Billig revisor hjælp i Næstved til fast pris

Har du behov for en personlig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Næstved tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Næstved tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i Næstved

Hvis du har stor erfaring med at drive en virksomhed, men erfaringen omkring regnskab, bilag, bogføring etc. kniber, så kan du tage fat i Personlig Revisor. Hos Personlig Revisor får du nemlig den professionelle rådgivning samt sparring omkring effektivisering af regnskab, som du har brug for, når du driver en velfungerende virksomhed.

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe mindre virksomheder eller enkeltmandsvirksomheder. Driver du derfor en mindre virksomhed eller enkeltmandsvirksomhed i Næstved og omegn, kan du hos Personlig Revisor få nærværende og professionel rådgivning. For mig er det nemlig vigtigt, at der skabes en god kommunikation mellem Personlig Revisor og din virksomhed, så der også skabes et samarbejde bygget på tillid.

Personlig Revisor er et aps, og du vil derfor komme til at have kontakt med Ulrik Martorin Frandsen. Jeg kører gerne ud til din virksomhed i Næstved eller de omkringliggende byer som eksempelvis Rettestrup, Holsted, Fodby og Skraverup.

Billig revisor Næstved til fast årlig pris

Hvad tilbyder Personlig Revisor i Næstved?

Udover professionel rådgivning og vejledning omkring revisorgerningen, så tilbyder jeg også mange servicer, som jeg har oplistet i nedenstående. Det er vigtigt, at regnskabet stemmer og bliver udført korrekt, hvilket jeg med min uddannelse og erfaring kan hjælpe med. Udover de nedenstående regnskabsydelser har jeg også stor erfaring inden for andre ydelser som eksempelvis udarbejdelse af revisorerklæringer.

Billig revisor hjælp – hvad koster en billig revisor i Næstved?

Du skal vælge at lade Personlig Revisor stå for regnskabet i din virksomhed, da ydelserne betales med et årligt beløb. Den faste pris afhænger af størrelsen på ydelserne, men beløbet vil være mellem 6.000-8.000 kr. ekskl. moms. Du kan læse mere om beskrivelserne af priserne her.

I den årlige pris er der inkluderet tid til rådgivning, hvorfor min telefon altid er åben, hvis der skulle opstå spørgsmål til regnskabet. Derudover er der i prisen også inkluderet:

  • Bogføring
  • Moms
  • Selvangivelse
  • Årsregnskab.

Der er mange fordele ved at skifte, qua du ikke selv skal holde styr på bilag, timeregistrering m.m., når ydelserne kommer i en samlet pakke årligt. Med det faste årlige beløb vil du opleve, at du får skabt et større overskud af energi i virksomheden, da du ikke skal tænke på regnskab og regninger til revisoren. Du slipper derfor for endnu en bunke på skrivebordet, hvis du tager kontakt til Personlig Revisor.

Hos en billig revisor, som Personlig Revisor, i Næstved vil du også kunne betale for enkelte ekstra-ydelser som eksempelvis IVS-omdannelser og indberetning af årsregnskaber for enkeltmandsvirksomheder eller ApS. Hvis disse ikke er inkluderet i den valgte pakke, så koster det 600 kr. i timen ekskl. moms.

Hvem er ansat ved Personlig Revisor?

Personlig Revisor er et ApS, der som sagt er drevet af mig, Ulrik Martorin Frandsen. Jeg er uddannet cand.merc.aud., hvilket gør mig i stand til at yde en stor og professionel indsats inden for regnskab.

I syv år har jeg været ansat i en større virksomhed som senior-revisor, hvilket gav mig blod på tanden til at starte min egen virksomhed op, der værner om de værdier, jeg finder vigtigst inden for regnskab. 

Jeg, som revisor, går op i, at jeg får mulighed for at give en personlig rådgivning, så du er sikret, at du får vejleding til præcis dét, som netop din virksomhed har brug for.

Jeg er specialiseret i mindre virksomheder, hvorfor disse er min spidskompetence. Trods det årlige beløb ser jeg gerne, at der er løbende kontakt mellem virksomheden og mig. Det er også derfor, at jeg har inkluderet løbende rådgivning i den faste pris.

Et samarbejde handler nemlig om god kommunikation, hvorfor du skal have muligheden for at komme i kontakt med mig, hvis der løbende opstår spørgsmål omkring et bilag, regnskab, SKAT eller moms. Jeg tror på en gennemsigtig virksomhed, hvorfor jeg altid vil hjælpe dig og din virksomhed personligt.

Jeg tilbyder både at komme til møde omkring dit regnskab i Næstved, men også Rettestrup, Holsted, Fodby og Skraverup. Derudover kan du også altid komme i kontakt med mig på mail eller telefonisk. Jeg tilbyder ydelser som revisor på hele Sjælland, kommer du derfor ikke fra Næstved, så skal du endelig ikke lade være med at kontakte mig.

Jeg har mange års erfaring som revisor, og jeg sætter en ære i, at det bliver udført præcist og korrekt. Personlig Revisor blev grundlagt for fem år siden og er sidenhen blevet mit hjertebarn. Jeg værner derfor om både min virksomheds værdier samt din virksomheds værdier, da jeg ved, hvad en personlig rådgivning kan betyde for en virksomhed.

Personlig rådgivning er én af de vigtigste værdier for mig, da det er vigtigt for mig at kende jeres virksomhed samt virksomhedens værdier, når jeg udfører en ydelse for jer. Selvom jeg er ekstern, er det alligevel væsentligt at kende virksomheden, så jeg også bedst muligt kan besvare spørgsmål, der er vigtige for jer.

Hvorfor vælge billig revisor hjælp i Næstved?

De fleste enkeltmandsvirksomheder eller mindre virksomheder har en ekstern revisor, det vil sige en revisor, der ikke er en del af virksomheden, men kommer udefra. Du har derfor sikkert allerede en revisor tilknyttet til din virksomhed, men hvorfor ikke udskifte den gamle revisor med en billig revisor i Næstved? Det kan være, at du kan spare lidt på budgettet ved at se på dine muligheder omkring et revisorskift.

Personlig Revisor er nemlig en billig revisor, hvilket blandt andet skyldes den årlige betaling fremfor en betaling pr. ydelse. Hvis du hurtigt ser på dit regnskab, vil du kunne se, at du kommer til at spare mange penge ved at betale et årligt beløb fremfor timebetaling eller en betaling pr. ydelse.

Derudover skal du kun have kontakt med én revisor, som kan klare alle opgaver inden for regnskab, bogføring og dermed årsregnskab. Personlig Revisor er en enkeltmandsvirksomhed, og jeg tager imod nye kunder, hvis der er tid til det. Det vil sige, at jeg vægter jeres virksomhed højt og prioriterer, at der er tid nok til at løse jeres opgaver. Det er nemlig vigtigt, at alle mine ydelser bliver udført korrekt samt tilfredsstillende, hvorfor jeg ikke tager mere ind, end jeg – som ene revisor – kan klare.

Har din virksomhed beliggenhed i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup eller resten af Sjælland, kan du sagtens få hjælp af en billig revisor ved Personlig Revisor. Vil du gerne høre mere om, hvorfor du skal vælge en billig revisor i Næstved fremfor den, du i forvejen har, så book et møde allerede i dag.

Som ny kunde hos Personlig Revisor er det første møde gratis og uforpligtende. Til mødet kan jeg komme med min udlægning af, hvorfor du skal vælge en billig revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup etc. Det er nemlig vigtigt for mig, at du føler dig tryg i vores samarbejde, da der vil være en korrespondance mellem virksomheden og mig. Dette er også én af grundene til, at jeg har valgt at have gratis rådgivning inkluderet i den årlig pris.

Selvom du vælger en billig revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup eller omegn, så vil du stadig have mulighed for at hive fat i mig, så snart der opstår spørgsmål eller tvivl. Når vi starter et samarbejde, skal du derfor ikke holde igen. Skriv endelig en mail, eller ring til mig. Du finder mine kontaktoplysninger her.

Du kan derfor være sikker på, at selvom du har en billig revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup og omegn, så vil du ikke kunne mærke det. Jeg er specialiseret og uddannet revisor, og jeg går op i, at ydelserne, der varetages, bliver leveret i høj kvalitet. Derudover ser jeg det som et must, at rådgivningen er inkluderet, da kommunikationen er vigtig. 

Hjælp til din enkeltmandsvirksomhed i Næstved med nærliggende regnskabsområder

Det kan være svært at have en enkeltmandsvirksomhed, da der er mange opgaver, som man selvfølgelig selv står for – udover at drive en virksomhed. Dette kender jeg også selv til, da min virksomhed også kun er bestående af mig. Når du får en ekstern revisor til at lave regnskabet eller godkende regnskabet, er du sikker på, at dette bliver gjort korrekt.

Det kan selvfølgelig ikke understreges nok gange, hvor vigtigt det er, at man har styr på sine bilag, SKAT, moms, regnskab og andet, når man driver en virksomhed. Har du derfor ikke helt styr på sagerne, kan det være fornuftigt at finde en billig revisor nær Næstved.

Når man er ene mand, handler det også i høj grad om at prioritere, hvorfor mange ikke sætter nok tid af til regnskabet, da dette typisk bliver nedprioriteret – specielt hvis man ikke finder det interessant. Ved at have en billig revisor til at klare regnskabet vil du derfor også skabe mere luft i hverdagen, i og med du har uddelegeret denne del af virksomheden.

Jeg bliver ikke en del af din virksomhed, hvis du hyrer mig som revisor – du bliver en kunde i min. Jeg vil selvfølgelig sætte mig ind i din virksomheds værdier, samt hvordan du gerne vil have gjort tingene – men det er stadigvæk din virksomhed, hvor jeg er den eksterne samarbejdspartner omkring regnskabet.

At stå for regnskabet i en enkeltmandsvirksomhed kan synes at være ganske overkommeligt, men der er mange andre opgaver, som en virksomhedsejer også skal forholde sig til. Prioritér derfor din virksomhed, så prioriterer jeg et korrekt og veludført regnskab.

Jeg hjælper din virksomhed, så du igen kan finde plads på skrivebordet

Hvis man ikke er en haj til tal, systemer og diverse regnskabsprogrammer, så kan det være noget af en opgave at holde bunkerne på skrivebordet nede. At have styr på regnskabet m.m. kræver tid og en smule interesse, hvorfor det hurtigt hober sig op på skrivebordet, hvis man ikke synes, at det er det meste spændende ved at drive en virksomhed.

Bunker af opgaver på skrivebordet kan hurtigt blive et stressende element i hverdagen, og hvis man endda heller ikke er stærk i forhold til tal, så kan det dræbe ens lyst til at drive en virksomhed. Du kan nemlig sagtens være en sand forretningsmand eller forretningskvinde med en flair for at drive en velfungerende og succesfuld virksomhed og samtidig have svært ved tal. Kontakt mig derfor, så du med god samvittighed kan sende bunken videre til mit skrivebord.

Hvis du bliver kunde hos Personlig Revisor, vil du opleve en helt anden frihed, da du ikke længere skal bruge tid på regnskabet, men derimod kan fokusere på det, du er bedst til; drive en succesfuld virksomhed og forretning. Det vil derfor medvirke til, at du får mere luft omkring dig til at fokusere på virksomheden fremfor at skulle tænke i bilag, bunker på skrivebordet eller regnskabsprogrammer.

Jeg forventer blot, at du har styr på bilagene, så skal jeg nok få styr på regnskabet, samt bogføringen ud fra de nuværende forskrifter. Derudover vil jeg selvfølgelig også deltage i bestyrelsesmøder, fremlægge regnskabet, agere økonomisk sparringspartner m.m.

Speciale i enkeltmandsvirksomheder samt mindre ApS-selskaber i Næstved

Jeg, Ulrik Martorin Frandsen, har speciale i enkeltmandsvirksomheder og mindre ApS-selskaber, og jeg sætter en stor ære i at udføre mine opgaver med stor professionalisme. Sidder du derfor med en enkeltmandsvirksomheds regnskab eller et mindre ApS-selskab, og er du helt på bar bund med, hvordan du skal udarbejde årsregnskabet m.v., så er du havnet det helt rigtige sted.

Det kan være grænseoverskridende at have en bogholder eller revisor til at udarbejde eller gennemse årsregnskabet, hvorfor mange også bruger lang tid på at finde den helt rette revisor til jobbet. Det er nemlig en svær beslutning, da en virksomheds regnskaber er følsomme, i og med det er meget gennemskueligt, om virksomheden er i knibe eller i vækst.

Med speciale i mindre virksomheder samt enkeltmandsvirksomheder bliver det også muligt at have en nærværende dialog med hele virksomheden. Ét af mine formål med Personlig Revisor er nemlig, at du som kunde får den rådgivning, der gør, at du føler dig 100 % sikker på mine ydelser. Jeg står inde for en nærværende, åben og professionel dialog, hvor vi sammen får lagt en plan for, hvilke ydelser der er vigtige for din virksomhed.

Når jeg har speciale inden for mindre virksomheder, bliver dette formål nemlig meget essentielt, da man i et mindre ApS-selskab eller en enkeltmandsvirksomhed typisk også vægter en personlig rådgivning højt sammen med en høj effektivisering – som jeg også er kendt for. 

Står du derfor og mangler en billig bogholder eller billig revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup eller resten af Sjælland til din enkeltmandsvirksomhed eller din mindre virksomhed – så book et uforpligtende møde. Jeg stræber efter, at mine kunder er 100 % tilfredse med mit arbejde.

Få hjælp til bogføring i Næstved og omegn

En billig bogholder kan du også finde hos mig ved Personlig Revisor, da jeg nemlig også kan varetage en bogholders opgaver. En bogholders pris afhænger meget af, hvad der skal foretages, samt hvor meget der kan laves over diverse IT-programmer.

Søger du derfor en bogholder i Næstved og omegn, kan du få lavet regnskabet af mig. Jeg har stor erfaring inden for regnskab – både udarbejdelsen samt revideringen af dette. Du vil derfor kunne spare tid, hvis du sender bilag etc. videre til mig, hvor jeg derefter får det sat ind i regnskabet.

En bogholder står som hovedregel for udarbejdelse af regnskabet, mens en revisor reviderer samt godkender regnskabet. Meget af regnskabet kan i dag laves ved hjælp af IT-programmer, som mange virksomheder også allerede bruger.

Med min uddannelse som revisor vil jeg kunne revidere regnskabet, hvorfor det ikke er nødvendigt at sende det udarbejdede regnskab videre. Det kan blive revideret i samme ombæring, som det bliver udarbejdet.

Jeg bruger mit eget bogføringsprogram, når jeg udarbejder dit regnskab, hvorfor denne udgift er sparet. I gennemsnit vil det sige, at du sparer 3.000 kr. om året, da du ikke længere selv behøver at købe et bogføringsprogram. Jeg tager 1.000 kr. pr. 100 bilag ekskl. moms. I prisen er momsopgørelse samt momsindberetning inkluderet.

Personlig Revisors bogholderpris er derfor meget fordelagtig for din virksomhed, i og med du sparer op til 3.000 kr. Derudover får du en god service, hvor der i denne pakke også er inkluderet gratis rådgivning på telefon eller mail.

Revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup og omegn, der også udfører bogføring, kan være svært at finde samlet – samt til en fair pris. Men denne kombination finder du hos Personlig Revisor. I den faste årlige pris vil du nemlig også kunne få bogføring inkluderet i Korsør, hvilket vil betyde, at virksomheden kan spare mange penge. Du skal nemlig ikke ud at finde både en bogholder samt en revisor, da du med den faste pris kan få udarbejdelsen af årsregnskabet inkluderet.

Hvad laver en revisor i dag?

Det er typisk en bogholder, der laver alt forarbejdet samt udarbejdelsen af årsregnskabet, mens en revisor reviderer samt indberetter årsregnskabet efter de nuværende forskrifter. Som sagt kan en bogholders arbejde blive optimeret ved hjælp af diverse programmer, hvorfor jeg også varetager denne ydelse.

Som cand.merc.aud. vil du opleve, at jeg har styr på de gældende regler og forskrifter inden for indberetning, revidering etc., og jeg vil også altid sørge for at holde mig opdateret. Det er mit ansvar som revisor at have styr på dette, hvorfor I som virksomhed ikke behøver at være opdaterede ned til mindste detalje – det vil jeg være for jer.

En revisor reviderer og indberetter årsregnskabet, men en revisor skal også ses som en sparringspartner, hvorfor jeg vægter den åbne dialog meget højt. Som din nye revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup eller omegn vil du opleve, at den nærværende dialog er vigtig. Se derfor Personlig Revisor som en sparringspartner til den økonomiske afdeling, hvor jeg vil komme med en professionel sparring til problemerne, der opstår. Uanset om du bruger en revisor i Næstved eller har behov for en revisor i København, så laver de samme opgaver. 

Derfor er det vigtigt at lade en revisor stå for regnskabet

Indberetning af årsregnskabet eller løn til E-indkomst er blot to ting, der skal være styr på, når man driver en virksomhed. Hele den ’økonomiske’ side skal være udført korrekt, og det nytter ikke noget, hvis man laver et opfindsomt regnskab, da dette vil blive opdaget – og så klapper fælden. Har du derfor ikke helt styr på, hvordan man laver et regnskab, indberetter det m.m., så lad revisoren om det.

Det kan være, at du selv vil stå for regnskabet, dog skal en revisor altid godkende samt revidere ens regnskab, hvis man har et aktieselskab eller anpartsselskab, således der ikke kan forekomme snyd med bilag, skat, moms etc. Det er derfor vigtigt, at du har et samarbejde med en billig revisor i Næstved, så du kan få det godkendt og indberettet af en autoriseret revisor.

Når man alligevel er forpligtet til at lade en revisor gennemse ens regnskab, vil det for mig være lige så fordelagtigt at lade revisoren stå for det hele. På den måde bliver der plads til andre vigtige opgaver i din virksomhed, når man ikke selv skal stå med indberetning af årsregnskabet, selvangivelse eller lønindberetning.

Det er alfa og omega, at regnskabet m.m. bliver udført korrekt, da en fejl kan anses som snyd, og det kan få konsekvenser for ens virksomhed. Det kan både have økonomiske konsekvenser, men det kan også ses som et tillidsbrud, hvorfor nogle kunder vil gå over til konkurrenten, hvis man har snydt med regnskabet – uanset om det har været utilsigtet eller tilsigtet.

Ved årsregnskabet for en enkeltmandsvirksomhed er det ikke et lovkrav, at der skal tilknyttes en revisor, men jeg anbefaler på det kraftigste, at du alligevel allierer dig med en billig revisor, som kan tjekke og revidere årsregnskabet for dig – specielt hvis tal og regnskaber ikke er dine spidskompetencer. 

Optimering af din virksomhed fra revisor i Næstved

Har du ansat en bogholder til bogholderiet, så er der mulighed for at finde en billigere løsning, da det i dag er nemt at finde en billig bogholder. I dag kan det meste bogholderi nemlig blive lavet ved hjælp af IT-programmer, hvor det ikke længere tager lang tid at stå for ét regnskab. Der er derfor mulighed for, at bogholderen bliver sat ind i diverse IT-programmer, så der kan varetages flere opgaver.

Jeg har erfaring med mange forskellige enkeltmandsvirksomheder samt mindre ApS-selskaber, hvorfor jeg også har set mange forskellige virksomhedsmodeller. Det vil sige, at jeg har stor indsigt i, hvad der fungerer, og hvor der er brug for en optimering. Hvis man sidder fast i de gamle vaner, så kan der være mange arbejdstimer at spare, når man først bliver sat ind i de teknologiske muligheder, der er i dag.

Rådgivning af optimering af virksomheden er derfor også vigtig for mig, så du har det bedst mulige grundlag for at drive din virksomhed. Med min indsigt i forskellige måder at drive en virksomhed på, vil jeg derfor også kunne rådgive jeres. Jeg tilbyder derfor også at hjælpe med en optimering af virksomheden inden for regnskab samt bogføring.

Dette kan eksempelvis være ved at introducere jer for IT-programmer, der kan udføre arbejdet på den halve tid.

En billig revisor i Næstved, der har flair for kunderne

I og med jeg står til rådighed for din virksomhed, som en del af mit tilbud, vil du også opleve, at jeg yder en god service overfor dig som kunde. Som sagt er kommunikation meget vigtig for mig, hvorfor det også er vigtigt, at vi sammen får skabt en god kommunikationstråd. Om det er korrespondance over mail eller på telefonen er for mig ligegyldigt – du vil uanset hvad opleve en god service.

På min hjemmeside finder du udtalelser fra allerede eksisterende kunder, som har anmeldt mig på Ageras. Jeg bliver især rost for mine serviceydelser overfor kunderne, da jeg holder ord, når jeg siger, at der er gratis rådgivning pr. telefon eller mail. Du vil opleve, at jeg gør mit bedste for at besvare dine mails samme dag, som du har sendt dem. På den måde skal du ikke sidde og vente på svar, hvis spørgsmålet er presserende for at komme videre med dagens projekter.

Når man læser anmeldelserne igennem, vil man hurtigt få et indblik i, at jeg leverer en lynhurtig og professionel service – uanset om det er bogføring, indberetning af regnskab eller selvangivelsen, der skal laves. For mig er det vigtigt, at alle opgaver bliver løst og sendt af sted inden for rimelighedens grænser, så I som virksomhed kan komme videre derefter.

Jeg har derfor flair for kunderne, da det er vigtigt, at der ikke opstår misforståelser omkring et regnskab, indberetning m.m. Du kan forvente et godt samarbejde – uanset om det er til én ydelse, eller du vil have mig på som fast revisor i virksomheden. Alle opgaver er for mig lige vigtige.

Ulrik Martorin Frandsen vægter professionalisme samt tilgængelighed

Professionalisme samt tilgængelighed er to ting, som jeg vægter lige højt. Det er for mig vigtigt, at jeg har de rette informationer, så jeg kan udføre mit arbejde korrekt og dermed levere et professionelt resultat. Når jeg får de rette informationer, glider det hele nemmere, og du vil også opleve, at ydelsen bliver leveret hurtigt – da en lang korrespondance derfor ikke er nødvendig.

Dog vægter jeg også tilgængelighed, da det kan være nødvendigt at have en længere kommunikation omkring ydelserne eller rådgivning. Jeg stræber altid efter at svare inden for 24 timer, og oftest vil du opleve at få svar samme dag. Det er vigtigt at være tilgængelig, så der ikke opstår misforståelser, hvorfor jeg også bestræber mig på en kort svartid, så du ikke skal gå og vente på min tilbagemelding eller vejledning.

Som virksomhed er du derfor også altid velkommen til at ringe til mig, hvis der er et presserende spørgsmål omkring regnskabet eller lignende. Gratis rådgivning er en del af prisen, så du må hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt.

En af mine værdier er personlig tilgængelighed, hvilket du også vil opleve, når du indgår i et samarbejde med Personlig Revisor. Jeg prioriterer nemlig en personlig dialog med mine kunder, således vi får skabt en gensidig kommunikation.

Kontakt mig allerede i dag til et uforpligtende møde

Søger du en revisor i Næstved, Køge, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup eller en anden by nær Næstved, så kontakt mig endelig allerede i dag. Vores første møde er kvit og frit, da det for mig er vigtigt, at vi laver en forventningsafstemning om mine arbejdsvaner, samt hvilke opgaver jeg skal varetage. Derudover vil jeg fortælle om Personlig Revisor, så du ligeledes ved, hvilken virksomhed du starter et samarbejde med.

Sammen kan vi finde løsninger til en bedre optimering af regnskab, bogføring etc., da jeg med mine mange års erfaring typisk også vil kunne hjælpe dig med en optimering af virksomhedens regnskab. Regnskabet er nemlig væsentligt for hele virksomheden, hvorfor det også er vigtigt, at dette bliver lavet på den mest optimale måde, så du ikke bruger unødvendig tid på det.

Jeg, som revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup osv., kan hjælpe med at optimere din tid i forhold til regnskabet, så du ikke længere skal bruge tid på regnskab, bogføring etc. Jeg sætter en ære i et professionelt udført regnskab, hvor du, som kunde, ikke skal have nogen bekymringer til udførelsen.

Læs mere om din nye revisor i Næstved, Rettestrup, Holsted, Fodby, Skraverup osv. her.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde