Billig revisor i Korsør til fast pris

Har du behov for en billig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Korsør tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Korsør tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i Korsør

Det kan være utrolig svært for iværksætteren eller den erhvervsdrivende at navigere mellem de mange regnskabslove, som et regnskab i en enkeltmandsvirksomhed skal tage højde for. Derudover kommer der årsopgørelser, selvangivelser og hele dansen med SKAT, som kræver tid og kræfter for at blive klog på.

Fremover kan du vinke farvel til de mange spildte timer, som du bruger på at systematisere dit regnskab i en håbløs tabel i et Excel-ark. Som personlig revisor i Korsør og lokalområdet har jeg brugt enorme mængder af tid for at lære om regnskab, sådan du ikke behøver at lære det.

Billig revisor Korsør til fast årlig pris

Min rejse fra uvidende studerende til personlig revisor

Jeg vil vove at påstå, at regnskabslovene og fremgangsmåderne for regnskab sidder på rygraden af mig. I mine tidlige dage som studerende var situationen anderledes.

Jeg tog min bachelor i økonomi og regnskab på Syddansk Universitet, hvor jeg så småt gik fra at være ubevidst inkompetent til at råde over en masse ubevidste kompetencer. Betydningen af de smarte akademikerord er i bund og grund, at jeg gik fra at være en nysgerrig og uvidende studerende til en oplyst og udlært revisor.

For at fortsætte udviklingen tog jeg en kandidat i regnskab og revision fra Københavns Business Universitet. Rygsækken blev fyldt op med endnu mere forståelse for regnskabslove, økonomisk rådgivning og eksempler på selv de mest komplicerede regnskaber.

Med den fyldte skoletaske drog jeg ud i verden for at hjælpe erhvervsdrivende som dig med at håndtere deres regnskab. Jeg blev ansat hos Fyns Erhvervsrevision og Deloitte, hvor jeg sugede adskillige erfaringer til mig. Skolebænken blev skiftet ud med en kontorplads, mens de teoretiske eksempler i skolebøgerne blev skiftet ud med læring i praksis.

I dag kigger jeg tilbage på de mange timer til forelæsninger på universitetet og som revisor i virksomheder. De har været det hele værd. Den samlede læring bruger jeg dagligt som selvstændig revisor på Sjælland, hvor jeg hjælper mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder med deres regnskab og økonomi.

Selvom min rejse har ført mig langt, så er jeg ikke nået endestationen. Der vil altid være erhvervsdrivende som dig, der mangler en personlig revisor i Halseby, Svenstrup eller de andre lokale byer i nærheden af Korsør. Derfor knokler jeg hver dag for at give virksomheder som din den bedste og billigste revisor i Korsør og omegn.

Hvad kan du bruge en revisor til i Korsør?

Ordet revisor dækker over en person, der primært udfører hjælp med dit regnskaber. Men hvad får du helt præcist ud af at hyre en revisor i din mindre virksomhed i Hulby eller Gryderup?

En revisor hjælper dig først og fremmest med at revidere dit regnskab, sådan at du undgår en byrde på den front. En dygtig revisor har reglerne under neglene, og derfor kan du blot læne dig tilbage og nyde synet af et fyldestgørende regnskab. Din revisor kan også udarbejde regnskaber, kigge på budgetter og meget mere. Derved bliver der taget hånd om økonomien i din virksomhed fra stort til småt.

Der opstår diverse spørgsmål, når en revisor udfører dit regnskab. Er der taget højde for regnskabslovene? Hvordan ser selvangivelsen ud? Ud fra disse spørgsmål og selve regnskabet følger revisoren op med en status på, om der er et retvisende billede af enkeltmandsvirksomhedens aktiver, passiver og finansielle stilling. I andre munde kan disse også omtales som soliditet, likviditet og indtjening.

Udførelsen af regnskabet kommer både dig og myndighederne til gode. Med et retvisende billede af din virksomheds soliditet, likviditet og indtjening undgår du at sidde med jurister, som forsøger at redde din virksomhed efter et fejlbillede af din virksomheds økonomiske situation.

Du får dog mere for pengene end blot regnskab, når du hyrer en personlig revisor i Køge og omegn. En revisors ekspertise åbner også op for, at du får indsigt i økonomiske forhold og vejledning dertil. Det er blandt andet på dette område, at din mindre virksomhed i Hulby eller Gryderup får stor gavn.

Personligt udfører jeg gennemgang af regnskaber hos mindre erhvervsdrivende og diverse enkeltmandsvirksomheder i Korsør og lokalområdet. Det vil sige, at jeg også tilbyder min hjælp som revisor i Svenstrup, Halseby, Hulby og Gryderup. Hvis din virksomhed har bopæl i andre områder i nærheden af Korsør, så står jeg også til rådighed med min ekspertise. Det samme gør sig gældende, hvis du har brug for en revisor på Sjælland. Hvis der er behov for hjælp til økonomien, kører jeg gerne ud og hjælper diverse mindre selskaber og enkelmandsvirksomheder med regnskaber og vejledning.

Hvem bruger en revisor i Korsør?

Alle kan få gavn af en revisor, men omfanget af regnskabet er ofte afgørende for, om der er behov for en faglært til at varetage regnskabet i din virksomhed. En revisor er oplagt at hive ind, hvis du på nogen måder har udfordringer med regnskabet eller økonomien i virksomheden.

Generelt får du uden tvivl mange gode fordele ud af at bruge en revisor til at revidere dit regnskab. Du får en ekspert til at udføre det stykke arbejde, som personen er bedst til. På den måde er du på den sikre side i forhold til økonomien i din virksomhed.

For nogle virksomheder er det ikke nødvendigvis et lovpligtigt krav, at du skal hyre en revisor til at udføre virksomheds regnskab. Derfor er det ikke alle virksomheder, der bruger en revisor på trods af de mange fordele.

Det frie valg i forhold til valg af revisor ligger i, at der er forskellige krav til alle danske virksomheder. De forskellige krav gør sig gældende ud fra den regnskabsklasse, som dit mindre selskab eller din enkeltmandsvirksomhed opererer inden for.

De forskellige regnskabsklasser

Du har muligvis stiftet bekendtskab med regnskabsklasserne før. Regnskabsklasserne går under betegnelserne; A, B, C og D. Som erhvervsdrivende i et mindre selskab eller i en enkeltmandsvirksomhed bør du rette dit fokus på regnskabsklasse A. Det er den regnskabsklasse, der overordnet er mindst kompliceret i forhold til selve regnskabsaflæggelsen.

I regnskabsklasse D finder du de helt store kanoner. Her ligger de største børsnoterede selskaber, C20-virksomheder og andre mastodonter. Selvom dine ambitioner og din vision er rettet mod en plads i det fine selskab, så bør du vente med at dykke ned i kravene for regnskabsklasse D. Det er netop denne regnskabsklasse, der af god grund skal navigere ud fra de strengeste krav i forhold til blandt andet revision.

Mens de største virksomheder er underlagt strenge krav, er situationen anderledes for mindre virksomheder. Derfor kan nogle mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder håndtere kravene til regnskabsklasse A uden udefrakommende eksperthjælp. Andre er i samme situation som dig, hvor mangel på viden inden for revision, regnskaber, årsopgørelser og økonomi er en klods om benet. Her hjælper en revisor din virksomhed med at undgå at støde på økonomiske problemer, sådan væksten kan fortsætte uhindret.

Få et gratis forventningsmøde hos din personlige revisor i Korsør og lokalområdet

I flere af livets aspekter er det vigtigt at forventningsafstemme. Det samme gør sig gældende, når du skal afstemme dine forventninger til samarbejdet med din revisor.

Derfor tilbyder jeg et uforpligtende møde hos Personligrevisor.dk, hvor du kan beholde pengepungen i lommen. Helt gratis lytter jeg til dine forventninger, hvorefter vi ser på, hvordan min rådgivning og erfaring som revisor får din virksomhed gennem dets nuværende økonomiske situation.

Et forventningsmøde kan også give dig ro i maven. Måske sidder du med et problem, som du i virkeligheden selv er i stand til at håndtere, hvilket du grundet manglende opmærksomhed har overset. Efter få minutter kan jeg hurtigt vurdere, om du har behov for en personlig revisor i din mindre virksomhed i Svenstrup eller økonomisk rådgivning i din enkeltmandsvirksomhed i Halseby.

Under alle omstændigheder vil et forventningsmøde give dig viden om, hvad en erfaren revisor kan gøre for din virksomhed i Korsør eller omegn. Så længe du retter blikket efter en erfaren revisor, så er der mange muligheder i forhold til service og eksperthjælp. Du kan trods alt hurtigt ende dybt skuffet, hvis du sammenligner services fra den billige revisor i Korsør, den personlige revisor i Gryderup eller den erfarne revisor i Korsør.

Den ubeskyttede titel som revisor i Korsør

I dette afsnit vil jeg billedligt beskrive, hvordan titlen som revisor ikke nødvendigvis afspejler ens kompetencer.

Første revisor i billedet er studentermedhjælperen. Ved siden af studiet er den studerende ansat hos den velansete revisor i Korsør. Stillingen indebærer 10 timer om ugen, hvor den studerende sidder ved et skrivebord og passer telefonen. Fra skrivebordet byder studiejobbet også på et indblik i, hvordan revisoren i Korsør rådgiver diverse enkeltmandsvirksomheder. Af denne grund har studentermedhjælperen påtaget sig titlen som revisor på sin LinkedIn.

Anden revisor i billedet er den nydelige dame på plejehjemmet. I sine yngre dage sad hun som bogholder i mindre selskaber i Svenstrup, hvilket hun var yderst dygtig til. Selvom damen aldrig har åbnet en skolebog med revisortermer, så har der altid stået revisor øverst på CV’et.

Sidst, men ikke mindst er jeg malet ind i billedet. Ud fra min lange uddannelse og rygsækken fyldt med erfaringer tager jeg også titlen som revisor i brug.

Pointen er, at vi alle tre har lov til at klamre os til titlen som revisor. De to første revisorer i dette afsnit er opdigtet, men pointen gælder også i den virkelige verden. Hvorfor?

I Danmark arbejder man med titler, som enten er beskyttede eller ikke-beskyttede. Når en titel er beskyttet, er det kun fagudlærte eller bestemte personer, der har lov til at skrive titlen på sit CV. I modsatte grøft finder du titlen som revisor, der netop ikke er en beskyttet titel. Derfor kan alle og enhver vælge at tage titlen som almindelig revisor i brug.

Titlen afspejler ikke nødvendigvis erfaringer

Hvis du er på udkig efter en revisor, er det derfor vigtigt, at du undersøger den faglige viden og erfaringerne bag din kommende revisors arbejde. Selvom den enkelte revisor har sin titel skrevet med fede bogstaver på toppen af sin hjemmeside, i prangende annoncer eller på smarte visitkort, så kan den store markedsføring være et tegn på tomt indhold. Overdrivelse fremmer forståelse. Under et forventningsmøde finder du nemt ud af, om den enkelte revisor har de erfaringer og den viden, som din virksomhed har brug for.

Nogle revisorer som jeg selv arbejder primært med mindre selskaber eller enkeltmandsvirksomheder. Ved at skærpe målgruppen ind giver det en vis ekspertise inden for netop dette område. Når du hyrer mig som din personlige revisor i Korsør, Hulby eller på resten af Sjælland er du sikker på, at du får gavn af alle de erfaringer, som jeg har fået ved at arbejde med mindre selskaber som dit. I mange tilfælde kan mine erfaringer føre til dybere forståelse for netop din mindre virksomheds situationen, hvilket en personlig revisor som jeg sætter dig ind i.

Din personlige revisor er også din nye sparringspartner

Lad os blive ved titler et stykke tid endnu. Du har næppe overset, at min titel indebærer lidt ekstra. Noget personligt vel at mærke. Tilføjelsen skiller mig blandt andet ud fra den unge studentermedhjælper i Korsør og den ældre dame på plejehjemmet. Derudover er der væsentlig flere aspekter, som får mig til at træde ind i rollen som personlig revisor.

Generelt går jeg skridtet ekstra for at skabe en personlig oplevelse for mine kunder. Uanset om det handler om et skattesmæk i Boeslunde, en betalingsstandsning i Hulby eller en selvangivelse i Korsør. Under alle omstændigheder vil du blive inddraget ordentligt, sådan du får en personlig oplevelse og et godt resultat ud af din personlige revisor.

Med en personlig revisor er du sikker på, du både får et retvisende billede af din virksomhed, mens du samtidig får en billedanalyse. Jeg hjælper dig med at forstå hele farvepaletten, som er fyldt med de termer, begreber og systemer, som dit regnskab er bygget op omkring. Samtidig får du indsigt i, hvordan du maler den bedste fremtid for dit firma ud fra firmaets økonomiske standpunkt.

Du kan også komme til din personlige revisor, når du skal have hjælp til at forhandle med diverse banker. Derudover vil jeg også tage samtalen med SKAT, hvis det er nødvendigt.

Derfor er en personlig revisor svaret, når du mangler en ansvarlig revisor i Korsør, en tæt dialog om regnskabet i din enkeltmandsvirksomhed i Gryderup eller en forstående og billig revisor i Vemmelev.

Det personlige aspekt får du blandt andet gennem rådgivning, opmærksomhed og løbende dialog, hvilket giver tryghed hos mindre virksomheder eller enkeltmandsvirksomheder. Jeg kigger tilmed også på materialer vedrørende moms og selvangivelser i Korsør og lokalområderne, da dette kombineret med rådgivning giver tryghed hele døgnet rundt.

Hold fri, mens din personlige revisor i Korsør håndterer dit regnskab

Dit regnskab er altid i risiko for at blive påvirket eller ændret af forskellige årsager. Ligesom tyve aldrig holder fri, så tager økonomien i din virksomhed heller aldrig en fridag. Du er formodentlig hverken en tyv eller et stykke økonomi, og derfor bør du til tider trække stikket og holde fyraften.

Som personlig revisor bliver dit regnskab mit ansvar. Derfor er jeg klar på telefonen alle ugens dage, sådan du aldrig står alene om dit regnskab eller din virksomheds økonomi. Min ugeplan har én ting til fælles med tyvenes og regnskabernes ugeplaner. Ingen af os holder fri – heller ikke i weekenderne. Hvis det er nødvendigt, kan du tilmed arrangere et møde med din personlige revisor i weekenderne.

Din virksomhed er i højsædet, når du hyrer mig til at være din billige og personlige revisor i Korsør og omegn. Derfor kan du altid kontakte mig, hvis du mangler sparring, vejledning eller søger indsigt i regnskabet i din enkeltmandsvirksomhed. En af mine vigtigste opgaver ligger i at give dig mere tid og tryghed. Jeg ordner økonomien. Jeg sender din virksomhed på rette økonomiske spor. Du skal blot arbejde videre på dit hovedområde.

Få mere tid til dit ekspertområde

Revisor, årsopgørelse, selvangivelse og regnskab. Denne artikel er fyldt med diverse ord vedrørende en revisors arbejde og de områder, som mindre virksomheder i Hulby, Boeslunde eller Svenstrup får gavn af ved at hyre en revisor.

Som erhvervsdrivende lyder det muligvis attraktivt. Du kan blot hyre en revisor, der håndterer hele dit regnskab. Det inkluderer også håndtering af SKAT, rådgivning og bogføring i din virksomhed i Korsør og omegn. Alligevel er der endnu en vigtig fordel ved at hyre en revisor, hvilket du tydeligt vil mærke i dagligdagen.

Mere tid. Du oplever muligvis tit, at tiden smuldrer mellem fingrene på dig. Der er altid en ekstra opgave. Der er altid en ekstra mail. Der er aldrig ekstra timer på et døgn.

En personlig revisor skaber plads i din kalender, da du pludselig får et område i virksomheden, som du har uddelegeret til en udefrakommende ekspert. Derved får du flere kræfter og mere tid at gøre med, når du hyrer en billig, personlig revisor i Korsør til at håndtere hele dit regnskab i din virksomhed.

I en enkeltmandsvirksomhed vil du især opleve, at en personlig revisor løfter en tung byrde af dine skuldre. Det er slut med at rode rundt i en masse tal og dykke ned i områder, som du sidst stiftede bekendtskab med på gymnasiet.

Tanken om at give mine kunder mere tid er blandt andet med til, at jeg tilbyder at være din lokale revisor i Ormeslev, Forlev eller de nærliggende byer. Det er fejlagtigt at tro, at mindre virksomheder har for små regnskaber til at bruge en personlig revisor. Det vil altid tage tid at revidere et regnskab. Tid, som du kan spare. Tid, som du kan bruge mere effektivt.

Fordele ved at skifte til en personlig revisor i Korsør

Måske har du allerede en revisor. Måske får du allerede fået udført hjælp fra en revisor i Svenstrup, Halseby eller Gryderup. Hvad får du så ud af at skifte til en personlig revisor?

Du får adskillige flere fordele end en fyldestgørende årsopgørelse eller en udmærket selvangivelse, hvis du skifter til en personlig revisor i Korsør eller lokalområderne. Du får personlig vejledning og rådgivning. Du får en tæt dialog og tydelig regnskabsaflæggelse. Du får et overordnet kendskab til regnskaber, sådan du også kan følge med i din virksomheds økonomiske udvikling.

Det er især den personlige relation, der skal være fundamentet for et godt samarbejde mellem dig og din revisor. Som personlig revisor lytter jeg til dine økonomiske udfordringer, forventninger og finansielle mål. Derefter går jeg bag tallene i dit regnskab og undersøger, hvordan du får den bedste rådgivning til din unikke situation. Hvis du som virksomhedsejer har brug for revisor hjælp til din enkeltmandsvirksomhed i København, så kan du også kontakte Personlig Revisor. 

En revisors forskellige roller

Det er vidt forskelligt, hvad en erhvervsdrivende forventer af sin revisor. Nogle tager til takke med enhver form for økonomisk rådgivning – muligvis med undtagelse fra studiemedhjælperen, der er selvudnævnt revisor i Korsør.

Derfor er det ikke altid den gode og personlige oplevelse, der er førsteprioritet hos hverken virksomheden eller revisoren. Hvis du foretrækker tæt dialog med din revisor, som håndterer hele dit regnskab, så er en personlig revisor ofte svaret.

Der er trods alt mange måder at revidere regnskaber på. Regnskabslovene gælder for alle revisorer og regnskaber, men revisorens foretrukne arbejdsmåde er op til den enkelte person. Det bør du være opmærksom på, når du leder efter en billig revisor i Halseby eller en erfaren revisor i Hulby. Nogle revisorer er yderst gode til den personlige relation, mens andre revisorer foretrækker at lave regnskabsaflæggelse på egen hånd.

Derudover vil nogle revisorer se regnskab i en virksomhed som et styreværktøj, som mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder kan bruge fremadrettet i deres udvikling. I den sammenhæng får du jævnlig og nærværende rådgivning, sådan du også har mulighed for at bruge regnskabet som et styreværktøj i din virksomhed i Korsør, Svenstrup eller en anden sjællandsk by.

Få merværdi ud af din personlige revisor i Kørsor

Der står mere end en årsopgørelse og venter på skrivebordet, når du hyrer en personlig revisor. Du får tilmed en revisor, der både bliv din og offentlighedens tillidsrepræsentant. En revisor styrker derved gennemsigtigheden og troværdigheden i din virksomhed.

Begreber som blandt andet gennemsigtighed og troværdighed bliver ofte slynget ud for at imponere investorer, kunder og det offentlige. Der er tale om nøgleord, som interessenterne tit holder øje med, når de skal bedømme din virksomhed.

Det kan lyde banalt, men et misvisende og tvivlsomt billede af din virksomheds økonomiske situation kan skræmme investorer, vække kritisk nysgerrighed fra det offentlige, og kunderne tvivler på virksomhedens pålidelighed. Uden at finde den store lommeregner frem er det tydeligt at se, at det regnestykke er lig med et stort tab af værdi for din virksomhed.

Til tider vil en revisor tilbyde at gå igennem flere områder i virksomheden. Det omhandler områder som miljøet samt på sociale og etiske områder. Det er tit en ekstra service, som en typisk revisor normalt ikke tilbyder.

Overvej at hive fat i en jurist, hvis der opstår problemer på disse områder. Det gør sig især gældende, hvis områderne ikke indgår i din revisors ekspertise. Den enkelte revisor kan altid vejlede dig, men det er sikrest at spørge en ekspert til råds.

Din personlige revisor kan hjælpe dig med optimering

Merværdi kommer især på tale, hvis du inddrager din revisors ekspertise, regnskabsaflæggelse og analyser. Disse skaber de perfekte forudsætninger for et styreværktøj. Grundet arbejdet med din enkeltmandsvirksomheds regnskab vil din personlige revisor kende den økonomiske situation ind til benet – og det kan du nyde godt af.

Mens din revisor håndterer hele dit regnskab i Korsør, Svenstrup eller de nærliggende byer, har du chancen for at hive de uslebne diamanter ud af minen. De uslebne diamanter kræver en smule polering, men under overfladen finder du potentiale, nye idéer og vejledende analyser.

I samarbejde kan din personlige revisor og du begynde poleringen og se på, hvordan din virksomhed får idéerne sat i gang. Udført korrekt får du muligheder for at optimere driften af din enkeltmandsvirksomhed i Korsør, strategiplanlægningen i dit selskab i Svenstrup eller omkostningsbesparelser i din mindre virksomhed i Boeslunde.

En tæt dialog med din personlige revisor er vejen frem til at skabe optimeringer. Her hos Personligrevisor.dk får du den nærværende dialog og den eftertragtede merværdi med i prisen. Jeg hopper gerne med på minevognen, når du opdager et udviklingspotentiale ud fra min regnskabsaflæggelse!

Den lette måde at skifte til en personlig revisor i Korsør

Hvis du vil skifte over til en personlig revisor, så kontakt mig i dag. Ring op eller send mig en mail eller besked. Derefter kan vi hurtigst muligt begynde en tæt dialog om din virksomhed.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at høre mig ad i forhold til de forskellige ydelser, som jeg tilbyder mine kunder. I første omgang er du garanteret et uforpligtende og gratis møde. På mødet ser vi på, hvordan min erfaring og ekspertise som revisor kan løse de udfordringer, som din virksomhed eventuelt ligger inde med. Efter mødet er du forhåbentlig blevet klogere på, om din virksomhed har brug for en billigere revisorregning eller hjælp til at revidere din virksomheds regnskab.

En billig revisor i Korsør og lokalområderne

De mange fordele ved en personlig revisor sætter muligvis tanker i gang. Der er trods alt tale om et hav af ydelser, som både du og din virksomhed kan nyde godt af. Måske er det billigere at hive fat i studentermedhjælperen? Måske vil damen på plejehjemmet træde ud af sin pension og hjælpe til?

Du har intet at bekymre dig for! Du kan sagtens få en lokal, personlig og billig revisor til din virksomhed i Svenstrup, Halseby eller Gryderup. Ud fra en fast årlig pris på 6.000-8.000 kr. ex. moms håndterer jeg alt lige fra selvangivelse til årsregnskab.

Jeg stræber efter at være din lokale og billige revisor i Korsør og lokalområderne. Prisen er fast. Altid. Ingen pludselige og ubehagelige overraskelser i den ellers billige revisorregning. Når du ringer op for at stille et spørgsmål vedrørende dit regnskab, så koster det intet andet end almindelig takst.

For at undgå pludselige og ubehagelige overraskelser spiller jeg udelukkende med åbne kort. Derfor håndhæver jeg også værdierne gennemsigtighed og troværdighed. Af samme årsag tydeliggør jeg gerne følgende priser ned til sømmene, hvis du har indvendinger eller spørgsmål. Med faste priser, åbne kort og en tæt dialog får du en personlig revisor, som du trygt kan stole på.

Billig bogføring kombineret med en billig revisor i Korsør

Inkluderet i den faste årlige pris på 6.000-8.000 kr. ex. moms får du også bogføring. Derved bliver din personlige revisor også din billige bogholder i Korsør og lokalområderne. Du kan overveje, om billig bogføring bliver relevant for din mindre virksomhed i Halseby og Holbæk, din enkeltmandsvirksomhed i Vemmelev eller dit blomstrende firma i Ormeslev. Under alle omstændigheder tilbyder jeg en systematisk registrering på flere områder – lige fra køb af slikkepinde til receptionen til salg af en håndfuld paller med varer.

I stedet for at finde en billig bogholder og en billig revisor, så håndterer jeg begge disse områder. Derved skal du blot i kontakt med mig, hvis du har spørgsmål til bogføringen eller regnskabet i din enkeltmandsvirksomhed.

Bogføring kræver ofte samme omfang af timer som selve regnskabet. Registrering af indtægter tager tid. Vedhæftning af udgifter som bilag tager tid. Der er tale om tid, som du kan spare.

Når jeg udfører billig bogføring i din virksomhed, så bliver det lettere for både dig og SKAT. Du kan holde styr på dine indtægter og udgifter. SKAT kan tjekke, om virksomheden overholder loven.

Som en bonus forbliver din revisorregning billig, selvom den inkluderer et tidskrævende stykke arbejde som bogføring. Prisen på den billige bogføring skyldes blandt andet, at jeg tilbyder et gratis bogføringsprogram til mine kunder. Nemt, hurtigt og billigt. Min billige pris som bogholder kombineret med min billige pris som revisor giver en fast og billig revisorregning – år efter år!

Hyr din personlige revisor i dag

Mit formål er, at det ikke længere skal være svært for iværksætteren eller den erhvervsdrivende at finde hoved og hale i diverse regnskabslove. Fremover kan du undgå problemer med regnskabet ved hjælp fra revisor, ordentlig regnskabsaflæggelse og faglig rådgivning fra din personlige revisor i Korsør og omegn. Jeg udfører revisor hjælp, får styr på dit regnskab og støber styreværktøjet også i Roskilde. Du skal bare tage kontakten.

Forhåbentlig lader du mig hoppe med på vognen, sådan du får en billig revisor og billig bogholder alle ugens dage. Det gør ingen forskel, om du har brug for en personlig revisor til din enkeltmandsvirksomhed i Hulby, en billig bogholder til din mindre virksomhed i Gryderup eller økonomisk rådgivning til din virksomhed på Sjælland.

Jeg tager hånd om hele dit regnskab for en sum af 6.000-8.000 kr. ex. moms. I prisen får du bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab og gratis rådgivning. Få styr på din virksomheds økonomi, og påbegynd din billige revisorregning i dag!

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde