Billig revisor i Slagelse til fast pris

Har du behov for en billig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Slagelse tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Slagelse tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i Slagelse

Hjælp til regnskab og rådgivning skal være nemt for dig, når du vil finde en revisor i Slagelse og omegn. Men er prisen for høj, kan det blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder jeg årlige aftaler, hvor du får det hele til en fast lav pris på mellem 6.000-8.000 kroner pr. år for bogføring, selvangivelse, årsregnskab, moms og gratis rådgivning. Her har du også muligheden for selv at tilføje andre ydelser, hvorefter du får en fast pris, så du nemt kan forholde dig til prisen for dit revisorarbejde.

Den faste pris byder ikke på nogen grimme overraskelser med skjulte gebyr og udgifter, og du behøver derfor ikke forberede dig på høje omkostninger i forbindelse med din revisor. I stedet får du en billig revisor, der giver dig mere tid til dine primære opgaver, og hvor du er sikret en professionel og engageret revisor.

En fast lav pris er særdeles godt for alle virksomheder, men særligt for nye enkeltmandsvirksomheder er det en udgift, der giver dig mere luft i budgettet. Som enkeltmandsvirksomhed vil der være en række faste udgifter, der hurtigt kan blive til en dyr fornøjelse. Med billig revisorhjælp fra Personlig Revisor slipper du for en stor post i budgettet, og dermed har du langt nemmere ved at opnå vækst på den måde, du gerne vil. Jeg tilbyder dig en konkurrencedygtig pris på alle ydelser, og det gælder, lige meget om du skal have hjælp i Slagelse, Gudum, Sorterup, Havrebjerg, Antvorskov eller Frederikslund.

Du kan være sikker på, at du oplever fuldstændig gennemsigtighed, når du skifter til Personlig Revisor. Gennemsigtighed i forhold til forskellige udgifter er et fundamentalt vilkår i min virksomhed, og derfor vil du ikke blive overrasket af uforudsete udgifter. I stedet kan du føle dig tryg ved tanken om, at du kender de årlige priser og på den måde nemt kan afsætte et fast beløb til årets revisor arbejde.

Billig revisor Slagelse til fast pris

Få en billig revisor i Slagelse, så der er styr på det hele

Når det kommer til virksomheder og deres forskellige regnskaber, kan der være nok at holde styr på. Det handler ikke kun om budgetter, men også bogholderi, regnskabsarbejde og professionel rådgivning. Ejer du en virksomhed i Slagelse eller omegn? Så er du landet det helt rette sted. Jeg tilbyder nemlig hjælp til dig, der bor på Sjælland, og du kan trygt overlade alle regnskaber til mig.

Ved at skifte til en personlig rådgiver får du hele dit regnskab udført til en fast årlig pris. Prisen dækker over alle de opgaver, som du har brug for i forbindelse med administration og bogføring af regnskaber. Du får samtidig mulighed for at søge rådgivning ud fra en bred faglig viden i enhver situation.   

Mit navn er Ulrik Martorin Frandsen, og jeg er ejer af Personlig Revisor, der har fokus på regnskab og bogføring for alle former for virksomheder. Jeg driver selv firmaet, og derfor er du garanteret en personlig og professionel revisor, der kan besøge dig i både Slagelse, Gudum, Sorterup, Havrebjerg, Antvorskov og Frederikslund – for blot at nævne nogle af områderne.

Personlig Revisor er det helt rette valg, hvis du ønsker hjælp til alt fra bogføring og moms til selvangivelse, årsopgørelse og meget andet. Her får du en troværdig og billig revisor, der kan bidrage til at optimere din virksomhed og nå de mål, du drømmer om. Min baggrund som cand.merc.aud. giver mig en bred viden inden for området, og jeg vægter den gode dialog og personlige rådgivning højt.

Hos Personlig Revisor kan du altid booke et uforpligtende møde, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig. Jeg tilbyder et ganske gratis opstartsmøde, hvor vi taler om de specifikke områder, som din virksomhed i Slagelse eller omegn har brug for hjælp til. Vi kan samtidig udarbejde en plan, der giver dig det fulde overblik over, hvilke muligheder du får hos Personlig Revisor.

Fleksibel og personlig revisor i Slagelse er vejen frem til succes.

Min store vision med Personlig Revisor er at give dig den bedste oplevelse med både regnskab, dialog og professionel rådgivning. Min erfaring og viden inden for feltet sørger for, at du får en yderst professionel rådgivning, og jeg vil altid være tilgængelig, når du har spørgsmål og mangler svar.

Jeg har mange års erfaring fra et større revisionsfirma samt fem års erfaring som selvstændig revisor, hvilket skaber et solidt grundlag for den rette rådgivning og sparring til dig. Jeg kan hjælpe med at kigge ind i din virksomhed og give dig præcis rådgivning i forhold til bogføring og regnskabshåndtering, som giver dig god grobund for endnu større succes.

Personlig Revisor er den ideelle løsning for dig, der søger en revisor i Slagelse, Gudum, Sorterup, Havrebjerg, Antvorskov og Frederikslund samt andre små byer omkring Slagelse. Med min placering på Sjælland besøger jeg dig i din virksomhed, så du får en stor fleksibilitet, der kan tilpasses efter dine behov. Jeg tilbyder billig revisor og rådgivning, hvor du får hjælp til årsregnskab, moms, selvangivelse og meget andet, og du kan altid kontakte mig med spørgsmål eller specifikke arbejdsområder, hvor du ønsker rådgivning.

Du får ikke kun fleksibilitet i forbindelse med din geografiske placering på Sjælland. Jeg vil også være tilgængelig alle syv dage på ugen, og vi kan aftale et personligt fremmøde i både hverdage og weekender. Du kan ligeledes kontakte mig på enten telefon eller mail, hvor du med garanti vil få svar inden for 24 timer – helt uafhængigt af ugedag.

Med en årlig aftale hos Personlig Revisor får du først og fremmest hjælp til de daglige regnskaber, der holder forretningen på rette kurs. Her vil bogføring og regnskab bidrage med et større overblik over virksomhedens økonomi, og vi kan sammen undersøge eventuelle udfordringer. Du vil blive fri for selv at stå for papirarbejdet, og i stedet overlade det til en billig revisor med mange års professionel erfaring.

Du får samtidig mulighed for at tilvælge en række andre ydelser, der gør det nemt for dig at skræddersy en revisoraftale efter dine ønsker. Jeg kan assistere med at udarbejde en langsigtet plan for virksomheden, så du får hjælp til de områder, hvor du vil optimere og effektivisere i hverdagen.

Det skal være nemt at få personlig rådgivning af revisor i Slagelse

Slagelse er én af landets ældste byer og dermed også en by, der rummer både historie og fantastiske seværdigheder. Det er samtidig en by, der er beliggende med en god placering på Sjælland for forskellige virksomheder, der har nem adgang til resten af Sjælland. I dag huser byen omkring 35.000 indbyggere i selve byen, hvor kommunen huser hele 80.000 indbyggere.

Det betyder også, at Slagelse og omegn er en handelsby, der huser mange virksomheder. Ved at vælge Personlig Revisor får du en personlig rådgiver, der lærer din virksomhed at kende ud og ind. Derudover tilbyder jeg gratis rådgivning, hvor du altid er sikret den samme revisor og på den måde nemt kan samle op på tidligere emner og arbejde videre med disse. Jeg afsætter ikke et bestemt antal timer af til rådgivning hos dig, og du kan frit spørge mig om alle spørgsmål og søge efter råd. Vi vil indgå en åben dialog, der ikke bliver afregnet på baggrund af et minutur.

Du skal ikke tænke på ekstra høje priser for rådgivning, medmindre der er tale om ekstraopgaver. Her vil prisen for en revisor være 600 kr. eksklusive moms. Derudover får du altid et gratis regnskabsprogram med i din aftale, som normaltvist koster 3.000 kr. for dig. Og så skal du ikke frygte for en ekstraregning efter et opstartsmøde. Dette er nemlig helt gratis, og jeg sørger for at afsætte den fornødne tid, så vi kan komme omkring det hele.

Gratis rådgivning kan være din vej til vækst og effektivisering via en revisor i Slagelse

Som nævnt tilbyder jeg gratis rådgivning som en del af den samlede revisorløsning, som du årligt kun skal betale 6.000-8.000 kr. eksklusive moms for. En god sparring mellem virksomhed og revisor er nemlig essentielt for at opnå de mål, der er blevet sat for virksomheden, og hvor du nemt kan søge rådgivning hos en professionel.

En stærk økonomi er afgørende for en virksomhed, der er på vej i den rigtige retning. Derfor er revisorhjælp alfa og omega, hvis du ønsker det fulde overblik over din økonomi, samtidig med at det hele bliver gjort på den korrekte måde. Ved at alliere dig med en revisor vil du få professionelle øjne på din økonomi, og her er der mulighed for sammen at udarbejde nye økonomiplaner, delmål og budgetter til det kommende år.

Når du vælger Personlig Revisor, er der ingen spørgsmål, der er for store eller for små. Du skal ikke betale ekstra for flere korrespondancer, men i stedet føle dig tryg i vores samarbejde. Jeg arbejder med visionen om, at en åben dialog er vejen mod vækst og forbedring i virksomheden, og derfor kan vi til enhver tid booke et møde i Slagelse, Gudum, Sorterup, Havrebjerg, Antvorskov eller Frederikssund. Disse møder er yderst gavnlige i forbindelse med gennemgang af dit regnskab eller selvangivelse, men du vælger frit, om du ønsker et personligt møde eller at drøfte det hele over telefon eller online opkald.

Når du vælger Personlig Revisor, får du den store fordel, at du altid er sikker på at have den samme revisor. Derfor vil jeg hurtigt opbygge et indgående kendskab til din virksomhed i forhold til budgetter, udgifter og indtjening. Det giver dig en større frihed i forbindelse med at søge rådgivning og gøre brug af mine kompetencer på den måde, du ønsker. Jeg kan samtidig rådgive dig i forhold til, hvilke fokusområder du bør have i fremtiden, og hvordan du bedst muligt optimerer virksomheden og dens potentiale. 

Overlad regnskab som enkeltmandsvirksomhed til en revisor i Slagelse

Er du ene mand om alt fra salg og indkøb til regnskab som enkeltmandsvirksomhed, kan det være en særdeles god investering at få professionel hjælp til nogle af opgaver. Det handler nemlig ikke kun om at have fuldt ud styr på økonomien, men også om at finde mere tid i hverdagen til familieliv, sportsaktiviteter og festligheder ved siden af arbejdet.

Som ene mand i en enkeltmandsvirksomhed hviler der et ekstra pres på dine skuldre, og det kan gøre det vanskeligt at finde tid til alt det, der ligger uden for dit arbejdsliv. Det betyder heldigvis ikke, at du nødvendigvis er tvangsindlagt til at vælge mellem arbejdsliv og privatliv. Med assistance udefra kan du få enderne til at mødes, så du kan få den ideelle balance som virksomhedsejer og familiemenneske.

Jeg er specialiseret inden for regnskab i enkeltmandsvirksomheder, så du trygt kan slippe for at bruge tid på bogføring, årsregnskab og andre opgaver. I stedet kan du investere i en billig revisor, men hvor du hverken skal gå på kompromis med kvalitet eller effektivitet. Jeg sørger for, at du får lov til at sætte dagsordenen, og vi gennemgår sammen dine præferencer. Det kan nemlig være vanskeligt at overlade ansvar til en anden, idet du kan have en følelse af at miste overblikket over alle processer i din virksomhed – og dermed dagligdag. Derfor kan du drage stor nytte af, at vi kan aftale et personligt fremmøde i Slagelse og omegn, hvor vi gennemgår budgetter og regnskab for din enkeltmandsvirksomhed.

Vil du gerne have mere tid til alt det, der ligger uden for dit arbejde? Så bør du investere i en billig revisor, som du med garanti finder hos Personlig Revisor. Du får lov til at udfolde din ekspertise på specifikke arbejdsområder, og i stedet kan du overlade regnskab, moms og andre revisor-relaterede arbejdsopgaver til mig. Ofte vil det samtidig resultere i et mere skærpet fokus, en stærkere marketingstrategi og i sidste ende en endnu bedre økonomi i din virksomhed.

Hos Personlig Revisor får du ikke kun den personlige henvendelse, når det handler om regnskab i din enkeltmandsvirksomhed. Du får samtidig en stor frihed som kunde hos mig, hvor dagsordenen bliver udarbejdet på baggrund af din virksomhed og dine præferencer. Du vil ligeledes kunne benytte dig af gratis rådgivning syv dage om ugen, når du vælger mig som revisor med en pris på 6.000-8.000 kr. årligt for en samlet revisorpakke. Jeg tæller ikke timerne, men derimod hjælper jeg dig med at finde mere tid i hverdagen ved at rådgive dig til løsningsforslag og udvikling i din virksomhed.

Foruden min specialisering inden for regnskab i enkeltmandsvirksomheder, gør det samme sig gældende for mindre ApS-selskaber. Har du brug for hjælp fra en billig revisor i en virksomhed, som du ejer en anpart af, kan Personlig Revisor være det rette valg for dig. På den måde kan du fralægge dig en del af dine ansvarsmæssige forpligtelser som anpartsejer, og i stedet lade en professionel stå for opgaven. Jeg tilbyder hjælp til både regnskab, bogføring samt gratis rådgivning, så du kan lægge tid og energi i andre arbejdsområder.

Få en bogholder til en fast lav pris i Slagelse

Bogføring kan være en vanskelig opgave at varetage, hvis du mangler tid eller erfaring inden for området. Bogføring er et tidskrævende tastearbejde, og her er det nemt at begå fejl, hvilket kan gøre det til en kompliceret og tung opgave. Når du får hjælp fra en bogholder i Slagelse og omegn, bliver du fri for de store opgaver og komplicerede systemer, og i stedet kan du nemt danne dig det fulde overblik over overskuelige og færdige regnskaber.

Jeg varetager diverse opgaver inden for bogføring, og du vil få en billig bogholder hos Personlig Revisor. Bogføring er hele fundamentet for et retvisende og godt årsregnskab, og derfor er det yderst essentielt for at få de bedste resultater i din virksomhed. Med en billig bogholder skal du ikke punge ud med store summer i budgettet, men i stedet kan du glæde dig over en endnu stærkere økonomi, og hvor professionel bogføring kan hjælpe dig med at optimere og effektivisere.

Som en stor tidsrøver kan det ofte være godt givet ud at vælge en billig bogholder til at stå for bogføringen i din virksomhed. Med mange års erfaring kender jeg til alle processer og rutiner, og dermed vil du spare både tid og penge på at vælge Personlig Revisor som din bogholder til en lav pris. Foruden processens store tastearbejde og systematik vil der typisk være en række nye love og regler, der løbende skal følges op på. Med en revisors hjælp kan du være helt sikker på, at alle regler og love er velkendte og bliver overholdt. Hos Personlig Revisor kan du få en særdeles god pris på en bogholder, så du får en lav udgift i dine faste budgetter, der giver din virksomhed helt nye muligheder.

Bogføringen er også virksomhedens billede udadtil. Søger du efter nye samarbejdspartnere eller investorer, er det yderst afgørende med et årsregnskab, der viser virksomhedens velfungerende økonomi og årlige overskud. Dette giver samarbejdspartnerne mulighed for at få et godt indblik i din virksomhed og dine budgetter, samtidig med at du signalerer en positiv gennemsigtighed. Ved at vælge Personlig Revisor får du en billig bogholder, der varetager opgaverne med høj professionalisme og til en yderst stærk pris for en bogholder.

Kan du ikke præsentere et overskueligt og gennemarbejdet regnskab på grund af dårlig eller manglende bogføring, kan det få alvorlige konsekvenser for din virksomhed. Dette kan vanskeliggøre nye samarbejder og interesse fra udefrakommende parter, der kan være med til at øge vækst og forbedre din virksomheds økonomi. Det vil samtidig give konsekvenser for dig og din virksomhed, hvor du kan risikere et manglende overblik over økonomi og faste udgifter, der er grundlaget for vækst, forbedring og fortjeneste.

Et stærkt årsregnskab er et resultat af en professionel og billig bogholder i Slagelse

Hvad end du er en enkeltmandsvirksomhed, et mindre ApS-selskab eller en større virksomhed, er det nødvendigt med et årsregnskab hvert eneste år. I årsregnskabet bliver alle udgifter og indtjeninger for året noteret, så du får det bedst mulige overbliksbillede over virksomhedens regnskab for det respektive år.

Årsregnskabet fylder særdeles meget i mange virksomheders udviklingsplaner og målsætningsprocesser, idet du får konkrete tal og udregninger, der fortæller om årets gang og din indtjening. Årsregnskabet vil give dig mulighed for at arbejde effektivt med virksomhedens forskellige udgifter, så du nemmere kan optimere og finde frem til, hvor du har mulighed for at fjerne en række udgifter til fordel for et større overskud eller en større investering på andre områder.

Årsregnskabet er fundamentet for det kommende år. Du kan langt nemmere arbejde frem mod at udarbejde målsætninger, delmål og kompetenceplaner for dine medarbejdere og estimere næste års mål i forhold til indtjening, overskud og pengestrømme. Omvendt er årsregnskabet også afgørende for at udvikle og forbedre på arbejdsområder, hvor din virksomhed kræver ekstra opmærksomhed. Du vil få et overblik over de aktuelle udfordringer i økonomien, der giver dig grobund for at fokusere mere på disse områder det kommende år.

Jeg tilbyder udarbejdelse af årsregnskaber, når du vælger Personlig Revisor som din billige bogholder. I takt med det fulde overblik over din økonomi, kan du få personlig rådgivning i Slagelse, Gudum, Sorterup, Havrebjerg, Antvorskov eller Frederikslund, hvis du foretrækker en grundig gennemgang af det aktuelle årsregnskab. Her kan du frit søge rådgivning i forbindelse med fokusområder og optimering af de økonomiske udfordringer, som det indeværende årsregnskab har vist. Vi kan sammen drøfte forskellige fokuspunkter, der bør inkorporeres i næste års delmål og planer for din virksomhed.

Mange års ekspertise har givet mig et blik for andet end blot økonomien som bogholder. Jeg kan ligeledes rådgive dig inden for kompetenceudvikling og arbejdsrutiner, der kan være med til at støtte op om et godt økonomisk ståsted for din virksomhed. Mange veje fører til økonomisk overskud, og dermed får du altid rådgivning, der fokuserer på mange forskellige parametre i forhold til virksomhedens økonomi.

Årsregnskabet bør udføres korrekt til punkt og prikke. Som en del af årsregnskabet er bogføring særdeles afgørende for det endelige resultat, og begge arbejdsopgaver vil spare dig for både tid og frustration, hvis du overlader dem til en professionel revisor i Slagelse og omegn. Kvalitet og korrekt udarbejdelse er to nøgleord, når det kommer til dit årsregnskab. En svækket kvalitet kan give dig yderligere udfordringer i virksomheden, og derfor er årsregnskabet særdeles værdiskabende.

Årsregnskabet er nemlig også afgørende for dine leverandører, banker og andre regnskabsbrugere, når de skal undersøge din virksomhed. Regnskabet er det første, som disse parter vil undersøge for at få indsigt i virksomhedens økonomi. De fremviste informationer og data er udarbejdet på en ensartet måde, der er fastlagt nogle almene regler. På den måde kan informationer nemt sammenlignes på tværs af forskellige virksomheder. Dette giver anledning til bekymring hos banker og leverandører, hvis du ikke kan præsentere et korrekt eller struktureret årsregnskab efter reglerne, og det kan få store konsekvenser for din virksomhed.

Årlig selvangivelse som en del af årsregnskabet fra revisor Slagelse

Hvert år skal virksomheder udarbejde en selvangivelse, der er baseret på virksomhedens årsregnskab. Selvangivelser indbefatter punkter som andelsselskaber, anpartsselskaber, aktieselskaber og lignende faktorer. Din selvangivelse vil være afgørende for virksomhedens skatteansættelse, og når den er indsendt til myndighederne, er det besværligt at komme med eventuelle rettelser.

Mindstekravsbekendtgørelsen fastsætter de specifikke krav, der afgør, om en selvangivelse er udarbejdet korrekt. Her får du en omfattende række regler og love, som du skal overholde under udarbejdelse af en selvangivelse. Det gør det vanskeligt at overholde samtlige regler og på den måde optimere din indkomstopgørelse bedst muligt.

Ved at få en revisor til at varetage den årlige selvangivelse vil du slippe for mangler eller rettelser, før det er for sent. Jeg udarbejder selvangivelser for virksomheder og tilbyder både rådgivning og personligt fremmøde i forbindelse med udarbejdelse af dette. Jeg udarbejder korrekt udførte selvangivelser, der overholder alle formelle krav til netop din virksomhedstype, hvad end der er tale om et regnskab i en enkeltmandsvirksomhed eller i et mindre ApS-selskab.

Det er vigtigt at optimere forretningsstrategien i virksomhedens selvangivelse. Mit store kendskab til området i både større og mindre virksomheder bevirker til, at jeg kender faste standarder og mulige områder til optimering af dit regnskab. Gennem rådgivning kan du søge råd angående skatteregler, så du kan sikre dig, at alle skatteregler følges og overholdes. Jeg vil desuden hjælpe med at sikre dig, at din selvangivelse giver dig det fulde overblik over skatteforhold i forbindelse med andelsselskaber og lignende i din virksomhed.

Slip for besværet med moms og bogføring i din virksomhed

Moms kan være en stor og tung opgave i en virksomhed, og dette gælder særligt, hvis du er ene mand om opgaven. Moms handler ikke blot om momsregistrering af din virksomhed. Det omhandler også andre opgaver såsom bogføring med moms. Når du bogfører med moms, er det ikke længere tilstrækkeligt blot at angive en konto i kredit og en anden i debit for det givne beløb, der skal bogføres. I stedet skal de forskellige dele af din omsætning opdeles efter moms, og dette skal efterfølgende efterarbejdes og indsættes på den korrekte konto.

Der er ligeledes en række særregler, der gælder i forbindelse med moms i virksomheder. Det gælder for specifikke regler, der findes i skattelovgivningen for momsregistrering, og denne lovgivning bliver hyppigt opdateret. Derfor skal bogføring af både indgående moms og udgående moms behandles med forsigtighed for at få det udarbejdet korrekt efter bogen. Der gælder eksempelvis særregler for udlejning af lokaler, leasing af firmabiler og byggevarer. Hertil bliver der pålagt nogle andre vilkår og regler, som du i stedet skal sætte dig ind i.

Jeg hjælper dig med moms og dertilhørende opgaveområder i Frederikssund, så du kan overlade ansvaret til en billig revisor, der kender til regler og lovgivning. Du vil dermed være sikker på, at dit momsarbejde bliver udført korrekt, hvor alle krav bliver overholdt. Samtidig er arbejdet med moms en tidskrævende opgave, og du vil få mere tid til andre opgaver, når du overlader opgaven til mig.

En billig pris på din bogholder og revisor i Slagelse

Det kan være nemt for dig at fralægge dig det fulde ansvar for de tunge regnskabsopgaver, og det kan du med ro i maven gøre ved at vælge Personlig Revisor. Her får du en god pris på bogholder og revisor, og jeg tilbyder en fast årlig pris for både bogføring, årsregnskab, moms, selvangivelse og rådgivning. Du får ingen tillægsbeløb tillagt, medmindre du vælger ekstra ydelser, så du nemt kan indtænke prisen i dine årlige budgetter. Du får ligeledes et gratis regnskabsprogram, som du kan anvende løbende med årets gang. Her sparer du omkring 3.000 kr. årligt, når du vælger mig som din revisor i Næstved, Slagelse og omegn.

Med i prisen får du en stor fleksibilitet og tilgængelighed samt fuld gennemsigtighed i mit arbejde. Jeg tager hverken tid på vores rådgivningssessioner eller gør dig afhængig af at kunne mødes på bestemte tidspunkter. I stedet får du en personlig rådgiver, hvor du altid vil have den samme, og hvor din kalender afgør, hvornår jeg står til rådighed. Vil du se en oversigt over mine forskellige priser, foruden en fast revisoraftale på årlig basis, kan du læse mere her.

Er du interesseret i at høre mere? Kontakt mig i dag, og book et uforpligtende opstartsmøde. Det er ganske gratis, og her kan vi gennemgå dine muligheder og hilse på hinanden. Vi kan indgå i en åben dialog om opstart af et samarbejde, hvor vi fra start fokuserer på din virksomhed og dens behov for optimering og effektivisering.

Mere om Personlig Revisor i Slagelse

Personlig Revisor er et ApS, som jeg driver med speciale i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder. Jeg er uddannet cand.merc.aud., og jeg har mere end 14 års erfaring inden for branchen, hvor jeg har arbejdet som selvstændig revisor de seneste fem år. Dermed har jeg erhvervet mig en bred vifte af kompetencer og en ekspertise inden for opgaver, som jeg varetager som revisor og bogholder for dig. Jeg tilbyder en billig revisorløsning, hvor du hverken skal gå på kompromis med kvalitet, professionalisme eller personlig rådgivning. For mig er den personlige dialog og grundige rådgivning prioriteret højt, så jeg kan hjælpe dig bedst muligt mod dine mål.

Mine centrale fokuspunkter er at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med vanskelige opgaver, som kan være svære at varetage omkring regnskab i en enkeltmandsvirksomhed eller i et mindre selskab. Med mit speciale inden for mindre virksomheder, kombineret med 14 års erfaring, kan jeg varetage opgaver som bogføring og regnskab, hvor du er garanteret, at det sker på en smartere og hurtigere måde.

Jeg bor til dagligt i Borup sammen med min familie, og derfor kan jeg nemt hjælpe virksomheder på hele Sjælland. Ligger din virksomhed i Slagelse eller omegn, kan vi nemt aftale personlige møder, hvor jeg kommer ud til dig.

I dag har jeg allerede mange tilfredse kunder, som jeg har samarbejdet med gennem flere år. For mig er din tilfredshed afgørende, og derfor prioriterer jeg den nærværende og effektive dialog højt. Du vil altid opleve, at jeg skaber mig et overblik over din virksomhed og samtidig erhverver mig en grundig indsigt i din virksomheds økonomi og opbygning. På den måde får du det største udbytte af den gratis rådgivning, som jeg tilbyder dig, når du vælger Personlig Revisor som din fremtidige revisor.

Skal vi tage en kop kaffe og tale mere om dine muligheder?

Har din virksomhed i Slagelse, Gudum, Sorterup, Havrebjerg, Antvorskov eller Frederikslund brug for en professionel revisor, der arbejder hårdt for at skabe et personligt samarbejde? Så kan du nemt booke et opstartsmøde med mig. Mødet kan foregå dér, hvor du ønsker det, og du skal ikke frygte for en efterregning. Jeg tilbyder nemlig gratis opstartsmøder, hvor du får mulighed for at se, om jeg kan tilbyde dig de ydelser, du har i tankerne.

På mødet har du en stor valgfrihed i forhold til, hvilke fokuspunkter vi skal arbejde ud fra. Jeg vil fortælle dig mere om mit arbejde, og hvordan jeg påtænker, at jeg kan hjælpe dig med at få endnu større succes. Du kan kontakte mig på enten telefon +45 53 59 20 95 eller sende mig en mail på kontakt@personligrevisor.dk, og herefter finder vi et tidspunkt, der passer ind i din kalender.  

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde