Billig revisor hjælp i København til fast årlig pris

Har du behov for en Personlig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for kunder i København.
5.000-7.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Du sparer ca. 3.000 kr. i året på udgiften til dit aktuelle online regnskabsprogram, da mit bogføringsprogram er gratis for dig.

Personlig Revisor i København tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i København

Har du brug for en personlig revisor i København og omegn, der kan hjælpe dig med regnskabsprogrammer, bogføring, moms, årsregnskab og meget mere? Så er du landet det rette sted. Hos Personlig Revisor kan jeg hjælpe dig med lidt af hvert alt efter, hvor dine behov ligger. Jeg er en revisor med speciale i enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber, og mit navn er Ulrik Martorin Frandsen. Jeg er selvstændig og har stiftet min virksomhed af den simple årsag, at der generelt er behov for flere personlige revisorer.

Derfor er min vision også ret eksplicit – den går ganske enkelt ud på, at jeg tilbyder personlig rådgivning og dialog med mine kunder uanset opgavernes omfang. Er du på udkig efter en fleksibel og personlig revisor i København og omegn, står jeg derfor klar til at hjælpe med bogføring og regnskab, så du kan fokusere på andre vigtige ting. Mine priser som revisor er skarpe og billige. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis jeg skal klare bogføringen og regnskabet for dig.

Billig revisor hjælp i København til fast årlig pris

Hvad kan jeg tilbyde?

Inden du endeligt beslutter dig for, om det er mig, der skal være din personlige revisor i fremtiden, så vil jeg fortælle lidt mere om, hvad jeg egentlig tilbyder. Forinden er det vigtigt for mig at gøre opmærksom på, at du altid er velkommen til at kontakte mig, hvis du blot ønsker en uforpligtende og personlig snak. Det er et godt udgangspunkt, når du skal overveje, hvorvidt jeg kan være dig behjælpelig med specifikke opgaver.

Her er, hvad jeg kan tilbyde som revisor i København:

Regnskab:

 • billig bogføring
 • indberetning af årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder
 • indberetning af årsregnskab for selskaber ApS
 • IVS-omdannelser
 • moms og indberetning til SKAT
 • udarbejdelse af årsrapport, selvangivelse og forskudsopgørelse
 • beregning af løn og lønindberetning til E-indkomst
 • lønadministration i Danløn
 • hvis billig bogholder søges, kan jeg hjælpe med det.

Andre ydelser:

 • udarbejdelse af revisorerklæringer
 • stiftelse af selskab
 • lukning af selskaber
 • oprettelse af CVR-nummer
 • sparring om dit regnskab, økonomi, fradragsberettigede udgifter.

Hvem har brug for en billig revisor i København?

Som revisor hjælper jeg mange forskellige kunder med en bred vifte af ovenstående opgaver. Jeg er cand.merc.aud. og har derfor en bred erfaring inden for branchen. Jeg har blandt andet hjulpet mindre virksomheder i København med alt lige fra billig bogføring, indberetning af årsregnskab, stiftelse af selskaber og sparring omkring regnskab, økonomi og meget mere. Af de årsagerhar jeg desuden fokuseret på at indføre smartere og mere funktionelle måder at klare bogføringen på.

Er du en lille virksomhed, der har brug for hjælp til oprettelse af CVR-nummer og alt, hvad der medfølger, er der faktisk krav om brug af revisor. Det skyldes, at jeg som revisor i København skal godkende din virksomhed. Driver du en enkeltmandsvirksomhed, er der dog ikke behov for min godkendelse. Alligevel vil jeg anbefale dig at opsøge mig, hvis du er i tvivl om skatter og afgifter. Som bekendt kan det være lidt af en jungle at finde rundt i.

Derudover agerer jeg som sagt sparringspartner i forhold til forretningsudvikling og økonomi. Fordi jeg er revisor i et lille firma, tilbyder jeg generelt skarpe og billige priser i modsætning til større revisorhuse i København. Til trods for, at jeg kun er mig i min lille virksomhed, så skal du ikke være bekymret for hverken kvalitet eller kompetencer. Jeg vægter som sagt personlig rådgivning og dialog meget højt. Derudover har jeg arbejdet to år som revisor i Fyns Erhvervsrevision, syv år som senior revisor i Deloitte, som er et meget stort revisionshus, samt fem år som selvstændig revisor.

Hvorfor tilvælge Revisor hjælp i København?

Der er mange gode grunde til, at det er ideelt at vælge mig som din kommende personlige revisor og sparringspartner i København. Som nævnt ovenfor, så kan jeg altså tilbyde en meget høj faglighed på grund af min uddannelse og ikke mindst mange års erfaring i branchen i forskellige stillinger. Derudover bruger jeg teknologi til at effektivisere bogføring, som jeg selvfølgelig introducerer dig for i samme ombæring. Jeg kan hjælpe både små og store virksomheder med en bred vifte af opgaver til en god pris.

Generelt er der kutyme for, at det i mange firmaer ender med at være medarbejdere, der egentlig ikke har interesse for bogføring, som ender med at sidde på den post. Det kan også være medarbejdere, der er gået i stå i de gamle processer, og som har svært ved at forene sig med et eventuelt smartere system til bogføring. I det tilfælde er det generelt en god idé at lade en professionel revisor som mig tage over.

På den lange bane kan det nemlig være en utrolig dårlig løsning at lade medarbejdere sidde med den del, eftersom de hverken har interesse for eller erfaring med bogføring. En bogføring skal helst varetages omhyggeligt og effektivt, og det er jeg heldigvis specialiseret inden for.

Sammen tilrettelægger vi regnskabsprocesserne

Intentionen er, at vi i fællesskab tilrettelægger processerne og finder frem til egentlige løsninger ved et samarbejde. Jeg er derfor en faglig støtte og sparringspartner, som hjælper med at etablere nogle smartere og hurtigere processer, der i fremtiden kan effektivisere bogføringen. Mit mål er konsekvent at tilbyde en personlig rådgivning, der er skræddersyet ud fra din virksomhed og ønsker til at holde styr på eksempelvis regnskab og bogføring for virksomheder i København.

Hvis du har et ønske om at ansætte en billig bogholder, som i fremtiden kan varetage alt, hvad der hedder bogholderi, så hjælper jeg også med at sætte den del i scene. Når du hyrer mig som din personlige revisor i København, garanterer jeg for, at du vil få al min opmærksomhed. Jeg er både fleksibel og tilgængeligog bestræber mig altid på at være nærværende over for alle mine kunder.

Overvejer du at skifte revisor i København?

Hvis du allerede har et samarbejde kørende med en revisor, kan det være, du længe har spekuleret i at skifte. For mange går det store spørgsmål på, hvorvidt det kan betale sig at bruge et stort og moderne revisionshus fremfor et mindre revisionsfirma eller en selvstændig revisor som mig. For at besvare det spørgsmål vil jeg derfor komme nærmere ind på, hvilke fordele der er i at skifte til en personlig revisor og en skarp pris.

Jeg er en revisor med speciale i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder, hvilket kan være en fordel for dig, der netop har brug for større ekspertise inden for lige præcis det felt. Det er blandt andet én af de mange fordele, der kan være ved at skifte revisor og søge mod Personlig Revisor, hvis du er på udkig efter en lokal revisor i København og omegn.

Se fordelene nedenfor:

 • Jeg håndterer dit regnskab for en fast årlig pris på 6.000-8.000 kroner eksklusive moms.
 • Prisen inkluderer bogføring, moms, årsregnskab, selvangivelse og gratis rådgivning.
 • Ingen udgifter til regnskabsprogram – jeg bogfører i mig eget regnskabsprogram.
 • Du sparer 3.000 kroner om året på dit aktuelle regnskabsprogram – mit er gratis for dig.
 • Jeg er fleksibel og tilgængelig.
 • Jeg tilbyder en høj faglighed og 14 års erfaring i branchen.
 • Jeg tilbyder en billig revisorregning og et bredt felt af forskellige ydelser.

En personlig oplevelse med billig revisor hjælp i København

En fast pris er altid at foretrække hos størstedelen. Derfor får du en billig pris ved en revisor som mig, der gerne kører ud til kunder i København og omegn. Derudover er der stor forskel på at få en almen rådgivning i modsætning til en personlig, hvor jeg netop sørger for at tage hånd om dit firma og dine behov.

Jeg opererer i moderne regnskabssystemer, som ikke koster dig en krone. Derfor sparer du hele 3.000 kroner om året bare på regnskabsprogrammer. Selvom jeg blot er mig selv i virksomheden, så er det altså ikke ensbetydende med, at jeg ikke bruger ny teknologi til netop at effektivisere arbejdet. Derudover kan du nemt og hurtigt spotte, at du får en billig bogføring hos mig. Mine faste priser gør, at du nemt kan sammenligne mine priser og arbejde med andre revisionsfirmaer og på den måde opdage, at du får en god pris på en revisor i København.

Som sagt har jeg specialiseret mig i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder i København – herunder særligt regnskab i enkeltmandsvirksomheder. Netop af de årsager er det væsentligt at få en personlig rådgivning, hvor vi løbende vil være i tæt dialog. Jeg har de rette kompetencer, du har brug for, når du skal klare regnskaber og bogføring i dit enkeltmandsfirma. Det kan nemlig hurtigt blive et uoverskueligt projekt, hvis du har flere ting at administrere på én gang.

Vigtigt at have styr på bogføring og årsregnskab fra revisor i København

En god bogføring, årsregnskab og andre ydelser såsom sparring vedrørende din økonomi, omstrukturering og mereer alfa og omega for en god bundlinje i din virksomhed. Du kan anskue en revisor som en guide eller læge, der sikrer, at din virksomhed har et sundt afsæt. Som jeg allerede har været inde på flere gange, er det ikke blot bogføring og regnskab, men også et utal af andre ydelser, som du kan læse ovenfor.

Arbejdsfeltet er bredt af den grund, at jeg ønsker at hjælpe dig med at stable en sund virksomhed på benene. Derfor har jeg som revisor i København især også interesse for mindre virksomheder – herunder enkeltmandsvirksomheder – som har brug for en god, faglig ekspertise til en billig pris for at komme godt udover stepperne i begyndelsen.

Regnskab handler generelt ikke blot om at bogføre, men der ligger derimod meget mere i det. Regnskabet er blandt andet med til at identificere en række vigtige informationer, som senere bliver altafgørende for virksomhedens fremtidige valg. Derudover er det selvfølgelig alfa og omega, at skat og moms bliver betalt korrekt. Derfor har jeg især fokus på bogføring og årsregnskab for virksomheder i København. Her er det væsentligt at oprette en firmakonto i banken, som helt bliver adskilt fra din private økonomi. Noget, jeg desuden kan hjælpe med at få lavet.

Få mere tid og overskud med min revisor hjælp i København

Ved at overlade bogføring, regnskab eller andre administrative opgaver til en revisor som mig med billige priser i København garanterer jeg for, at du får meget mere tid og overskud til at varetage alle de andre opgaver. Som sagt håndterer jeg hele dit regnskab for blot 7.000-10.000 kroner eksklusive moms om året, hvis du har en enkeltmandsvirksomhed.

Selvom det måske er mange penge for dig nu og her, så skal du på længere sigt se det som en vigtig investering for dit firma. Faktisk kan du sammenligne dét at hyre en revisor som mig i København til at varetage dit årsregnskab i dit enkeltmandsfirma med at investere i aktier. Netop den sammenligning, fordi jeg på længere sigt giver dig de redskaber, der skal til for at vækste. Mange gange er virksomheder ikke engang klar over specifikke problemer, fordi kendskabet til disse eventuelle problemer ikke er der.

Her er det mit job at guide dig i den rigtige retning og komme eventuelle problemer til livs, inden de udvikler sig til at få store konsekvenser.

Af de grunde er det generelt en god idé at etablere et fornuftigt bagland allerede i begyndelsen. Med min assistance er du sikker på, du overholder de regnskabsmæssige krav, der er håndhævet specifikt til enkeltmandsvirksomheders regnskab i København. De kan hurtigt være svære at navigere i, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med dem før. Det er nemlig sådan, at der skal laves en bogføring, hver gang du foretager en transaktion på din firmakonto. Derudover skal vi indberette moms og løn til SKAT, indberette firmatal til privat selvangivelse og meget mere. 

Mine faste og gennemsigtige revisor priser i København

Ved Personlig Revisor tilbyder jeg forskellige faste og gennemsigtige priser alt efter virksomhedstype. Udover at være revisor med speciale i enkeltmandsvirksomheder tilbyder jeg også min hjælp til mindre selskaber. Her ligger der en fast pris på 4.500 kroner eksklusive moms for årsregnskab. Prisen indbefatter skatteberegning, firmaselvangivelse, opstilling samt indberetning af årsregnskab for virksomheder i København. For holding koster et årsregnskab uden aktivitet 3.000 kroner eksklusive moms. Det indbefatter ligeledes ovenstående aspekter.

Derudover tilbyder jeg bogføring og moms pr. 100 bilag til 1.000 kroner eksklusive moms. Det indebærer desuden momsopgørelse og momsindberetning.

Har du brug for en personlig og billig revisor i København og omegn, skal du altså ikke holde dig tilbage med at forhøre dig hos mig. Selvom du måske flere gange har hørt, at en revisor generelt er en god investering, så får du her en billig, skarp og fast pris hos mig uanset, om du kommer fra et enkeltmandsfirma, et selskab, holding eller andet. Jeg går generelt meget op i gennemsigtighed og loyalitet. Derfor står mine priser også sort på hvidt, så du som virksomhed ved, hvad du kan forvente, når du kontakter mig.

Hvordan kan personlig revisor være med til at skabe vækst i dit firma i København?

Én af mine fornemste opgaver som revisor i København er netop at hjælpe kunder med at vækste. Mange steder kan der som sagt være almindelige medarbejdere, der ender med at varetage virksomhedens bogføring og regnskaber. Mange gør det udelukkende af den årsag, at de ikke vil investere i en revisor, fordi de går med en overbevisning om, at det er en dyr affære. Men ofte ender de penge, virksomheden har sparet på at søge udenom en revisor, alligevel med at skulle betales på den ene eller anden måde. Oftest fordi, der pludselig er fejl i regnskabet.

Regnskab og bogføring er nemlig kompliceret også for virksomheder i København, hvis man ikke umiddelbart har hverken kompetencerne eller erfaringerne til at sidde med det. Hvis du oplever, at det er en generel tendens i firmaet, anbefaler jeg på det højeste, at du lader mig klare opgaven. En bogføring, der er lagt mange timer i, som pludselig ikke er anvendelig på grund af flere fejl, kan medføre dyre omkostninger. Det betyder ofte, at der efterfølgende er meget at rydde op. I stedet for at gå i troen om, at I som virksomhed har sparet pengene optimalt ved at ty udenom en revisor, så kontakt mig, og brug pengene på at få en solid bundlinje.

Jeg fungerer som en ekstern ansat og konsulent, der bliver en vigtig ressource i processen med at skabe mere succes. Det er altså alfa og omega for din virksomhed, at I formår at stabilisere økonomien og oprette en fornuftig økonomi. Min opgave er at sørge for at bringe de kompetencer på bordet, som du ikke selv har til bogføring og andre administrative ydelser. Der, hvor jeg ser størst værdi, er dér, hvor jeg for alvor har mulighed for at rådgive og agere sparringspartner.

Indblik i udfordringer og muligheder fra en revisor i København

Dit årsregnskab skal som sagt være med til at give både dig selv, og mig som revisor, et større indblik i, hvor de største udfordringer opstår. Samtidig skal regnskabet være med til at identificere muligheder og mål, som du kan arbejde hen imod med min hjælp – uanset om du har dit eget enkeltmandsfirma, er direktør i et større selskab eller ejer et Holding selskab i København. 

Når jeg først kaster mig over en opgave, sørger jeg for at være meget grundig og omhyggelig. Du kan derfor forvente, at jeg vil stille kritiske spørgsmål til dele i regnskabet for at optimere virksomhedens muligheder på længere sigt.

Mange tror, at kun store firmaer har brug for en revisors faglige rådgivning og tilgængelighed. Dog er det ikke tilfældet. Det er netop derfor, jeg har gjort meget ud af at specialisere mig som revisor i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder i København. Min vision har fra starten været at tænke den personlige service ind i de ydelser, jeg tilbyder mine kunder, uden at prisen for en revisor skal være høj.

Vækst er som bekendt ikke kun for større virksomheder – lige tværtimod har især mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder behov for at komme godt fra start, så de netop vokser sig større. Det er generelt en proces, jeg synes er spændende at varetage som revisor i København.

For mange enkeltmandsvirksomheder, der netop lige er stiftet, er regnskaberne sjældent noget at råbe hurra for. I de situationer er der endnu mere brug for, at tingene bliver gjort korrekt fra begyndelsen, så du ikke pludselig står med meget store omkostninger. Derudover er der mange, der ikke er opmærksomme på de skattemæssige muligheder, der er givet for enkeltmandsvirksomheder.

Det gælder især indskud på etablerings- eller iværksætterkontoen, som gives for at sikre et stabilt kapitalgrundlag fra begyndelsen. Det er især noget af det, jeg vil lægge vægt på, når jeg rådgiver nystartede eller generelt bare mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder i København.

Slip for bøder ved hjælp fra en revisor i København

Der er mange bolde i luften for nyetablerede virksomheder, der endnu ikke har hyret en lokal revisor i København til at vejlede fra start. Én af de mange problematikker, der kan opstå, er for eksempel at glemme at aflægge regnskab. Sker det, at du glemmer den del, skal du blandt andet betale bøder til SKAT. Det kan i sidste ende være en dyr fornøjelse at lave de klassiske fejl, medmindre du sørger for at kontakte mig inden, så jeg kan forhindre fejlene.

Selvom du hyrer mig, og jeg gør alt, hvad jeg kan for at skabe vækst i din enkeltmandsvirksomhed eller selskab, er det selvfølgelig vigtigt at fremhæve, at du også har et ansvar. Du skal se det lidt som om, at vi er partnere, der samarbejder om at skabe mere succes. Jeg kan skabe et godt fundament for dig, som skal til, før du kan hæve barren og med tiden nå dine mål. Her kan vi blandt andet se nærmere på din finansieringsplan, forbedring af indtjening, virksomhedens værdi eller virksomhedsform.

Billig revisor til mindre selskaber i København

Som jeg allerede har været inde på, så er det ikke kun enkeltmandsvirksomheder, jeg hjælper som revisor i København. Det er ligeledes mindre selskaber samt holdings. Er du medejer i et selskab, hvor der er behov for professionel hjælp til bogføring og regnskab for din virksomhed i København, så kan du til hver en tid kontakte mig. Som sagt tilbyder jeg alle mine kunder et gratis og uforpligtende møde eller en samtale over telefon. Det er vigtigt for mig, at vi kan hilse på hinanden og tale om dine behov og ønsker til et eventuelt kommende samarbejde.

Jeg er generelt tilgængelig alle ugens dage og tilbyder også min hjælp i weekenderne alt efter behov. Jeg er derfor generelt meget fleksibel. Leder du efter en revisor i København, tilbyder jeg min hjælp til alle kunder på Sjælland. Jeg sørger for, at du får den faglige hjælp, der skal til, så du kan fokusere på de aspekter i selskabet, der kræver din opmærksomhed.

Er der tale om tvangsopløsning, sørger jeg for at igangsætte en billig genoptagelse inden for 72 timer. Inden jeg går i gang, tilbyder jeg selvfølgelig en personlig og tæt dialog, hvor vi drøfter muligheder og præferencer. For mig er det generelt vigtigt, at mine kunder er 100% tilfredse med mit arbejde. Derfor kan du forvente, at jeg undervejs i processen sørger for at have dig med i alt, hvad jeg gør, så du får den hjælp, du eftersøger. Som revisor i København kan jeg give en billig og fast pris.

Sammen får vi styr på din økonomi og virksomhedsplan

Driftsøkonomi, årsregnskaber, indberetning af årsregnskaber med mere er generelt en måde, hvorpå du kan identificere eventuelle problemer og blive klogere på din virksomhed i København. Har du svært ved at finde tiden og ikke mindst erfaringerne til at sørge for den del, så lad mig hjælpe dig, så vi sammen kan få styr på din virksomhedsøkonomi og plan.

Det er aldrig en god løsning blot at vente på, at fundamentet skrider under dig, fordi du blot forsøger dig frem i blinde uden helt at vide, om det, du gør, er korrekt. Som artiklen flere gange har benævnt, kan det langt bedre svare sig at gå med livrem og seler uanset, om du er medejer i et mindre selskab, eller om du har stiftet dit eget enkeltmandsfirma. En økonomisk sund virksomhed er generelt enormt vigtig for senere succes og udvikling.

Som bekendt er alle erhvervsdrivende bogføringspligtige ifølge bogføringsloven. Det er altså en opgave, der er svær at komme udenom, uanset hvor stor en virksomhed det drejer sig om. Bogføring handler om at sørge for at bogføre transaktioner, der bliver foretaget i forbindelse med en virksomhedsdrift. Det kan for mange føles som en uoverskuelig opgave, der er svær at balancere blandt de sytten andre bolde, du i øjeblikket smider op i luften. For at skåne dig selv, dine kollegaer og virksomheden, varetager jeg gerne regnskabet for dig.

For at starte et sted, kigger vi derfor i fællesskab på din enkeltmandsvirksomheds regnskab – eller dit selskab hvis du er bosat i København. Vi sammenligner i den forbindelse med tidligere årsrapporter for at identificere udvikling eller tilbagegang. På den måde kan vi spore muligheder og fremtidige løsninger, der i sidste ende skal resultere i en vækst. Af de årsager er det generelt vigtigt, at årsregnskabet stemmer, så vi får de korrekte oplysninger om din virksomheds økonomi.

Ring for et uforpligtende møde med Personlig Revisor.

Har du brug for faglig ekspertise og en revisor i København til at få styr på regnskabet eller bogføring, så tøv ikke med at kontakte mig for et uforpligtende møde. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov, så du kan vurdere, om du ønsker min hjælp til en smartere og mere effektiv bogføring. Jeg vil desuden fortælle meget mere om, hvad Personlig Revisor tilbyder, uden det koster dig en krone. Jeg garanterer for, at du får en erfaren og personlig revisor til en skarp pris hos Personlig Revisor.

Revisor hjælp til enkeltmandsvirksomheder i København
Revisor hjælp til enkeltmandsvirksomheder og selskaber i København

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde