Billig revisor i Køge til fast pris

Har du behov for en billig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Køge tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-9.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Køge tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor hjælp i Køge

Min intention er at være til rådighed i så høj en grad, at du får følelsen af at være min eneste, dyrebare kunde – men jeg må desværre skuffe dig. Jeg har både haft kunder tidligere, nu og forhåbentlig også et langt stykke ud i fremtiden.

Mit arbejde med diverse kunder, store som små, har skabt lærerige og dybdegående forløb. Ud fra den viden har jeg støbt fundamentet til min selvstændige virksomhed, sådan jeg er ekspert i at være revisor for netop en mindre virksomhed som din.

En personlig revisor er løsningen, uanset om du mangler en erfaren revisor i Lille Skensved, en snak om dit regnskab i din enkeltmandsvirksomhed i Havdrup eller bare en pålidelig og billig revisor i Solrød Strand. Gennem en tæt, nærværende og løbende dialog bliver jeg forhåbentlig din foretrukne revisor i Køge og omegn.

Billig revisor Køge til fast årlig pris

Din personlige billige revisor i Køge og omegn

Du skal have en rolig hånd, når du skal kontrollere samt lave din virksomheds regnskab. Korrekt regnskab indebærer trods alt et fornuftigt kendskab til økonomi og lovregler. Derudover kræver det forståelse for de mange regnskabslove, som du måske altid forgæves læser op på dagen inden afleveringsfristen for årsopgørelsen. Tro mig, den situation er du ikke alene om.

Mine erfaringer som både revisor og selvstændig har også lært mig, at der altid vil opstå uforudsete forhindringer. Problemerne opstår især, når du mindst venter dem. Nogle af forhindringerne er heldigvis af mindre omfang, mens andre problemer kan medføre en stor hovedpine og mange frustrationer.

Når det kommer til moms, selvangivelse eller dit regnskab i enkeltmandsvirksomheden, er der tale om forhindringer, som jeg tager mig af – døgnet rundt.

Fra ung studerende til erfaren revisor

Selv har jeg godt styr på regnskabslove og regnskab. Sådan har det ikke altid været. Min hånd dansede cancan i løbet af min første tid på Syddansk Universitet, hvor jeg tog en bachelor i Økonomi og regnskab. Med tiden blev jeg skarpere, og min hånd begyndte at danse rolige pardanse sammen med selv de mest komplicerede eksempler på virksomhedsregnskaber.

Senere blev det til en kandidat i regnskab og revision fra Københavns Business Universitet samt stor erfaring som ansat i stillingen som revisor hos Fyns Erhvervsrevision og Deloitte. Hvad jeg ikke lærte på skolebænken, lærte jeg ude i det virkelige erhvervsliv.

I dag er min hånd rolig som aldrig før. Som selvstændig, personlig revisor på Sjælland hjælper og rådgiver jeg mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder med alt omhandlende deres regnskab. Jeg sørger for, at du slipper for at tage den samme lange, lærerige og tidskrævende rejse for at opnå en rolig hånd inden for rgnskab som min.

Hvad laver en billig revisor i Køge?

Jeg stillede selv samme spørgsmål, dengang jeg søgte ind på studiet. Nu er jeg slet ikke i tvivl. En god og billig revisor har som primær opgave at revidere regnskaber hos diverse selskaber. De sekundære opgaver bygger på indsigt i økonomiske forhold, hvilket kan gavne din virksomhed på mange måder. Senere kommer jeg ind på, hvordan jeg vægter de primære og sekundære opgaver lige højt.

At revidere et regnskab betyder, at jeg gennemgår din virksomheds regnskab fra top til bund. Bliver alle regler på området overholdt? Eller mangler der nogle tal i regnskabet? Derefter ser jeg på, om der er et retvisende billede af din virksomheds økonomiske situation. Derved kan både du og myndighederne følge med i, om økonomien og regnskabet spiller efter reglerne og forventningerne. På grund af en ordentlig revidering af regnskabet slipper du for store bunker med juridiske papirer, som ofte er et resultat af en misvisende og fejludført årsopgørelse.

Personligt tilbyder jeg blandt andet revisor hjælp til regnskaber hos mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder i Køge og omegn. Derfor kan du også få gavn af min ekspertise som revisor i Herfølge, Lille Skensved, Solrød Strand, Havdrup, Bjæverskov.

Jeg er dog ikke udelukkende en billig revisor i Havdrup, Bjæverskov eller de andre byer i nærheden af Køge. Min bil med den rolige hånd bag rattet kører gerne ud til mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder over hele Sjælland, hvis der er brug for min hjælp, viden og erfaring!

Hvornår har man brug for billig revisor hjælp i Køge?

Medmindre du har været på en lignende rejse som min, så kan du stort set altid bruge en revisor. Selv de mindste fejl i virksomhedsregnskabet kan føre til dyre omstændigheder, som ofte vil falde et virkelig tørt sted i en mindre virksomhed. Heldigvis er disse fejl nemme at undgå, når du hyrer en revisor til at holde styr på økonomien i din virksomhed.

Du har blandt andet brug for en revisor, når:

  • Du mangler hjælp til at forstå og kontrollere dit regnskab i din enkeltmandsvirksomhed.
  • Du skal være sikker på, at dit årsregnskab opfylder de betingelser, som står i årsregnskabsloven.
  • Du søger svar og rådgivning af finansiel karakter.

Derudover vil en revisor ofte guide din virksomhed på rette vej, sådan du får et godt finansielt ståsted.

Du får med stor sandsynlighed mange fordele ud af at hyre en revisor til din virksomhed. Når det er sagt, så er det nødvendigvis ikke et lovpligtigt krav, at en revisor skal stå bag regnkskabet af dit firmas regnskab. Der foreligger trods alt ikke de samme krav for alle danske virksomheder. Kravene afhænger af, hvilken regnskabsklasse din mindre virksomhed eller enkeltmandsvirksomhed tilhører.

Regnskabsklasser

Der er tale om fire forskellige regnskabsklasser: A, B, C og D. For at spare dig for en masse fine begreber og faglige begrundelser vil jeg hurtigt nævne, at din virksomhed højst sandsynligt hører ind under regnskabsklasse A. Det vil sige, at det er den mindst komplicerede regnskabsklasse, når man kigger på selve regnskabsaflæggelsen.

I den modsatte ende finder du regnskabsklasse D. Du har muligvis store ambitioner om at træde ind i denne prestigefyldte regnskabsklasse en skønne dag. Det er trods alt i regnskabsklasse D, at du finder virksomheder som blandt andet de store børsnoterede selskaber. Derfor er det med god grund, at regnskabsklasse D er underlagt de strengeste krav i forhold til revision.

Nogle mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder føler sig ordentlig klædt på til at håndtere regnskabskravene til klasse A på egen hånd. Hos andre erhvervsdrivende er økonomi det svage punkt i virksomheden, hvilket kan få fatale og frustrerende konsekvenser for virksomhedens fremtid.

Gratis forventningsmøde med en billig revisor i Køge og omegn

Hvis du overvejer at bruge en revisor til at hjælpe din virksomhed, så tag et gratis og uforpligtende møde hos Personligrevisor.dk. Jeg rådgiver og hjælper dig ud fra din unikke situation, sådan du kan sove trygt om natten uden bekymringer for skattesmæk, betalingsstandsning eller problemer med selvangivelsen. Hellere være på den sikre side end at håbe på, at årsopgørelsen går op i sidste ende. For hammeren falder, hvis den ikke gør. Denne skæbnesvangre satsning kommer du let til livs ved at hyre eksperthjælp til kontrol af regnskabet.

Udførelse af revisor hjælp er både vigtig for en lille virksomhed i Bjæverskov og for en kæmpe virksomhed som Hummel. Ingen undtagelse. Selvom der er tale om to selskaber i hver sin ende af regnskabsklasserne, så har de begge et bestemt antal af love, som de skal navigere deres økonomi ud fra. Din frembrusende og nyopstartede virksomhed eller din stabile virksomhed på tiende år skal også undgå at falde i fælden med oversete regnskabslove eller misvisende tal i regnskabet.

Både virksomheden i Bjæverskov og mastodonten Hummel undgår unødvendig bekymring i forhold sit regnskab, hvis de rækker ud efter en erfaren revisor. Ikke hvilken som helst revisor, men en erfaren revisor. Der kan trods alt være betydelig forskel på den billige revisor i Køge, den personlige revisor i Herfølge eller den punktlige revisor i Lille Skensved.

Samme titel – stor forskel

Mød tre revisorer. Først er der studentermedhjælperen, der har et otte timers studiejob hos en revisor i Herfølge. Den studerende sidder primært på sidelinjen og kigger revisoren i Herfølge over skulderen, når den udlærte revisor vejleder og hjælper forskellige enkeltmandsvirksomheder. På sin LinkedIn har den studerende smart skrevet, at han er revisor.

Dernæst er der den ældre herre på plejehjemmet. Tilbage i 80’erne sad han som bogholder i en lille virksomhed i Køge. Selvom herren ikke er i besiddelse af en revisoruddannelse, så har der siden de glade 80’ere stået revisor på CV’et.

Den sidste revisor er mig. På grund af en lang uddannelse og en taske fyldt med erfaring har jeg også taget titlen som revisor. Selvom der tydeligvis er forskel på de to opdigtede eksempler og mig, så er vi alle tre i vores gode ret til at kalde os for revisorer. Men hvorfor?

I Danmark er titlen som revisor ikke en beskyttet titel. Det samme gør sig gældende ved andre titler som blandt andet titlen journalist. Det betyder, at alle i bund og grund kan flage med, at de er revisor eller journalist.

Forskellige erfaringer bag titlen

Som erhvervsdrivende er det derfor yderst vigtigt, at du laver et baggrundstjek på din kommende revisor. Selvom titlen som revisor pryder på diverse hjemmesider, i annoncer eller på visitkort, så er der muligvis en stor forskel på kvaliteten og erfaringerne bag arbejdet hos den enkelte revisor.

Hvis du sidder som erhvervsdrivende i et mindre selskab, kan du passende spejde efter en revisor, der har erfaring med mindre selskaber eller enkeltmandsvirksomheder. Derved er du sikker på, at din nye revisor tidligere har arbejdet med erhvervsdrivende i samme situation som dig. I størstedelen af tilfældene fører det til dybere begrundelser trukket på lang og brugbar erfaring.

En personlig billig revisor har styr på mere end regnskaber i Køge

Som den opmærksomme læser har du selvfølgelig lagt mærke til, at jeg har tilføjet min titel en smule ekstra. Jeg er personlig revisor. Denne ekstra tilføjelse er ikke kun til for at skille mig ud fra studentermedhjælperen eller den ældre herre på plejehjemmet.

Som personlig revisor i Køge og Roskilde, sætter jeg en dyd i den personlige oplevelse. Selvom et regnskab består af kolde og kyniske tal, så bør snakken om regnskabet være varm, forstående og personlig. Du får ikke kun en personlig revisor i Solrød Strand, Havdrup eller de andre sjællandske byer. Du får en billig revisor, som vægter både regnskab og indsigt i økonomiske forhold jævnbyrdigt – endnu en pointe til den opmærksomme læser.

En betydningsfuld egenskab ved en dygtig revisor er, at personen har den rette ekspertise til at rådgive og vejlede dig som erhvervsdrivende. Du får simpelthen hjælp til at forstå dit regnskab. Samtidig giver revisoren dig indsigt i, hvordan dit firma bedst muligt kommer skridtet videre ud fra din virksomheds økonomiske standpunkt.

Derudover er det din revisor, der kan hjælpe med forhandlinger med banker og eventuelt SKAT, hvis du er ved at komme på dybt vand. Du kan blot spørge din revisor til råds i stedet for at vandre ud på et uvant og usikkert område.

Den personlige del af denne ligning er den rådgivning, opmærksomhed og løbende dialog, som du har brug for som mindre selskab eller som enkeltmandsvirksomhed. Det er blandt andet her, at mine erfaringer får lov til at skinne.

Dit regnskab går ikke på weekend i Køge

Reglerne for betalingsstandsning, SKAT og selvangivelser holder ikke fri. Derfor bør du altid have en rolig finger på pulsen og sørge for, at din virksomhed overholder disse regler til punkt og prikke. Du kan dog også hyre en person til at gøre det for dig, sådan du får lov til at stemple ud og holde fri i ny og næ.

Når du hyrer en personlig revisor, så er din virksomhed i højsædet. Det gør ingen forskel, om du har bestilt mig som revisor i Herfølge, Holbæk eller Bjæverskov. Mine kunder har hyret en personlig revisor, og det får de. Derfor står jeg til rådighed alle ugens dage, hvilket også inkluderer weekender.

Du har altid mulighed for at kontakte mig, når du har brug for sparring, vejledning eller søger indsigt i regnskabet i din enkeltmandsvirksomhed. Jeg tager mig af tallene. Jeg hjælper dig altid på rette kurs. Du behøver blot at fokusere på dit hovedområde.

Få tid til det, som du er ekspert i

Det er ikke udelukkende store firmaer, som letter presset på skuldrene ved at hyre en revisor. Mindre firmaer i Solrød Strand, Herfølge eller Lille Skensved får også flere muligheder, når de hyrer en revisor til at ordne deres selvangivelser, årsopgørelser eller bogføring. Det er højst sandsynligt de samme opgaver, som du søger en revisor til at revidere.

Der følger en yderst vigtig faktor med, når en revisor tager sig af disse typer af opgaver. Men hvilken? Tid. Mens din personlige revisor får styr på regnskabet, får du mere tid til rådighed. Det er klart en attraktiv fordel for enhver erhvervsdrivende. Derved kan du bruge dine kræfter andre steder end i fagbøger for at lære de finansielle love for virksomhedsregnskaber.

Som selvstændig eller erhvervsdrivende kommer du nemt til at bruge værdifulde timer på at forstå virksomhedsøkonomiens spilleregler. Hvis du ikke har erfaring med regnskaber, så kan du hurtigt undervurdere det tidsmæssige aspekt i at lave årsopgørelser og få regnskabet til at gå op. Før du ved af det, så bliver dit grundprojekt forsinket, da du mangler timer på døgnet for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

I bund og grund sparer du mange kræfter ved at hyre en billig, personlig revisor til at håndtere hele dit regnskab, hvilket gør sig gældende hos både store og små selskaber. Det er blandt andet en af grundene til, at jeg gerne bliver din lokale revisor i Solrød Strand, Lille Skensved eller de nærliggende byer. Du kan altid finde en almindelig revisor i Køge, der sidder med de store selskaber i området. Din mindre virksomhed får dog højst sandsynlig en mere personlig oplevelse ved at blive hørt og anerkendt hos din personlige revisor.

Fordele ved at skifte til en billig revisor i Køge

Du har måske forhåbninger om at blive fuldstændig fritaget for at kigge på tal i ny og næ. Hvis det er dit ønske, så kan det til en vis grad være en del af aftalen. Som din personlige revisor ordner jeg selvfølgelig størstedelen af regnskabsaflæggelsen, da jeg er ekspert på det område inden for erhvervsdrivelse. Det er også typisk det, som du vil hyre mig til.

Du får til gengæld flere fordele end blot en tilfredsstillende årsopgørelse eller en godkendt selvangivelse, når du skifter din nuværende revisor ud med din nye, personlige revisor i Køge og omegn. Du bliver inddraget i regnskabet. Du får tal under neglene. Du lærer en smule om at forstå et regnskab. På den måde får du et bedre kendskab til, hvor din virksomhed står rent økonomisk.

Forskellige måder at være billig revisor på i Køge

Fordelen ved at skifte til en personlig revisor er netop den personlige relation mellem dig og din revisor. Denne personlige relation kan også findes i Roskilde og Næstved, hvor der ligeledes bliver taget hånd om bogføring og årsregnskab. Der bliver lyttet til dine ønsker, forventninger og finansielle mål, sådan du får den bedste rådgivning til netop din situation.

Du kan trods alt få enhver revisor til at håndtere dit regnskab – måske med undtagelse af studiemedhjælperen, der sidder som selvudnævnt revisor i Herfølge. Derimod kan du ikke få enhver revisor til love dig en god, personlig oplevelse. Dette bør du være opmærksom på, hvis du gerne vil have en stærk relation med din revisor.

Der kan sagtens være vidt forskellige fremgangsmåder til at føre regnskab på. Det skal helst sidde i baghovedet af dig, når du skal finde en billig revisor i Bjæverskov eller en erfaren revisor i Havdrup. Nogle inddrager ejeren af virksomheden ofte, mens andre har deres forcer i at udføre regnskabsaflæggelse i ro og fred.

Som personlig revisor ser jeg årsregnskabet og selvangivelser som andet end blot et stykke arbejde, som myndighederne beder virksomheder om at indlevere. Regnskab i en virksomhed skal fungere som et styreværktøj for dit mindre selskab eller din enkeltmandsvirksomhed. Derfor tilbyder jeg jævnlig og nærværende rådgivning, hvor du har mulighed for at spørge ind til og blive klogere på dit regnskab.

En billig revisor giver merværdi i Køge

De mange fordele ved en nærværende revisor i dit lokalområde gør sig også gældende andre steder end i et Excel-ark. Du får blandt andet en pålidelig revisor, som fungerer som offentlighedens tillidsrepræsentant. Derved styrker din personlige revisor din virksomheds troværdighed og gennemsigtighed.

I dagens samfund er begreber som netop troværdighed og gennemsigtighed typiske nøgleord, som både investorer, det offentlige og kunder dømmer din virksomhed ud fra. Et forvirrende regnskab skubber investorer på afstand, vækker undren hos det offentlige, og kunderne bliver i tvivl om virksomhedens pålidelighed. Alt i alt mister din virksomhed stor værdi, hvis du ikke har styr på regnskabet.

Du kan også bruge en revisor til at gennemgå andre områder af din virksomhed, hvilket kan give endnu større merværdi. Det kan være på områder som miljø eller sociale og etiske områder. Du kan dog ikke være sikker på, at en almindelig revisor har styr på disse områder.

Du bør kraftigt overveje at hyre en jurist, hvis din virksomhed oplever modstand på andre områder uden for din revisors ekspertise. Selvom en revisor langt hen ad vejen kan rådgive dig, så er det bedst at spørge en decideret ekspert til råds.

Skab optimering med hjælp fra din billige revisor i Køge

Med henblik på merværdi får du et hav af muligheder, når du bruger din revisors viden, resultater og analyser som et styreværktøj. Din personlige revisor kommer til at kende din enkeltmandsvirksomheds regnskab og økonomiske situation ud og ind. Det kan du sagtens drage stor fordel af.

Når årsopgørelsen og de dertilhørende overvejelser fra din revisor rammer dit skrivebord, har du en guldgrube liggende foran dig. Guldet kommer ikke nødvendigvis i form af en fantastisk fortjeneste, men der er nærmere tale om en guldmine fyldt med potentiale, lovende idéer og sigende analyser.

Sammen med din personlige revisor kan I finde hakken frem og begynde arbejdet mod at føre idéerne ud i virkeligheden. I sidste ende kan det føre til optimering inden for driften af din enkeltmandsvirksomhed i Køge, strategiplanlægningen i dit firma i Solrød Strand eller omkostningsbesparelser i dit mindre selskab i Lille Skensved.

Du opnår bedst de største optimeringer, hvis du har en tæt dialog med din personlige revisor. Her hos Personligrevisor.dk er den tætte dialog og merværdien inkluderet i prisen, sådan du kan få alt den gratis rådgivning, som du har brug for. Jeg er gerne med på rejsen, når du optimerer din virksomhed ud fra min årsopgørelse, selvangivelse og de mange analyser af dit regnskab.

Hvordan skifter du til en billig revisor i Køge?

Her hos personlig revisor skal du ikke være bekymret for dit regnskab. Det styrer jeg med hård hånd på samme måde som din skatterådgivning, selvangivelse og årsopgørelse. Alt, du skal gøre, er at hive mig med ind på sidelinjen, sådan du får en personlig revisor og sparringspartner!

Det spiller ingen rolle, om du mangler en revisor i Herfølge, skal have styr på dit regnskab i Bjæverskov eller bare vil komme gennem årsopgørelsen i Havdrup. Så længe din virksomhed har bopæl på Sjælland, så tøv ikke med at kontakte mig.

Jo før du sender en besked eller et opkald i min retning, desto hurtigere kan du skifte til en personlig revisor. Hvis du sidder og tvivler på, om du mangler en revisor i din enkeltmandsvirksomhed, så er du stadig hjertens velkommen til at kontakte mig for at høre mere om mine forskellige ydelser.

Derudover tilbyder jeg alle kunder et gratis og uforpligtende møde, sådan du kan træffe din endelige beslutning på et solidt grundlag. På den måde undgår du at lave hovedspring ud i et forløb med en revisor, som til sidst ender ud i en maveplasker.

Til mødet får vi etableret den nødvendige opstart, hvor dig og din virksomhed er i fokus. Jeg lytter til dine ønsker, og sammen ser vi på, hvordan vi får dig og din virksomhed på ret køl.

Hvad koster bogføring og moms fra en revisor i Køge?

Nu sidder du muligvis og tænker, at en nærværende og personlig revisor med mine erfaringer har skyhøje priser i forhold til større selskaber, studentermedhjælperen eller den pensionerede bogholder på plejehjemmet. Det er ikke tilfældet!

Ud fra en fast årlig pris på 6.000-8.000 kr. ex. moms. håndterer jeg alt lige fra moms, årsregnskab og meget mere. Jeg ser netop stor vigtighed i, at jeg altid tilbyder mine kunder en fast og billig pris på revisorsarbejdet. Der er intet taxameter, der går i gang, når du ringer for at spørge din personlige revisor til råds. Du kan være sikker på, at du hver måned får en billig revisorregning ind ad brevsprækken.

Udover at jeg tilbyder en billig pris på en revisor i Køge og på resten af Sjælland, så bruger jeg også selv værdierne troværdighed og gennemsigtighed. Derfor uddyber jeg gerne mine faste priser ned til mindste detalje, hvis du har spørgsmål dertil.

Mangler du billig bogføring i Køge? Den klarer jeg også!

Den faste årlige pris på 7.000-10.000 kr. ex. moms inkluderer også prisen for bogføring. Jeg bliver på samme tid din personlige revisor og din billige bogholder i Køge og omegn, når du hyrer mig til dit selskab. Disse fornuftige priser gælder også for revisor kunder i København

Nogle har brug for en bogholder, mens andre kan nøjes med en billig revisor. Jeg tager mig af begge dele. Det er klart en bonus at have styr på bogføring og regnskab i en enkeltmandsvirksomhed. Derved undgår du at overse en udgift til en virksomhedsaktivitet, hvilket sætter alarmklokkerne i gang i skattesystemet.

Bogføring er ofte lige så stor en tidssluger som regnskabet. Du skal registrere alle indtægter og udgifter som bilag. Derved kan både du og især SKAT holde styr på, om alle regler bliver overholdt til punkt og prikke. Med en pålidelig og billig bogholder er du sikker på, at dine arbejdsdage består af andet end at lave bogføring fra morgen til aften.

Hvordan forbliver din revisorregning så billig, når den inkluderer et rugbrødsarbejde som bogføring? Grunden til den billige bogføring ligger blandt andet i, at mit bogføringsprogram er gratis for alle mine kunder. På den måde skal hverken jeg eller du på jagt efter et smart og praktisk program, som gør bogføringen nemmere, billigere og bedre. Derudover er min pris som bogholder tilmed presset i bund på andre parametre, sådan du fortsat får en fast og billig revisorregning hver måned.

Få en personlig revisor i Køge og omegn i dag

Forhåbentlig har du fået en roligere hånd og fundet ud af, hvordan du kommer de mange regnskabslove og din årsopgørelse til livs. Svaret ligger i at hyre en personlig revisor. Udover at uddybe regnskabslovene og fikse din årsopgørelse vil din personlige revisor håndtere hele dit regnskab. Jeg laver styreværktøjet, hvis du er frisk på at følge det.

Uanset om din virksomhed holder til i Bjæverskov, Herfølge eller andre steder på Sjælland, så ser jeg frem til at være din billige revisor og billige bogholder alle ugens dage. Jeg håndterer dit regnskab for en pris på 6.000-8.000 kr. ex. moms., hvilket inkluderer bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab og gratis rådgivning. Hiv fat i mig for et gratis og uforpligtende møde, sådan vi kan få styr på dit regnskab i dag!

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde