Billig revisor hjælp i Roskilde til fast pris

Har du behov for en personlig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Roskilde tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Du sparer ca. 3.000 kr. i året på udgiften til dit aktuelle online regnskabsprogram, da mit bogføringsprogram er gratis for dig.

Personlig Revisor i Roskilde tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor hjælp i Roskilde

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en revisor. På Sjælland er der særligt mange muligheder for ansættelse og selvstændighed, som gør, at et kyndigt øje på papirerne kan være en fornuftig investering. En revisor, som forstår sig på Roskildes specifikke forretningsmæssige miljø, vil desuden være bedre rustet til at give den bedste service. Der står Personlig Revisor klar til at hjælpe dig, der enten ejer en enkeltmandsvirksomhed eller en lille eller mellemstor virksomhed.

Personlig Revisor har nemlig specialiseret sig i disse størrelser firmaer, og derfor kan du som enkeltmandsvirksomhed eller ejer af en mindre virksomhed nyde særligt godt af at få hjælp fra Personlig Revisor. Personlig Revisor har klare priser og åben kommunikation, hvad angår ydelser og besparelser i forhold til for eksempel at benytte sig af et regnskabsprogram.

Hos Personlig Revisor får du præcis det, vi reklamerer med; en personlig revisor. Foruden deciderede revisor-opgaver kan du også få en bogholder til en fornuftig pris hos Personlig Revisor. Desuden hjælper jeg gerne med rådgivning i forbindelse med både store og små problemer – og min rådgivning kommer helt gratis med i købet. Tillige kan du nyde godt af mit eget regnskabsprogram helt gratis. Der er ingen skjulte gebyrer på din regning og ingen stopur på din tid.

Billig revisor Roskilde til fast årlig pris

Hvad er fordelene ved at få billig revisor hjælp i Roskilde?

Mange, især mindre virksomheder og enkeltmandsvirksomheder, foretrækker blot at benytte et regnskabsprogram eller revisorsprogram, da dette nogle gange er det eneste, der er plads til i budgettet. En dygtig revisor kan dog nogle gange hjælpe med at finde plads i budgettet til sin egen faktura og meget mere. Det kommer selvfølgelig an på, hvordan tallene ser ud, før du hyrer din revisor.

Foruden de finansielle fordele ved at hyre en professionel revisor til at hjælpe din virksomhed er der også andre fordele. En billig revisor eller bogholder kan selvfølgelig spare dig penge, men en dygtig revisor eller bogholder kan også gøre dit arbejde betydeligt nemmere, især hvis du behøver hjælp til regnskab i en enkeltmandsvirksomhed eller en mindre, nyligt opstartet virksomhed.

Inden du får dig en revisor, er det også vigtigt, at du finder ud af, præcis hvad du behøver en revisor til. Du skal være velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om, hvorvidt jeg og Personlig Revisor kan hjælpe dig yderligere. En telefonsamtale om dine behov og ønsker er totalt gratis og uforpligtende, så du skal endelig ikke holde dig tilbage. Jeg svarer typisk på e-mails inden for 24 timer og sidder ved telefonen alle ugens hverdage. I særlige tilfælde kan jeg også mødes i løbet af weekenden, hvis dette bliver en nødvendighed.

Hvad kan en billig revisor i Roskilde specifikt hjælpe med?

Selvom langt de fleste enkeltmandsvirksomheder og mindre firmaer kan nyde godt af en revisor, er der ikke mange, der på stående fod ved, hvad en revisor egentlig gør. Som udgangspunkt kan en revisor uanset pris hjælpe dig med to overordnede punkter, nemlig regnskab og rådgivning.

Det andet punkt, rådgivning, er det mere interpersonelle. Hvis der opstår en specifik problematik, eller du gerne vil foretage en ændring i måden, du fører forretning på, kan revisoren rådgive dig om, hvad næste trin bør være. På denne måde er du sikret, at du foretager dig den bedst mulige økonomiske beslutning, inden du egentlig foretager dig noget.

Som udgangspunkt er der indtil flere forskellige ting, som en revisor kan hjælpe dig med. En revisor kan hjælpe med alt fra at arrangere dødsbo til at håndtere regnskab for en forening. Derfor er det også vigtigt, at du får fat i en revisor, som har styr på netop det, du behøver hjælp til. Selvom langt de fleste søger rådgivning og ydelser fra en revisor i forbindelse med opstart og vedligehold af en virksomhed, kan man også have en revisor til at kigge på sine private pengesager eller medbringe en revisor til et forældrekøb af en lejlighed.

I Roskilde, Hvalsø, Svogerslev og omkringliggende byer på Sjælland er der relativt højt behov for revisorer med speciale i små og mellemstore virksomheder. Derfor har jeg tilpasset mine evner til specifikt at hjælpe disse mindre virksomheder og firmaer med regnskab, selvangivelse, skatteberegning og meget mere.

Flere fordele ved at have en revisor til at ordne regnskab for din enkeltmandsvirksomhed i Roskilde

Som nævnt fokuserer Personlig Revisor specifikt på enkeltmandsvirksomheder, små og mellemstore virksomheder. Med disse specifikke firmaer har jeg nemlig flere års erfaring, og det er her, jeg mener, at jeg kan gøre den største forskel. Derfor er mine priser for regnskab og bogføring også særligt fordelagtige for dem, der enten overvejer at starte ny virksomhed op eller lige har startet ny virksomhed op.

I Roskilde og omegn er der rigeligt med muligheder for at starte selvstændig virksomhed. Alle disse selvstændige virksomheder vil højst sandsynlig på det ene eller det andet tidspunkt behøve en revisor. En enkeltmandsvirksomhed eller et andet, mindre firma i Roskilde kan allerede fra dag 1 behøve hjælp fra en revisor. En revisor kan nemlig hjælpe med selve stiftelsen af selskabet, hvilket også inkluderer oprettelse af selskabets CVR-nummer.

Som udgangspunkt kan en revisor virke som en dyr investering. Dog kan det være en endnu dyrere regning, som du ender med at stå med, hvis du ikke får udfyldt og stemplet alle de nødvendige papirer helt korrekt. Og dette kan din revisor hjælpe dig med samt rådgivning om, hvilke beslutninger du bør tage, og hvilke du bør undgå, når du fortsat arbejder med dit nye firma.

Lad din billige revisor eller bogholder om de kringlede regler i Roskilde

Der er masser af forskellig lovgivning, som skal overholdes, når du starter din enkeltmandsvirksomhed. Eksempelvis er der bogføringsloven samt virksomhedsskatteloven. Disse love ændrer sig, som samfundet gør det, men de skal stadig følges til punkt og prikke. Mens du starter din virksomhed op, kan dette være noget af en udfordring at skulle håndtere oven i resten af dit nye ansvar. Derfor er det smart at få fat i en revisor til at kigge alt dette igennem for dig, når du starter en virksomhed op.

Her skal det bemærkes, at enkeltmandsvirksomheder og selskaber ikke har pligt til at få ordnet deres regnskab af en revisor og heller ikke i Køge. Dog vil det altid være en god investering at få dette udarbejdet af en revisor i første omgang, som derefter kan vedligeholde arbejdet for dig. Dette vil både gøre det lettere for dig og revisoren, som du højst sandsynligt bliver nødt til at hyre senere, når din virksomhed støt vokser sig større.

Som din nye revisor kan jeg hjælpe din enkeltmandsvirksomhed med alt fra skatteberegning til momsindberetning. Disse kan også være noget kringlede at finde ud af selv, og der er også typisk nogle særligt vigtige deadlines i forbindelse med specielt indberetning af moms, som en dygtig, professionel revisor altså kan hjælpe dig med.

Stå ikke alene om udfordrende ansvar og valg i Roskilde

Foruden det almindelige ansvar, der er i forbindelse med at oprette en splinterny virksomhed, er der også en del ansvar i at stå på egne ben. En revisor kan her hjælpe med en del af det mere formelle ansvar, eksempelvis i forbindelse med SKAT, lovgivning og andre, tunge sager. Dog kan en revisor eller bogholder ligeledes være en kæmpe støtte i forbindelse med rådgivning om din specifikke situation.

Da jeg gerne vil gøre mit bedste for at støtte op om nye, mindre virksomheder, har jeg valgt, at al rådgivning til mine kunder skal være gratis. På denne måde kan du altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller behøver rådgivning om særlige problemstillinger. Der er ingen grund til at stå alene om disse udfordringer, når du har mulighed for at få hjælp for så lidt som 6.000 kroner årligt.

Det, der ofte afskrækker folk fra at anskaffe sig en revisor, er selvfølgelig, at dette kan virke til at være noget af en regning, når man lige har startet sin virksomhed. Dog vil en investering i en dygtig revisor hurtigt kunne betale sig tilbage, da han eller hun både vil spare dig for tid og penge, som begge kan være svære at finde i store nok mængder, når man lige har startet en ny virksomhed op.

Skal den billige revisor i Roskilde hjælpe min virksomhed?

Som udgangspunkt hyres en revisor lidt ligesom en konsulent. Hvis du gerne vil have, at jeg skal være din nye revisor, sidder jeg altså ikke på dit kontor med dig til daglig. I stedet kan du anse det som et samarbejde mellem din virksomhed og Personlig Revisor, altså min virksomhed. Selvom jeg derfor ikke sidder klos op og ned ad dig hver dag, kan du stadig altid ringe til mig eller skrive, selv hvis dette i en periode bliver flere gange ugentligt eller endda dagligt. Jeg vil som udgangspunkt gøre mit bedste for at få svaret dig inden for 24 timer og selvfølgelig gerne samme dag.

Hvis du gerne vil høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe præcis dig, således at du får den nødvendige hjælp uden at betale i dyre domme for den, kan du altid skrive eller ringe og høre nærmere. En samtale er helt og aldeles gratis og uforpligtende, så du kan høre præcis, hvad jeg kan hjælpe med. Ligeledes er et decideret opstartsmøde altså også fuldkommen gratis, selvom der i dette tilfælde selvfølgelig er en forventning om, at der efterfølgende er et samarbejde mellem din virksomhed og Personlig Revisor.

Billig revisor i Roskilde og omegn

Da hele mit formål med Personlig Revisor er at tilbyde min hjælp lokalt, har jeg selvfølgelig også mulighed for at være revisor for dig og dit firma i Roskilde. Personlig Revisor vil gerne dække hele Sjælland, og Roskilde ligger jo relativt centralt i forhold til resten af Sjælland. Da Roskilde er en af de ældste byer i Danmark, med rig kultur og historie i området, er der også mange muligheder for at starte sin egen forretning i byen. Derfor er behovet for en revisor i Roskilde altså altid tilstedeværende.

Roskilde ligger desuden yderst tæt på København, og derfor er der endnu større mulighed for vækst for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber i Roskilde. Disse enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber kan selvfølgelig have behov for en billig revisor, og det er her, at jeg gerne vil stille mine kompetencer til rådighed.

Desuden er der også mange mindre byer, som ligger tæt på Roskilde. Disse mindre byer skal selvfølgelig ikke overses, og det er netop disse byer, Personlig Revisor gerne vil fokusere på, da der kan opstå mange virksomheder på disse egne. Nogle af disse byer er eksempelvis Hvalsø og Svogerslev. Selvom København kan ligne at være langt væk fra Roskilde, så tilbydes der stadig revisor hjælp i København.

Billig Revisor i Hvalsø

Selvom jeg ikke har hjem eller kontor i Hvalsø, kan Personlig Revisor nemt komme ud til dig, hvis du bor eller arbejder i Hvalsø. Jeg bor blot nogle kilometer syd for Hvalsø, så hvis du har brug for en revisor i Hvalsø eller omegn, kan du altid tage kontakt og høre nærmere.

Hvalsø er en yndig, lille by med historie som stationsby. Selvom den for mange midtbymennesker kan virke som en noget søvnig, lille flække, kan den altså godt danne ramme om en del udvikling og forretning. Derfor vil jeg gerne tilbyde mine evner som revisor og bogholder til enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber i Hvalsø.

Billig Revisor i Svogerslev

Selvom Svogerslev ligger lidt længere væk end Hvalsø i forhold til mit kontor og hjem i Borup, er jeg stadig mere end villig til at hjælpe enkeltmandsvirksomheder og lignende i Svogerslev med regnskab, årsberetning, momsindberetning, bogføring og meget mere.

Desuden ligger Svogerslev yderst tæt på Roskilde, hvilket giver god mulighed for Svogerslevs indbyggere til at starte virksomheder, som kan vinde popularitet blandt de større byer. Derfor er der altså rig mulighed for nok vækst til mindre virksomheder til at retfærdiggøre en investering i en kyndig revisor hos firmaer og selskaber i Svogerslev.

Betyder det noget, hvor min revisor bor?

Som udgangspunkt kan du sagtens vælge en revisor, der slet ikke bor i nærheden af, hvor du bor eller arbejder. Dog vil der være klare fordele ved at vælge en revisor, der kender dit nærområde. Når du sidder i Roskilde og vælger en revisor, som bor i Borup, er det nemmere for dig at mødes med din revisor efter behov. Samtidig forstår din revisor sig på din tankegang og din virksomheds udvikling, hvis du altså ønsker en revisor til din virksomhed.

Når du er i dialog med Personlig Revisor, er du ikke blot i dialog med en professionelt uddannet revisor, du er i dialog med en revisor, som forstår sig på dit lokalområde. Med hjælp fra Personlig Revisor får du altså rådgivning og hjælp, som er skræddersyet til netop Roskilde, Hvalsø, eller Svogerslev. Dette er ganske enkelt, fordi jeg selv bor og arbejder i lokalområdet, hvor jeg har fem års erfaring med at være revisor for mindre virksomheder.

Hos Personlig Revisor har jeg altså et særligt højt fokus på små og mellemstore virksomheder. Jeg hjælper gerne med bogføring, firmaselvangivelse og regnskab til din enkeltmandsvirksomhed eller dit anpartsselskab (ApS). Dog skal du ikke føle dig uvelkommen, hvis du mangler en revisor til private anliggender eller en større virksomhed; hos Personlig Revisor kan jeg hjælpe med det hele.

Konkurrencedygtig pris på revisor i Roskilde

Personlig Revisor tilbyder sine kunder konkurrencedygtige priser på samtlige ydelser. Dette fokus på god service til fornuftig pris er en grundsten i formålet bag Personlig Revisor. Selvom det tit kan føles som en besparelse, hvis man blot selv håndterer sit regnskab, kan man faktisk ende med at spare en del penge og samtidig få en bedre service, hvis man benytter sig af en egentlig revisor.

Når du bliver kunde hos Personlig Revisor, så er der flere forskellige måder at blive det på. Som udgangspunkt kan du dog vælge at nyde godt af en fast årlig pris på 6.000 til 8.000 kroner, eksklusiv moms, alt efter dine behov. For denne pris får du bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab samt gratis rådgivning og brug af mit bogføringsprogram. Jeg arbejder med enkeltmandsvirksomheder, selskaber og holding, hvorfor jeg har specielle priser for hver af disse. Dog er den årlige pris, som før nævnt, bedre, hvis du har længerevarende behov for en revisor og/eller bogholder.

Selv en billig revisor kan spare dig betydelige mængder penge i potentielle problemer med budget, skattebetaling og lignende. Dog er det også vigtigt, at du ved, hvad du gerne vil købe. Hvis du gerne vil se en gennemgående pris på de forskellige ting, jeg kan hjælpe med som din fremtidige revisor, kan du se min liste over priser ved at klikke på linket.

Billig bogholder betyder ikke dårlig bogholder i Roskilde

Et af de punkter, hvor du virkelig kan spare penge ved at vælge Personlig Revisor, er, at du får en masse med i prisen. Som udgangspunkt får du selvfølgelig de nævnte ydelser, men du får også gratis rådgivning per telefon. Et hurtigt råd fra Personlig Revisor bliver altså ikke tilføjet til din regning. I stedet for anses denne rådgivning som en del af ”pakken”, når du er kunde hos Personlig Revisor. Derfor skal du ikke frygte at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvorledes du bør håndtere en specifik situation med dit regnskab.

Dette står nemlig stærkt i forbindelse med hele formålet med Personlig Revisor: At give sine kunder en mere personlig oplevelse af samarbejde med sin revisor. En revisor kan virke som en fjern samarbejdspartner, fordi din revisor ikke arbejder på kontor med dig. Men således behøver det ikke være. Ligegyldigt om du har firma i Roskilde, Hvalsø, Svogerslev eller en af de andre omkringliggende byer på Sjælland, kommer jeg gerne til dig for at mødes og snakke nærmere om dine behov for en billig bogholder eller billig revisor.

En billig bogholder kan desuden spare dig for en del penge oven i hatten. Langt de fleste mindre virksomheder benytter et regnskabsprogram, som kan koste dem flere tusinde kroner per år. Ved at blive kunde hos Personlig Revisor får du et program med, som er perfekt til regnskab og bogføring. Dette er mit eget bogføringsprogram, og det er helt gratis for dig som kunde hos Personlig Revisor.

Er der forskel på en revisor og en bogholder i Roskilde?

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal anskaffe dig en revisor eller en bogholder? Personlig Revisor kan heldigvis hjælpe dig både som revisor og som bogholder. Men hvad er egentlig forskellen på en revisor og en bogholder? Helt grundlæggende er der en uddannelsesmæssig forskel. Hverken revisor eller bogholder er desværre beskyttede titler, så derfor er det altid en god idé at holde øje med din potentielle revisors eller bogholders uddannelse og erfaring.

Jeg kan selvfølgelig ikke stå inde for alle andre revisorer og bogholdere i Danmark, men jeg kan stå inde for min egen uddannelse og erfaring. Jeg har en kandidatgrad i regnskab og revision fra Københavns Business Universitet. Derudover er jeg certificeret bogholder. Jeg har over 10 års erfaring som revisor i forbindelse med ansættelse ved Deloitte og Fyns Erhvervsrevision samt som selvstændig.

Hvis du vælger at blive kunde hos Personlig Revisor, har du altså ikke blot en professionel revisor til rådighed, men også en professionel bogholder. Derudover er Personlig Revisor også både en billig revisor og en billig bogholder, ligegyldigt om du vil benytte dig af den smarte, årlige pris på regnskab og bogholderi eller en af mine andre faste ordninger.

Er der forskel på revisor og bogholder, hvad angår ydelser?

Helt kort og godt kan man sige, at en revisor og en bogholder står for to vidt forskellige aspekter af økonomien. Heldigvis er normen dog den samme over hele landet for, hvorledes denne arbejdsfordeling er lagt op. En revisor til en virksomhed i eksempelvis Roskilde vil stå for årsregnskab, moms, selvangivelse og lignende opgaver for virksomheden. En bogholder til samme virksomhed i Roskilde vil i stedet for stå for de daglige økonomiske opgaver i forbindelse med bogføring.

Som udgangspunkt er der altså tale om to forskellige ydelser, der dog har en del overlap. Hos Personlig Revisor er denne forskel dog rimelig ligegyldig. Personlig Revisor er både bogholder og revisor for dig eller din virksomhed i Roskilde og omegn – hvis du ønsker det, naturligvis. Med en kandidatgrad i regnskab og revision (cand.merc.aud) og næsten 15 års samlet erfaring som revisor står jeg klar til at hjælpe uanset dine specifikke ønsker og behov.

Ved at få det hele slået sammen bliver det nemmere for dig at håndtere din virksomhed fra dag til dag. Du kan nemlig altid kontakte mig angående både regnskab og bogføring til din enkeltmandsvirksomhed eller dit mindre firma, hvis du er kunde hos mig.

Er der forskel på revisor og bogholder i Roskilde, hvad angår pris?

Som udgangspunkt er der en forskel i, hvorledes selve samarbejdet mellem dig og din bogholder eller din revisor fungerer. Det er for eksempel muligt at hyre en revisor til blot at ordne selvangivelse, skatteberegning, firmaselvangivelse eller lignende én enkelt gang. Hvis du derefter er tilfreds med servicen, kan du vende tilbage til denne revisor igen, næste gang du behøver en revisor. En bogholder arbejder mere med den daglige bogføring.

Hvis du gerne vil have det hele ordnet på én og samme tid, kan Personlig Revisor være dig behjælpelig. Hos Personlig Revisor får du en fast årlig pris på 6.000 til 8.000 kr. eksklusiv moms. Prisen afhænger selvfølgelig af netop dine valg af services og ydelser, som du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med. For eksempel kan du få hjælp til årsregnskab for din enkeltmandsvirksomhed for blot 4.000 kroner eksklusiv moms. Dette inkluderer skatteberegning, opstilling, selvangivelse samt alt andet, du kunne behøve hjælp til fra en revisor.

Foruden dette kan du for blot 1.000 kr. pr. 100 bilag få hjælp til bogføring, momsopgørelse og momsindberetning. Det kan altså ende med at blive yderst billigt at få løst alle dine revisor opgaver og dit bogholderi, så længe du vælger en god revisor til formålet. Ergo behøver en billig revisor altså ikke være en dårlig revisor. Med denne løsning kan du overlade hele ansvaret til mig og derved minimere bekymringerne for dig selv.

Overvejer du at få en revisor i Roskilde?

Personlig Revisor kan tilbyde bogholderi til klienter i Roskilde, Hvalsø, Svogerslev og alle mindre omkringliggende byer. Derudover opererer Personlig Revisor også på resten af Sjælland. Personlig Revisor drives og ejes af Ulrik Martorin Frandsen, som har været selvstændig revisor i fem år. Udover disse fem års selvstændig erfaring har Ulrik også ni års samlet erfaring som revisor i forbindelse med andre ansættelser. Vil du gerne lære mere, kan du læse mere om Personlig Revisor ved at klikke på linket. Her kan du se mit CV og læse mere om mit speciale i mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder.

Som nu forklaret, kan en personlig revisor altså bruges til mangt og meget. Personlig Revisor har desuden specifikt fokus på at være revisor for enkeltmandsvirksomheder, små virksomheder og mellemstore virksomheder. Ønsker du en uforpligtende samtale om dine behov for en revisor, kan du enten ringe eller skrive til mig. Du kan finde telefonnummer og e-mailadresse under min Kontakt-side.

En billig revisor kan være svær at finde, hvis man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Her vil jeg vove at påstå, at jeg kan yde noget af den bedste service til en af de billigste priser på revisor, som du kan finde i både Roskilde og på resten af Sjælland.

Personlig Revisor er for dig, der har en mindre eller mellemstor virksomhed

Mange mindre virksomheder foretrækker at spare lidt på bundlinjen ved blot at have et bogføringsprogram og derudover klare skatteberegning, firmaselvangivelse og så videre selv. Dette kan dog være en dyr besparelse, da en egentlig revisor med uddannelse og erfaring i bagagen nemmere kan håndtere det nødvendige ansvar samt minimere risiko for, at problemer opstår med regnskab og bogføring. Hvis du vælger at blive kunde hos Personlig Revisor, skal du ikke bekymre dig om disse problemer, da de ganske enkelt ikke vil opstå.

Det er selvfølgelig også vigtigt, at man derfor vælger en god revisor til formålet. Personlig Revisor er en af de bedste revisorer på markedet, hvis du for eksempel behøver hjælp med regnskab til din enkeltmandsvirksomhed. Her kan du potentielt spare penge på et regnskabsprogram, og derudover vil du også få en billig revisor, som har fokus på at være fleksibel og tilgængelig.

Du behøver desuden ikke tage mit eget ord for, at Personlig Revisor er en af de bedste revisorer til små og mellemstore virksomheder. Du kan se anmeldelser fra andre på min forside ved blot at scrolle lidt ned. Disse roser fra andre kunder gør det både nemmere for dig at se, at jeg rent faktisk står inde for mit koncept med Personlig Revisor og nemmere for mig at vedligeholde den høje kvalitet, som jeg tilbyder alle mine kunder.

Behøver du en billig revisor i Roskilde til andre områder af Sjælland?

Personlig Revisor kan hjælpe med dine revisor-relaterede problemstillinger i flere områder på Sjælland. Du kan for eksempel nyde godt af services fra Personlig Revisor i Køge og Ringsted. Du kan få hjælp fra Personlig Revisor til din enkeltmandsvirksomhed, privatøkonomi, større selskab eller noget helt fjerde. Som udgangspunkt har jeg dog størst fokus på de mindre virksomheder og firmaer, da det er her, at jeg har mest erfaring.

Dette fokus på mindre virksomheder gør også, at jeg har udvidet mit potentielle klientel til altså at fylde hele Sjælland. Dette valg er særligt taget, fordi der er mulighed for megen forretning på Sjælland, og selvom der selvfølgelig er forskelle i lokalkulturen, vil jeg vove at påstå, at jeg kan forstå mig på tankegangen hos de fleste sjællandske entreprenører.

Personlig Revisor er en af de bedste revisorer, som du kan få til prisen. Med Personlig Revisor får du nemlig rådgivning helt gratis og en fast årlig pris. Denne årlige pris svinger mellem 6.000 og 8.000 kroner alt efter de specifikke ydelser, som du ønsker og behøver. Hvis du gerne vil høre nærmere om dine muligheder som nyligt opstartet virksomhed, længerevarende enkeltmandsvirksomhed eller noget helt tredje, kan du altid kontakte mig.

På nuværende tidspunkt hjælper Personlig Revisor ikke kunder, der ikke bor eller arbejder på Sjælland. Du skal være velkommen til at ringe eller skrive for at høre nærmere om dine muligheder.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde