Billig revisor i Vordingborg til fast pris

Har du behov for en billig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Vordingborg tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Vordingborg tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i Vordingborg

Er du på udkig efter en revisor i Vordingborg, Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge eller Stuby, som du kan få personlig sparring og dialog med? Og vil du samtidig gerne undgå dyre revisorregninger? Personlig Revisor tilbyder professionel regnskab hjælp og nærværende rådgivning på hele Sjælland til skarpe priser. Jeg hjælper desuden med bogføring og en række andre ydelser.

Personlig Revisor tilbyder med andre ord både en række ydelser og rådgivning på det økonomiske område. Hvis du er interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig eller booke et gratis opstartsmøde.

Du får altid faste billige priser på mine ydelser, hvor gratis rådgivning er inkluderet i prisen. Ved eventuelle ekstraopgaver vil timeprisen være 600 kr. eksklusive moms. 

Billig revisor Vordingborg til fast årlig pris

Fordele ved at vælge Personlig Revisor i Vordingborg

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed eller ejer en andel i et ApS-selskab og gerne vil have mulighed for at sparre med din revisor, er Personlig Revisor et rigtig godt valg. Du får mulighed for en tæt dialog med din revisor og en professionel rådgivning baseret på mange års erfaring. Jeg er specialiseret i og har indgående viden om mindre virksomheder og ApS-selskaber. Desuden har jeg fem års erfaring som selvstændig og kender derfor til de udfordringer og muligheder, der kan være ved at drive sit eget firma. Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed kan det være en stor fordel at få sparring – også om regnskab. Dialog og sparring får du hos Personlig Revisor, og jeg garanterer en høj grad af professionalisme.

Personlig Revisor tilbyder både en billig revisor og en billig bogholder for enkeltmandsvirksomheder og ApS-selskaber. Du får på den måde mulighed for at få et samlet og struktureret regnskab, hvor der ikke sker fejl i bogføringen, som kan påvirke årsregnskabet. Du slipper desuden for noget papirarbejde og får tid til at fokusere på og optimere andre områder af din virksomhed eller dit selskab. Papirarbejde er der ofte meget af, når man er selvstændig, så det kan være dejligt at slippe for noget af det.

Grundet mine mange års erfaring kan jeg også tilbyde rådgivning om, hvordan du kan effektivisere dit regnskab, så du får bogført på den mest optimale måde. Bogføring behøver ikke være en træls pligt og tage mange timer. Hvis bogføringen bliver sat i system, er der rig mulighed for at spare tid. En god bogføring og regnskab kan dermed også være med til at optimere din virksomhed eller dit selskab. Jeg tilbyder blandt andet et gratis bogføringsprogram til mine kunder, som i høj grad kan være med til at optimere bogføringen. En god og struktureret bogføring kan give dig et korrekt overblik over din virksomhed eller dit selskabs mange indtjeninger og udgifter.

Ved at vælge Personlig Revisor får du en revisor til en rigtig god pris. Prisen på din revisor og/eller bogholder behøver ikke være en stor årlig udgift for din virksomhed eller dit selskab med Personlig Revisor. Prisen, som Personlig Revisor tilbyder, er yderst konkurrencedygtig, og mange ville kunne spare penge ved at skifte til Personlig Revisor. For Personlig Revisor er det centralt at kunne tilbyde faste og gennemsigtige priser, så du ikke bliver overrasket over dyre revisorregninger.

Du får også en revisor, som er fleksibel og tilgængelig i dit lokalområde. Jeg fungerer som revisor på hele Sjælland og står derfor også til rådighed i Vordingborg og omkringliggende byer som Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge eller Stuby. Jeg kan mødes hos dig som kunde på alle hverdage og i weekender, hvis det bliver nødvendigt. Desuden er jeg altid tilgængelig på telefon og mail, og dine mails vil blive besvaret inden for 24 timer. Jeg lægger vægt på den gode dialog og tilbyder gratis rådgivning til mine kunder. Hos Personlig Revisor skal der være plads til at kunne stille spørgsmål, uden at det koster ekstra.

Ønsker du en billig revisor i Vordingborg?

Hvorfor ikke vælge en revisor, som både er yderst professionel og tilbyder gode priser? Hvis du eksempelvis har startet din egen enkeltmandsvirksomhed eller er en del af et nystartet ApS-selskab, kan det være svært at finde penge til en revisor. Eller der kan være en række andre ting, som du prioriterer højere for din virksomhed eller dit selskab end at tilkøbe en revisor. Det kan også være, at du er træt af dyre revisorregninger, og er på udgik efter et billigere alternativ til din nuværende revisor. Ved at vælge Personlig Revisor får du en billig revisor og en billig bogholder, som kan hjælpe dig med at få effektiviseret og struktureret dit regnskab.

Hos Personlig Revisor er det vigtigt, at du som kunde ved, hvad du får for dine penge. Gennemsigtighed er et keyword for mig, og jeg har derfor altid faste priser på de ydelser, som jeg tilbyder. Du får både bogføring, moms, selvangivelse og gratis rådgivning til en fast årlig pris på 6.000-8.000 kr. eksklusive moms. I prisen indgår desuden et gratis regnskabsprogram, hvormed du sparer ca. 3.000 kr. 6.000-8.000 kr. om året er en pris, som de fleste kan være med til. Det kan samtidig være en rigtig god investering at benytte sig af en revisor. Du kan se de yderligere priser her. Eventuelle ekstraydelser koster 600 kr. i timen.

Jeg mener, som ansvarlig for Personlig Revisor, ikke, at det skal være en dyr revisorpris, som betyder, at du vælger en revisor fra. Den billige pris, som jeg tilbyder, betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Jeg har mange års erfaring som revisor og fem års erfaring som selvstændig, så du vil trygt kunne overlade dit regnskab til Personlig Revisor. Så hvis du leder efter en billig revisor eller ønsker at skifte revisor og har virksomhed eller hører til i Vordingborg, Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge eller Stuby, kan du med fordel vælge Personlig Revisor.

Du kan booke et gratis opstartsmøde, hvis du er interesseret i et eventuelt samarbejde med Personlig Revisor eller gerne vil høre mere om Personlig Revisor.

Personlig Revisor fungerer også som billig bogholder i Vordingborg

Hvis du vælger pakkeløsningen, vil prisen være 6.000-8.000 kr. eksklusive moms, får du også bogføring med i købet. Du sikrer dig på den måde både et professionelt årsregnskab og en bogføring, som er udført af en fagperson. På den måde kvalitetssikrer du dit regnskab, undgår fejl og sparer tid.

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed eller et mindre selskab, kan det være, at du selv udfylder rollen som bogholder. Der vil dog være mange andre ting at se til som selvstændig, og bogføringen kan tage tid, hvis man ikke er specialiseret eller uddannet inden for økonomi. Der kan desuden være rigtig mange bilag at holde styr på, og det kan være svært at bevare overblikket, når man samtidig skal drive alle andre aspekter af virksomheden. Personlig Revisor tilbyder dig hjælp med en billig bogholder, og hjælper dig med at holde styr på de mange bilag. Samtidig får du et godt og struktureret overblik over din økonomi med en bogføring, som er systematiseret.

Bogføringen er fundamentet for et godt årsregnskab, og hvis bogføringen af din virksomheds eller dit selskabs transaktioner ikke er korrekt og fyldestgørende, vil det påvirke årsregnskabet. Årsregnskabet er et vigtigt værktøj, som du kan bruge til at holde øje med din virksomheds økonomi, og det har derfor også stor betydning, at bogføringen er korrekt, hvis årsregnskabet skal være retvisende. Ligesom årsregnskabet er bogføringen også et værktøj, som kan give vigtige løbende informationer om eksempelvis salg og omkostninger, og om kunder, som har købt på kredit, har betalt deres regninger. Personlig Revisor kan hjælpe dig med en helt korrekt bogføring.

Hvis man ikke er fagperson, kan der nemt opstå fejl i bogføringen. Der kommer ofte nye regler og lovændringer på området, fx om moms eller skat. Det kræver, at man holder sig løbende opdateret, og hvis man driver egen virksomhed, kan det være svært at finde tiden. Ved at bruge Personlig Revisor som både bogholder og revisor får du samlet dit regnskab under en paraply og undgår fejl og uoverensstemmelser mellem bogføringen og årsregnskabet. Du undgår fejl og sparer tid, som du kan bruge på andre aspekter af din virksomhed. Samtidig behøver du ikke hele tiden holde dig opdateret på nye regler og lovændringer på området.

Du får en pris på bogføringen hos Personlig Revisor, som er rigtig god. Med i købet får du mit gratis bogføringsprogram og sparer på den måde ca. 3.000 kr. Programmet kan også hjælpe dig med at gøre din bogføring meget hurtigere og dermed mere effektiv.

Jeg tilbyder bogføring som engangsydelse til en pris på 1.000 kr. pr. 100 bilag eksklusive moms. Prisen er inklusive momsopgørelse og momsindberetning.

Specialiseret i regnskab for enkeltmandsvirksomheder i Vordingborg

Hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed i Vordingborg, Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge eller Stuby, kan du bruge Personlig Revisor til at lave regnskab og bogføring for dig. Jeg har mange års erfaring som revisor for enkeltmandsvirksomheder og driver desuden min egen virksomhed. Derfor vil du ved at vælge Personlig Revisor få yderst professionel hjælp til bogføring og regnskab for din enkeltmandsvirksomhed.

Hvis du driver din egen virksomhed, kan det være svært at lægge ansvar fra sig. At skulle uddelegere sin bogføring og dermed en del af det økonomiske ansvar kan derfor være en svær beslutning. Som ene ansvarlig for en virksomhed kan der dog være nok at se til, og det kan derfor skabe tid og overblik at samarbejde med en revisor. Hvis man for eksempel driver et murerfirma, vil ens ekspertise være netop murerarbejdet, og bogføringen kan føles som ukendt land eller blot som en stor tidsrøver. For mange handler det også om, at de gerne vil finde den helt rigtige revisor. 

Ved at vælge Personlig Revisor vælger du en ansvarlig for dit regnskab, som netop er specialiseret inden for området. På den måde sikrer du dig høj kvalitet i bogføringen og regnskabet, og du slipper selv for at skulle bruge meget ekstra tid. Samtidig får du mulighed for at fokusere på dine egne spidskompetencer – eksempelvis murerarbejde – eller andre centrale dele af virksomhedsdriften som markedsføring eller kundepleje. At vælge en revisor til kan derfor også betyde økonomisk vækst for din virksomhed, fordi du får mere tid til optimering på en række fronter. Et øget fokus på eksempelvis markedsføring eller kundepleje kan for mange virksomheder give store bonusser.

På trods af at du er passioneret omkring dit arbejde, er det at drive enkeltmandsvirksomhed sjældent et 8-16-job. Mange har dog familie, venner og fritidsinteresser ved siden af jobbet, som de gerne vil have tid til også. Måske har du små børn, som du gerne vil være der for. For mange forældre går tiden med børnene rigtig hurtigt, og inden de ser sig om, er børnene blevet teenagere. Det er dejligt at have tid til at følge sine børn tæt og nyde de forskellige livsperioder med dem. Det kræver dog, at man har tiden og ikke altid arbejder. Det kan også være, at du gerne vil støtte op om dit lokalsamfund og er med i en lokalforening eller sportsklub Vordingborg, Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge eller Stuby. Friheden er netop vores frirum, hvor vi har mulighed for at koble af, lade op og få ny energi til at gå på arbejde næste dag, og fritid er derfor meget vigtig.

At samarbejde med Personlig Revisor kan være en måde at få mere fritid på. Du udliciterer nogle arbejdsopgaver, som kan tage meget tid, og du kan dermed minimere dit overarbejde. Du får med Personlig Revisor en revisor, som du kan gå i dialog med og sparre om dit regnskab. På den måde får du mulighed for selv at være meget inde over bogføringen og regnskabet uden selv at skulle stå for opgaverne.

Med en personlig revisor vil du have én person at kunne referere til, og du får dermed også én person, som over tid får et indgående kendskab til din virksomheds økonomi. Mange større revisionsfirmaer har flere revisorer ansat, og det vil derfor ikke altid være den samme person, som du er i kontakt med og tilknyttet. Hvis du gerne vil have tæt dialog og sparring med din revisor og fortsat bevare overblik over din økonomi, er Personlig Revisor en god løsning for dig og dit enkeltmandsfirma i Vordingborg og omegn.

Mangler du en revisor i Vordingborg til dit ApS-selskab

Jeg har mange års erfaring som revisor for ApS-selskaber. Ligesom enkeltmandsvirksomheder er mindre ApS-selskaber mit speciale. Som medejer af et selskab kan du nemt have en stor arbejdsbyrde, som kan svare til at drive sin egen virksomhed. Der kan være mange forskelligartede opgaver, og måske er bogføring og regnskab ikke det, du gerne vil prioritere eller foretrækker at bruge tid på. Bogføringen tager tid, og det samme gælder indberetningen af årsrapporten. Du har mulighed for at samarbejde med Personlig Revisor og dermed få hjælp til bogføringen og regnskabet. På den måde får du selv mere tid på hånden.

Det kan også være, at du gerne vil have hjælp til at effektivisere dit regnskab og din bogføring. Jeg tilbyder hos Personlig Revisor kompetent og professionel rådgivning om, hvordan din bogføring muligvis kan effektiviseres og gøres hurtigere. Jeg kan desuden rådgive om og hjælpe med stiftelse og lukning af selskaber, hvis du mangler viden om, hvordan det fungerer. Der er mange krav på området og retningslinjer, som man skal følge, og som kan være svære at afkode, hvis man er ny medejer.

Du kan læse mere om, hvilke ydelser jeg tilbyder ApS-selskaber i Vordingborg og omegn, her. Jeg tilbyder yderst gode priser til dig og dit selskab, og jeg lægger vægt på sparring og god dialog med mine kunder.

Bogføring og årsregnskabslægning af revisor i Vordingborg

Personlig Revisor tilbyder også hjælp til andre ydelser end bogføring og årsregnskabet. Hvis du er interesseret i at starte et nyt selskab, kan du få hjælp til stiftelse af selskabet. Jeg tilbyder desuden også hjælp til og rådgivning om at lukke selskaber. Som enkeltmandsvirksomhed kan det være, at du ønsker hjælp til oprettelse af et CVR-nummer. Eller måske søger du sparring med en professionel om din økonomi, dit regnskab og fradragsberettigede udgifter.

Jeg har god erfaring med og viden om både enkeltmandsvirksomheder og selskaber, og tilbyder derfor økonomisk rådgivning til både virksomheds- og selskabsejere. Jeg har gennem syv år arbejdet som seniorrevisor i Deloitte, som bliver kaldt “Verdens største revisionshus”, og har derigennem samarbejdet med en række selskaber og virksomheder. Da jeg også driver min egen virksomhed, har jeg et personligt og indgående kendskab til nogle af de problematikker, som du måske står overfor. Det vil derfor være en meget kompetent rådgivning baseret på erfaring, som jeg kan tilbyde.

Jeg tilbyder som ejer af Personlig Revisor med andre ord både konkrete ydelser og fungerer som rådgiver. Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, hvis du ønsker yderligere information om de konkrete ydelser, som jeg tilbyder, eller om hvordan jeg kan rådgive dig.

Tilgængelighed og fleksibilitet som nøgleord

Personlig Revisor er en revisor, som er tilgængelig for dig og din virksomhed eller dit firma i Vordingborg, Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge eller Stuby. Kunderne er i centrum hos Personlig Revisor, og det er derfor vigtigt, at mine kunder kan komme i kontakt med mig, når de har brug for det. Det gælder både i forhold til personlige møder og kommunikation over telefon og mail. Tilgængelighed og fleksibilitet er nøgleord for mig, og det er vigtigt, at kunderne kan genkende en oplevelse af at have en tilgængelig og fleksibel revisor, når de er kunder hos Personlig Revisor.

Jeg har mulighed for at mødes med dig alle hverdage og kan også mødes i weekender, hvis det bliver nødvendigt. Fordi jeg fungerer som revisor på hele Sjælland og i Slagelse, vil møder kunne arrangeres, hvor det passer dig som kunde. Det kan både være i Vordingborg, Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge og Stuby. Det er vigtigt for mig, at du som travl virksomhedsejer eller ApS-selskabsejer ikke skal bruge unødvendig tid på længere køreture for at kunne få personlig rådgivning.

Du vil altid også have mulighed for at kontakte mig på mail og via telefon. Dine mails vil blive besvaret inden for 24 timer, og du skal derfor ikke vente lang tid på at få svar på dine spørgsmål.

Hos Personlig Revisor er tilgængelighed og fleksibilitet nøgleord, og jeg ønsker at tilbyde en rådgivning, som er tilpasset dine behov. Du får derfor en revisor, som du har god mulighed for at sparre med, og som er tilgængelig, når du har brug for det.

Personlig Revisor i Vordingborg er din gratis rådgiver

Hvis du er kunde hos Personlig Revisor, er rådgivning gratis. Jeg starter ikke stopuret, hvis du ringer med spørgsmål. Det er vigtigt for mig, at der er plads til spørgsmål og dialog, uden at det fører til ekstra fakturering. Du er derfor meget velkommen til at ringe eller skrive en mail, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål. Personlig kommunikation er i fokus hos Personlig Revisor, og jeg tilbyder en nærværende dialog med mine kunder. Jeg tilbyder også at mødes med dig personligt i Vordingborg og omegn, når årsregnskabet eksempelvis skal gennemgås.

Hvis du gerne vil sikre dig en solid og stærk virksomhed, er det centralt, at der er styr på økonomien og regnskabet. Det kan kræve sparring med en professionel, som kan hjælpe med optimering og struktur på regnskabet. En sund økonomi er forudsætningen for en sund og succesfuld virksomhed. Da regnskabet og bogføringen i den forbindelse er centrale, er det vigtigt, at man i forhold til bogføring og regnskab tænker i optimering og effektivisering. Personlig Revisor tilbyder et par professionelle øjne på din økonomi og en kompetent sparring. Små ændringer som eksempelvis et bedre bogføringsprogram kan gøre en stor forskel og kan være med til i højere grad at sætte din bogføring i system.

Da jeg har mange års erfaring som både ansat i større og mindre virksomheder og som selvstændig, vil jeg kunne tilbyde professionel rådgivning. Ved at få rådgivning om hvordan du kan effektivisere eksempelvis din bogføring, vil du få frigivet meget tid og på sigt kunne skabe store forandringer for din virksomhed. Et struktureret regnskab kan give dig et tydeligt overblik over dine udgifter og indtjeninger og kan dermed også pege dig i en retning i forhold til, hvordan du kan optimere.

Da du hos Personlig Revisor er tilknyttet én revisor, vil du kunne få gode råd af en fagperson, som over tid vil få et indgående kendskab til din virksomhed eller dit selskab.

Tilfredse kunder fra personlig Revisor i Vordingborg

Det er alfa og omega for mig som ansvarlig for Personlig Revisor, at mine kunder er tilfredse. Det gælder både for de ydelser og for den rådgivning, som jeg tilbyder. En løbende sparring med mine kunder betyder, at jeg har mulighed for at tilpasse ydelser og rådgivning til de enkelte behov og dermed forhåbentlig sikre tilfredse kunder. Det er vigtigt, at man som kunde hos Personlig Revisor får en så skræddersyet hjælp og rådgivning som muligt. Jeg går meget op i at få kendskab til den enkelte virksomheds eller det enkelte selskabs behov og mål. Samtidig lægger jeg vægt på en høj grad af gennemsigtighed, så mine kunder ved præcis, hvad de betaler for. Gennemsigtigheden betyder også, at du som kunde kan bevare en god føling med bogføringen og regnskabet.

Jeg har hos Personlig Revisor fokus på dialog og sparring, og jeg tilbyder med mange års erfaring i bagagen en kompetent og professionel rådgivning til mine kunder. Jeg er let at komme i kontakt med både over telefon og mail, og er meget fleksibel i forbindelse med personlige møder. Priserne hos Personlig Revisor er samtidig billige, og jeg tilbyder en rigtig god revisor- og bogføringspris. Desuden er priserne faste, så du ikke bliver overrasket over en høj revisorregning. Alt sammen er medvirkende til, at jeg får rigtig god feedback fra mine kunder.

Hvis du er interesseret i at læse mere om andre kunders oplevelser med Personlig Revisor, kan du se her. 

Book et personligt møde og hør mere om Revisor i Vordingborg

Hvis du er interesseret i en billig revisor og en billig bogholder i Vordingborg, Ørslev, Ornebjerg, Nyråd, Neder Vindinge og Stuby, så book endelig et gratis opstartsmøde. Mødet er uforpligtende og ganske gratis, og er en rigtig gode måde at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed eller dit selskab. Du får desuden mulighed for at møde mig som person og danne dit et bedre indtryk af mig og få viden om Personlig Revisor. Jeg vil på mødet introducere dig yderligere til Personlig Revisor og fortælle om, hvilke ydelser jeg kan tilbyde med afsæt i din virksomhed og dine behov.

Det personlige møde bidrager til, at vi sammen har mulighed for at tale om din virksomhed, dine målsætninger og virksomheden, og hvad du ønsker hjælp til. Det kan både være konkrete ydelser eller rådgivning, som du mangler for at kunne skabe mere tid eller effektivisere. Med et personligt møde vil du også få sat ansigt på, hvem der kommer til at stå for din bogføring og dit regnskab. Forhåbentlig vil du efter mødet føle, at du overlader dit regnskab i trygge og professionelle hænder, hvis du vælger Personlig Revisor.  

 

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde