Billig revisor hjælp i Greve til fast årlig pris

Har du behov for en Personlig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for kunder i Greve.
5.000-7.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Du sparer ca. 3.000 kr. i året på udgiften til dit aktuelle online regnskabsprogram, da mit bogføringsprogram er gratis for dig.

Personlig Revisor i Greve tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig revisor i Greve – revisorfirmaet til dig med virksomhed i Greve

Ejer du en enkeltmandsvirksomhed i Greve, eller står du med ansvaret for en lille eller mellemstor virksomhed i Greve? Og har du opdaget, at du ikke helt har talentet eller tiden til at stå for dit firmas regnskaber og økonomi? Det er ingen skam at erkende, at man som leder ikke har forstand på regnskab, og heldigvis er der masser af muligheder for at overlade regnskabsføringen til en professionel revisor.

Med Personlig Revisor i Greve får du en professionel revisor med mange års erfaring inden for bog- og regnskabsføring for enkeltmandsvirksomheder og små eller mellemstore virksomheder. Mit navn er Ulrik Martorin Frandsen, og jeg er uddannet cand.merc.aud. fra Københavns Business Universitet. Derudover har jeg fem års erfaring som selvstændig revisor, syv års erfaring som seniorrevisor hos Deloitte ”Verdens største revisionshus” og to års erfaring som revisor hos Fyns Erhvervsrevision.

Jeg er med andre ord en revisor med mange års erfaring på bagen, og jeg har specialiseret mig i at give små og mellemstore virksomheder personlig og nærværende rådgivning og regnskabsføring.

Billig revisor hjælp i Greve til fast årlig pris

Hvilke ydelser tilbyder jeg?

Med mit revisorfirma Personlig Revisor tilbyder jeg at hjælpe og rådgive små og mellemstore virksomheder med deres bogføring. Mere konkret kan de forskellige ydelser, jeg tilbyder, ses her:

Regnskab:

 • billig bogføring
 • indberetning af årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder
 • indberetning af årsregnskab for selskaber ApS
 • IVS-omdannelser
 • moms og indberetning til SKAT
 • udarbejdelse af årsrapport, selvangivelse og forskudsopgørelse
 • beregning af løn og lønindberetning til E-indkomst
 • lønadministration i Danløn
 • hvis billig bogholder søges, kan jeg også hjælpe hermed.

Andre ydelser:

 • udarbejdelse af revisorerklæringer
 • stiftelse af selskab
 • lukning af selskaber
 • oprettelse af CVR-nummer
 • sparring om dit regnskab, økonomi og fradragsberettigede udgifter.

Som du kan se, tilbyder jeg en lang række forskellige revisionsydelser og alt sammen til en fast og lav pris. Det betyder også, at du altid ved, hvad du får, og hvad du skal betale. Med Personlig Revisor er der ingen gemte gebyrer, ingen uigennemsigtige priser og ingen ko på isen. Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller lille/mellemstor virksomhed i Greve er det lige præcis, hvad du har behov for.

Hvorfor vælge en revisor i Greve i det hele taget?

Hvorfor er det, at man skal overdrage sin regnskabsføring og årsregnskab til en ekstern revisor i greve? Mange store virksomheder har revisorer ansat eller har måske en hel afdeling af revisorer og bogholdere, der holder styr på økonomien. Men i en enkeltmandsvirksomhed eller en lille/mellemstor virksomhed er der ikke nødvendigvis mulighed for at ansætte en revisor eller bogholder.

Ikke desto mindre er det nødvendigt med en til at holde styr på virksomhedens økonomi, og for mange bliver det til en sur pligt, man ikke føler sig helt kvalificeret til. For selvom du ejer en virksomhed eller har ansvaret for en lille eller mellemstor virksomhed i Greve, er det ikke sikkert, at du har den nødvendige viden til at føre regnskab korrekt. Og det er der bestemt ingen skam i.

Hvis du har lavet en grafisk designvirksomhed, et VVS-firma, en lille café eller noget helt fjerde, ligger din faglige viden og ekspertise ikke i bogføring, men derimod i grafisk design, VVS eller madlavning. Og sådan skal det også være. Vi har alle sammen noget, vi brænder for, og jeg brænder for at give små virksomhedsejere et pusterum ved at rådgive og hjælpe med revision og bogføring.

Når du ikke skal bekymre dig om bogføring og revision, kan du nemlig koncentrere dig om det, du egentlig brænder for. Hvis du har ansvaret for en nyoprettet virksomhed, er du selvfølgelig mere interesseret i at skabe en stabil kundekreds, at få et godt ry i nærområdet og få skabt en god kundekontakt. Bilag, skat og den rette bogføring er forståeligt nok ikke blandt de ting, du først og fremmest interesserer dig for.

Derudover er bogføring og revisorarbejde meget komplekst og svært, og for mange er det en nærmest uigennemskuelig jungle af love og juridiske krav. Der kan meget nemt opstå fejl, når du som virksomhedsejer selv står for bogføringen, og du kan meget nemt risikere at fare vild, når du forsøger at navigere i de mange love om bogføring og selskabsrevision. Hvis du ikke selv har en baggrund som bogholder eller revisor, eller hvis du ikke har ansat en revisor i dit firma, er det en rigtig god idé at søge hjælp hos en uddannet og erfaren revisor, så du kan få styr på bilag, bogføring og skat.

Med Personlig Revisor kan du få hjælp til din virksomhed i Greve, specielt med alt det du ikke selv har tid eller viden til, og det giver dig mulighed for at koncentrere dig om din virksomhed og dens vækst. Derfor er det en god idé at søge råd og vejledning hos en ekstern revisor, og med Personlig Revisor får du professionel revisionsrådgivning til meget overkommelige priser.

Hvorfor vælge Personlig Revisor i Greve?

Nu har du forhåbentlig fået en fornemmelse for, hvorfor en revisor kan være en rigtig god idé for dig som ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller som ansvarlig for en lille/mellemstor virksomhed.

Men hvorfor skal du vælge Personlig Revisor? Hvorfor lige præcis mig?

Personlig Revisor er et revisorfirma koncentreret fra mit kontor i Borup, og tilbyder hjælp med revision og bogføring overalt på Sjælland. Det betyder, at du som virksomhedsejer i Greve kan få hjælp fra en revisor, der ikke alene er ekspert inden for bogføring, men som også kender til dit nærområde og ved, hvad der rører sig blandt sjællandske virksomheder.

Jeg ejer og driver selv Personlig Revisor, hvilket vil sige, at det er mig, du får i røret, når du ringer, og at det er mig, du skriver med, når du sender en mail. Som nyopstartet firma kan du altid ringe og bestille et gratis møde, hvor vi taler om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig og din virksomhed. Når man vælger at kalde sit revisorfirma for Personlig Revisor, forpligter det, og jeg bestræber mig hver dag på at leve op til det navn.

Derfor kan du altid forvente svar på dine opkald eller mails inden for 24 timer, og jeg kan kontaktes alle ugens dage. Jeg kan endda også tage en samtale med dig i weekenden, hvis det er nødvendigt.

Hvis du betaler for revisorhjælp fra et af de store revisorfirmaer, vil du ofte opleve, at du er i kontakt med mange forskellige revisorer eller bogholdere. Du får ikke et personligt forhold til din revisor, og du får ikke fornemmelsen af, at revisorfirmaet kender dig eller din virksomhed.

Hos Personlig Revisor er det altid mig, der hjælper dig, og det betyder, at jeg kender dig, dine værdier og din virksomhed. Jeg ved, hvad du din virksomhed står for, og jeg kan hjælpe dig med at gøre dine visioner til virkelighed.

På et mere lavpraktisk niveau er det også altid mere praktisk at have en revisor i ens lokalområde. Med Personlig Revisor kan du få revisorhjælp i Greve, hvor din virksomhed har til huse, og det betyder, at du ikke skal køre langt. Det betyder også, at du altid kan få personlig hjælp med bogføring og revision i stedet for at klare alt over telefon eller mail.

Med Personlig Revisor bliver det hele bare lidt mere personligt.

Personlig Revisor er en billig revisor i Greve

Hvis du vælger at gøre brug af mine ydelser som revisor i Greve, kan du se frem til en yderst billig revisor med faste, lave priser.

Hvor andre revisorfirmaer kan have priser og gebyrer, der ændrer sig, har jeg altid de samme faste og gennemskuelige priser. Det betyder, at du aldrig bliver overrasket over, hvad der står på din revisorregning. Hos mig får du, hvad du betaler for.

Når du som enkeltmandsvirksomhed i Greve skal lave et årsregnskab, kan du selvfølgelig vælge at gøre det selv. Der er faktisk ikke nogen lov, der siger, at du som enkeltmandsvirksomhed skal have en revisor tilknyttet, men årsregnskabet er ekstremt vigtigt. Hos Personlig Revisor skal du kun af med 4.000 kroner eksklusive moms, og så sørger jeg for alt lige fra skatteberegning til opstilling af årsregnskab og indberetning af firmatal.

Hvis du derimod står med ansvaret for en lille eller mellemstor virksomhed såsom et ApS-selskab, skal du af med 4.500 kroner, for at jeg tager mig af din virksomheds årsregnskab.

Hvis du bare skal have hjælp til bogføring, kan jeg også sagtens hjælpe dig med det. Du skal blot af med 1.000 kroner pr. 100. bilag, og så sørger jeg for både momsopgørelse og momsindberetning.

For at gøre det lidt mere overskueligt for dig, får du her min pris for revisorarbejde igen:

 • Årsregnskab for enkeltmandsvirksomhed: 4.000 kroner eksklusive moms
 • Årsregnskab for ApS: 4.500 kroner eksklusive moms
 • Årsregnskab for holding uden aktivitet: 3.000 kroner eksklusive moms
 • Bogføring og moms pr. 100. bilag: 1.000 kroner eksklusive moms
 • Rådgivning: Gratis

Du kan læse meget mere om mine priser på min hjemmeside.

Hvorfor er det vigtigt med revisorhjælp til årsregnskab i Greve?

Når du som ejer af en enkeltmandsvirksomhed eller en lille/mellemstor virksomhed skal opstille et årsregnskab for din virksomhed i Greve, er det ekstremt vigtigt, at du får hjælp fra en revisor, så alt er, som det skal være.

Et årsregnskab viser dig din virksomheds økonomi, og det er derfor et helt uundværligt redskab, når du skal danne dig et overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig. Et årsregnskab viser dig, hvilke udgifter din virksomhed har haft, og hvilke indtjeninger og pengestrømme der er gået gennem din virksomhed i det forgangne år.

Et veludført årsregnskab er vigtigt for dig som virksomhedsejer, fordi det giver dig mulighed for at sammenligne dette års regnskab med forrige års regnskab. Dermed kan du se, hvor din virksomhed taber penge, hvor din virksomhed kan gøre det bedre, og også hvor din virksomhed klarer sig godt. Ved at have et årsregnskab kan du med andre ord se, hvor sund din virksomheds økonomi er.

Det er dog ikke kun for din egen skyld, at et årsregnskab er altafgørende. Hvis du f.eks. skal låne penge til din virksomhed i banken, eller hvis du skal søge om penge fra investorer, er det vigtigt, at du kan vise et grundigt og detaljeret årsregnskab. På den måde kan banken eller dine investorer afgøre, om din virksomhed er værd at kaste penge efter.

For at kunne fremvise et godt årsregnskab, er det vigtigt, at du tager fat i en ekstern revisor, der kan hjælpe dig. Som vi allerede har været inde på, tilbyder Personlig Revisor dig en billig revisorløsning, hvor din pris for en revisor altid ligger på et fast og billigt niveau.

Med Personlig Revisor får du også adgang til et gratis regnskabsprogram, der gør det muligt for dig helt gratis at føre regnskab. På den måde kan du faktisk spare helt op til 3.000 kroner om året på dit aktuelle regnskabsprogram.

Det vil altså sige, at du kan få adgang til Personlig Revisors eget regnskabsprogram, hvor du helt gratis kan foretage bogføring.

Få hjælp til regnskab for din enkeltmandsvirksomhed i Greve

En enkeltmandsvirksomhed er klart den enkleste form for virksomhed, vi har i Danmark, og det er en selskabsform, som rigtig mange benytter sig af.

Den vigtigste fordel ved en enkeltmandsvirksomhed er, at du som virksomhedsejer kan overføre penge fra din firmakonto til din privatkonto som løn uden at skulle indberette det til SKAT. Det er en stor fordel ved enkeltmandsvirksomheden, som gør den meget populær.

Den store risiko ved enkeltmandsvirksomheder er dog, at du som virksomhedsejer hæfter personligt med hele din formue. Det vil altså sige, at din privatøkonomi og din virksomhedsøkonomi er meget forbundne og afhængige.

Derfor er det vigtigt, at du holder orden i dine regnskaber, så du sikrer, at din virksomhedsøkonomi kører, som den skal. Det bedste tip, du kan få som virksomhedsejer i en enkeltmandsvirksomhed, er at holde din private konto og din firmakonto adskilt. På den måde gør du det meget nemmere og mere overskueligt at gennemskue, hvilke pengestrømme der udgår fra din virksomhed, og hvilke der udgår fra din privatøkonomi.

Der er ingen krav om, at en enkeltmandsvirksomhed skal have en revisor tilknyttet, men det er en rigtig god idé at søge hjælp hos en ekstern revisor, hvis du ikke selv har den rette viden til at holde regnskab i din enkeltmandsvirksomhed.

Med Personlig Revisor kan jeg hjælpe dig med regnskabet i din enkeltmandsvirksomhed i Greve. For kun 4.000 kroner eksklusive moms kan jeg stå for hele årsregnskabet, og for 1.000 kroner pr. 100. bilag kan jeg hjælpe med bogføring og moms.

Derudover kan du hos Personlig Revisor få et gratis regnskabsprogram, så du selv kan klare din bogføring i et nemt og letforståeligt regnskabsprogram. Hvis du har brug for rådgivning og vejledning til, hvordan du bruger regnskabsprogrammet eller bare gerne vil have rådgivning til bogføring, kan du også sagtens få det hos Personlig Revisor i Greve.

Gratis revisor rådgivning til at effektivisere dit regnskab i Greve

For nogle enkeltmandsvirksomheder eller små og mellemstore virksomheder er det ikke nødvendigt med en ekstern revisor i Greve. Hvis du som virksomhedsejer er trænet i bogføring og revisorarbejde, er det ikke nødvendigt, at en udefrakommende kommer og viser dig, hvordan du skal føre regnskab i din enkeltmandsvirksomhed.

Det er dog stadig vigtigt at huske på, at lovene og kravene for, hvordan en virksomhed skal holde regnskab, kan ændre sig. Og selv om man er vant til bogføring, kan selv den bedste glemme at tjekke op på, om bogføringslovene har ændret sig.

Derudover er de mange love og krav til bogføring meget komplekse, og derfor kan der nemt ske fejl, hvis man ikke holder tungen lige i munden. Selv den mest rutinerede kan begå fejl – specielt hvis man ikke helt har overskuddet til at sætte sig ned og virkelig sætte sig ind i sit regnskab. Når man er virksomhedsejer, er der ofte meget at se til, og derfor bliver regnskabet nogle gange til en sur pligt, som bare skal overstås. Det er i de tilfælde, at fejl for alvor kan ske.

Så selvom man har styr på, hvordan bogføring foregår, kan det stadig være en god idé at søge rådgivning hos en ekstern revisor. Hos Personlig Revisor kan du få gratis rådgivning alle ugens syv dage.

Det betyder altså, at du altid kan kontakte mig enten på mail eller på telefon, og så vil jeg bestræbe mig på at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Det kan også være, at du har helt styr på bogføring og revisionsarbejde for din virksomhed i Greve, men måske mangler idéer til, hvordan din regnskabsføring kan gøres mere effektiv. Igen er det vigtigt at huske på, at du som virksomhedsejer ikke altid har tid til at sætte dig ned og virkelig sætte lang tid af til regnskabsføring.

Derudover har du ikke altid indsigt i de mere detaljerede elementer i de mange love og krav til bogføring, og derfor ved du måske ikke, hvor du kan spare penge eller måske endda tjene penge.

Som uddannet og erfaren revisor og bogholder kender jeg lovene og kravene til bogføring ud og ind og er helt ajour med de nyeste lovændringer og de mest effektive regnskabsprogrammer. Det betyder, at du kan kontakte mig og få rådgivning og vejledning til, hvordan dit regnskab kan forbedres af en revisor i Greve.

Hvis du kontakter Personlig Revisor og beder om min hjælp til at gøre dit regnskab mere effektivt og korrekt, får du adgang til mit helt egen regnskabsprogram. I det program kan du mere effektivt og helt gratis føre regnskab for din enkeltmandsvirksomhed eller lille/mellemstore virksomhed. Det er en enestående mulighed for at effektivisere din regnskabsføring og samtidig spare op til 3.000 kroner årligt.

Som virksomhedsejer kan ingen bebrejde dig for, at du ikke er velbevandret i lovene om bogføring, og derfor kan selv den bedste og mest erfarne virksomhedsejer have brug for assistance fra en ekstern revisor.

Med Personlig Revisor kan du få den hjælp fra en lokal revisor, der kender dit lokalområde og har stor erfaring med enkeltmandsvirksomheder og små/mellemstore virksomheder. Med Personlig Revisor får du hjælp fra en professionel og erfaren revisor i København eller Greve, der hvor din virksomhed ligger.

Få hjælp med stiftelse og lukning af selskaber i Greve

Som en yderligere ydelse kan Personlig Revisor også hjælpe dig med at stifte og lukke selskaber. Det er nemlig ikke så let en proces, som man umiddelbart skulle tro.

Når man skal stifte en virksomhed, er der en lang række krav, der skal være overholdt, og det kan virke meget uoverskueligt, hvis man ikke har erfaring med den slags. Derfor er det en god idé at kontakte Personlig Revisor, hvis du går med en drøm om at stifte din egen virksomhed. Hvis du gerne vil oprette dit eget firma, kan du altid bestille et personligt møde, hvor vi kan tale om, hvordan jeg kan hjælpe med at gøre din iværksætterdrøm til virkelighed.

Ligeledes er der en lang række krav og forholdsregler, der kan overholdes, når et selskab skal lukkes. Når dit firma skal lukkes ned, er det i sig selv rigtig trist, og som iværksætter med virketrang er der virkelig ikke noget værre. Derfor kan det være rigtig rart med en professionel revisor, der kan rådgive og give dig sparring i forhold til, hvordan du bedst muligt kommer igennem processen med at lukke dit selskab.

Jeg tilbyder også en lang række andre ydelser, f.eks. udarbejdelse af revisorerklæringer, oprettelse af CVR-nummer og sparring om dit regnskab, økonomi og fradragsberettigede udgifter. Du kan altså bruge mig til en lang række virksomhedsrelaterede formål og ikke blot de rent regnskabsmæssige.

Du kan læse meget mere om de forskellige ydelser, jeg tilbyder, på min hjemmeside. Du kan også kontakte mig via mail eller telefon, hvor du kan booke et personligt møde eller få gratis rådgivning.

Personlig Revisor er et grønt og bæredygtigt revisorfirma til Greve

Når du tilvælger Personlig Revisor, får du ikke bare en revisor i Greve, der tilbyder dig bogføring til en fast og billig pris. Du får også et revisorfirma, der virkelig tager klimakrisen alvorligt.

Som firma støtter Personlig Revisor nemlig en lang række bæredygtige foretagender, blandt andet kampen mod unødvendig plastik i erhvervslivet og kampen for et mere CO2-neutralt erhvervsliv. Derudover er Personlig Revisor medlem af foreningen Corporate Social Responsibility (CSR), der kæmper for et erhvervsliv, der tager sit sociale ansvar alvorligt. Derudover støtter Personlig Revisor en række andre foreninger og bevægelser, der arbejder for større bæredygtighed og social retfærdighed i verden. Du kan få et fuldt overblik over alle de foreninger på hjemmesiden.

Ved at tilvælge Personlig Revisor som dit revisorfirma tilvælger du også et firma med en klar miljøbevidst og bæredygtig profil. Personlig Revisor er altså ikke bare et billigt og lokalt forankret revisorfirma – det er også et bæredygtigt firma.

Personlig Revisor scorer fem ud af fem stjerner på Trustpilot

Som en yderligere årsag til, hvorfor du skal vælge Personlig Revisor, kan det nævnes, at Personlig Revisor scorer toppoint på Trustpilot.

Alle 64 kundeanmeldelser giver Personlig Revisor fem ud af fem stjerner, og det pointeres ofte hos de tilfredse kunder, at Personlig Revisor er et perfekt valg til dig, der har en mindre virksomhed. Du kan finde et link til Trustpilot på min hjemmeside.

Med så mange tilfredse kunder er det tydeligt, at mine værdier om billig bogføring og revisionsarbejde, let tilgængelighed, professionalisme og gratis rådgivning går rent ind hos de mange enkeltmandsvirksomheder og små/mellemstore virksomheder i Greve og overalt på Sjælland.

De glade kunder lægger stor vægt på, at jeg altid bestræber mig på at besvare telefonopkald og e-mails inden for 24 timer, og at jeg udfører et professionelt og tilfredsstillende arbejde til en fair pris.

Som potentiel samarbejdspartner håber jeg, at du vil lade dig inspirere og overbevise af de gode kundeanmeldelser fra Trustpilot. Der findes ingen bedre omtale, end når kunder vil anbefale ens ydelser eller produkter til andre, og jeg vil altid bestræbe mig på at imødekomme de høje forventninger.

Kontakt mig, og book et revisor møde for din virksomhed i Greve.

Hvis du er interesseret i en billig, lettilgængelig og bæredygtig revisor i Greve, er Personlig Revisor lige firmaet til dig. Jeg har uddannet mig inden for regnskab og bogføring og har mange års erfaring med at rådgive og udføre revisionsarbejde for enkeltmandsvirksomheder og små og mellemstore virksomheder.

Jeg kan hjælpe dig med alt fra regnskabsføring til årsregnskab og generel rådgivning og sparring om, hvordan du bedst kan effektivisere din egen bogføring. Og jeg arbejder altid med de samme faste og lave priser, så du ikke bliver forskrækket over uigennemsigtige gebyrer og tårnhøje priser på din revisorregning.

Hvis du ejer en enkeltmandsvirksomhed eller er ansvarlig for en lille eller mellemstor virksomhed i Greve, er Personlig Revisor firmaet for dig. Jeg kan tilbyde dig min ekspertise som revisor i Greve, og det betyder, at du får en revisor, der kender til dit lokalområde og sætter sig ind i din virksomheds specifikke behov.

Hvis du er blevet interesseret i de ydelser, jeg kan tilbyde som revisor, bogholder og rådgiver, kan du finde mine kontaktoplysninger på hjemmesiden. Kontakt mig enten via mail eller på telefon, og så kan vi arrangere et gratis personligt møde på mit kontor i Borup, hvor vi sammen kan finde ud af, hvad jeg kan gøre for din enkeltmandsvirksomhed eller lille/mellemstore virksomhed.

Jeg brænder for at gøre din hverdag som virksomhedsejer og iværksætter lettere, og ved at overtage det tunge arbejde med bogføring og regnskab kan du få tid og overskud til at koncentrere dig om din forretning og dine kunder.

Jeg vil glæde mig meget til at arbejde sammen med dig.

Revisor hjælp til enkeltmandsvirksomheder i København
Revisor hjælp til enkeltmandsvirksomheder og selskaber i Greve

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde