsmøde, så vil prisen være 1.000 ex moms. Vi kan også tage opstartsmødet på telefon som er gratis uanset opgavens størrelse. 

Når jeg er tilknyttet som revisor for hele dit regnskab inklusiv bogføring, så er jeg din personlige regnskabskonsulent, som tager sig af alle dine deadlines og løbende kontrolleret i forbindelse med indberetning af moms om du har betalt sidste kvartalsmoms.

Den administrative fordel i at bruge personlig revisor i Borup er, at dit regnskab primært laves ud fra dine bank transaktioner. Det betyder, at jeg som udgangspunkt ikke behøver at se dine bilag, da jeg har alle disse informationer på fin firmakonto. Det er dog et krav hertil at du har en separat firmakonto som kun bliver brugt til din virksomhed. Du skal stadigvæk gemme dine bilag, men du behøver ikke at bruge tid på at printe dem ud til mig eller sende dem. Hvis jeg har enkelte spørgsmål til dine bankposteringer i forhold til dit regnskab, så tager vi dette over mail.

Billig revisor i Borup og omegn

Da hele mit formål med Personlig Revisor er at tilbyde min hjælp lokalt, har jeg selvfølgelig også mulighed for at være revisor for dig og dit firma i Borup. Personlig Revisor vil gerne dække hele Sjælland, og Borup ligger jo relativt centralt i forhold til resten af Sjælland. Da Borup og omegn har mange selvstændige, vil behovet for en revisor i Borup altid være tilstedeværende.

Borup ligger desuden yderst tæt på Køge, og derfor er der endnu større mulighed for vækst for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber i Borup. Disse enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber kan selvfølgelig have behov for en billig revisor, og det er her, at jeg gerne vil stille mine kompetencer til rådighed.

Konkurrencedygtig pris på revisor i Borup

Personlig Revisor tilbyder fair priser på hele økonomistyringen af din virksomhed. Det er specielt ydelserne omhandlende bogføring, moms, årsregnskab og selvangivelse at revisor i Borup er specialiseret i. Udover en skarp pris på ovennævnte ydelser, så inkluderer dette også gratis sparring og rådgivning i løbet af året. 

Med en pris på 6.000-8.000 kr. ex moms for at jeg håndtere hele dit regnskab, så er der næsten ikke nogen grund til gøre dette selv. Du skal både betale ca. 3.000 til et online regnskabsprogram og herefter skal du bruge en masse tid på at forstå de forskellige regnskabsregler og slutteligt skal du så bruge tiden på at lave alt selv.

Da revisor i Borup primært henvender mig til mindre virksomheder så gør jeg en ære i at tilbyde faste priser, så du med sikkerhed kender dit årlige revisor honorar. Det er desværre meget almindeligt, at flere revisionsfirmaet fakturere for medgået tid hvor der specielt for rådgivning faktureres ekstra hårdt.  

Selv en billig revisor kan spare dig betydelige mængder penge i potentielle problemer med budget, skattebetaling og lignende. Dog er det også vigtigt, at du ved, hvad du gerne vil købe. Hvis du gerne vil se en gennemgående pris på de forskellige ting, jeg kan hjælpe med som din fremtidige revisor, kan du se min liste over priser ved at klikke på linket.

Er der forskel på en revisor og en bogholder i Borup?

Det vil være helt naturligt at have det tvivls spørgsmål, om det bedst kunne betale sig at anskaffe sig en bogholder eller revisor til ens regnskab?

Fordelen ved Personlig Revisor i Borup er netop, at jeg fungere som både bogholder og revisor, da jeg varetager både bogholderiet (bogføring+moms) samt årsregnskabet og selvangivelsen til skat. Du har derfor det hele samlet i en pakke til en meget attraktiv pris. 

Kan revisoren og bogholderen egentlig lave det samme arbejde eller hvad er forskellen på disse to betegnelser? Den primære forskel ligger ofte i uddannelsesmæssige forskel, hvor revisor ofte har læst cand.merc.aud på universitet. Dette er en kandidat grad som tager 5 år. Flere revisorer har ofte startet deres karriere i en af de rigtig store revisionshuse som eksempelvis Deloitte og herefter startet op som selvstændig. Det er altid en god ide at have for øje, hvad bogholderen eller revisoren har af erfaring.

Jeg kan ikke udtale mig om andre revisorer, men generelt giver revisoren en større viden og sikkerhed til dit regnskab. Jeg kan ihvertfald stå 100 % inde for mit eget arbejde og uddannelse. Jeg har en kandidat grad i regnskab og revision en fra Københavns Business Universitet (cand.merc.aud). Hertil kommer yderligere 15 års erfaring, hvoraf 7 års kommer fra verdens største revisionshus (Deloitte). Jeg har ydermere været selvstændig i 5 år hvor min primære beskæftigelse er mindre kunder som jeg hjælper hele året. 

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde