Billig revisor i Holbæk til fast pris

Har du behov for en billig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Holbæk tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Holbæk tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i Holbæk

Vil du gerne have mulighed for personlig sparring med din revisor? Og ønsker du en tilgængelig og fleksibel revisor i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Hellstrup eller Kvanløse til en god pris? Hvis svaret er ja, bør du overveje Personlig Revisor.

Hvis du har en virksomhed eller ejer en andel i et mindre selskab i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Hellstrup eller Kvanløse, kan du med Personlig Revisor få en tæt kontakt til din revisor. I kontrast til mange større revisionsbureauer, hvor du ikke nødvendigvis er tilknyttet den samme revisor, vil jeg som ejer af Personlig Revisor følge dig og din virksomhed eller dit selskab tæt. Du vil derfor have mulighed for at få en revisor, som vil få et indgående kendskab til dig og dine mål for din virksomhed eller dit selskab.

Med mange års erfaring på bagen kan jeg tilbyde en høj grad af professionalisme i mit arbejde og i min rådgivning. Jeg har både som medarbejder i revisionsfirmaer og som selvstændig samarbejdet med en række forskellige virksomheder og selskaber og har derfor stor viden om, hvordan regnskab og bogføring kan optimeres i virksomheder og selskaber. Jeg oplever ofte, at små justeringer kan gøre en stor forskel og frigive meget tid for mine kunder. Som kunde får du blandt andet et gratis bogføringsprogram med i købet, som kan hjælpe med at effektivisere og strukturere din bogføring.

Det er vigtigt for mig, at du ved at vælge Personlig Revisor får en revisor, som er tilgængelig og nem at komme i kontakt med. Du skal som kunde ikke køre langt for at mødes med mig, da jeg kører ud til dit lokalområde i Holbæk og omegn. Samtidig tilbyder jeg en høj grad af fleksibilitet og kan mødes med dig alle hverdage og i weekender, hvis der er behov for det. På telefon og over mail er jeg altid tilgængelig, og du vil få svar på dine mails inden for 24 timer. Du kan derfor kontakte mig med spørgsmål og få svar, når du har brug for det.

Billig revisor Holbæk til fast årlig pris

Derfor er Personlig Revisor i Holbæk et godt valg for dig

Jeg lægger stor vægt på den gode dialog, og på at der er plads til spørgsmål. Der bliver ikke startet et stopur, hvis du ringer med spørgsmål – du skal have mulighed for at få rådgivning, uden at det betyder en ekstra fakturering. Netop derfor er rådgivning gratis som kunde hos Personlig Revisor. Rådgivningen kan forhåbentlig hjælpe dig med at håndtere dit regnskab og din bogføring på en smartere måde eller hjælpe dig med andre økonomiske udfordringer.

Med professionel hjælp til bogføring og årsregnskab vil du få mere overblik over din virksomheds eller dit selskabs økonomi. Bogføringen vil blive sat i system og blive udført helt korrekt, og vil dermed kunne danne et solidt fundament for årsregnskabet. Både bogføringen og årsregnskabet er rigtig gode værktøjer til optimering. At få styr på dit regnskab kan dermed betyde, at du kan danne dig et overblik over og udvælge fokusområder, som du vil optimere. Samtidig slipper du for en stor portion papirarbejde ved at få hjælp af Personlig Revisor, og du får dermed tid til at fokusere på andre områder af din virksomhed eller dit selskab som eksempelvis markedsføring.

Priserne hos Personlig Revisor er billige og faste, og du kan derfor spare penge på din revisor ved at skifte til Personlig Revisor. Din revisorpris og bogholderpris behøver ikke være store årlige udgifter, og da prisen er fast, vil du ikke blive overrasket over ekstra eller dyre revisorregninger.

Personlig Revisor tilbyder desuden en række andre ydelser, som kan hjælpe dig og din virksomhed eller dit selskab til en endnu stærkere økonomi.

Slip for store mængder af papirarbejde

Hvis du driver en enkeltmandsvirksomhed eller ejer en andel i et mindre selskab, vil der være rigtig meget papirarbejde og administration. Du står måske selv for bogføringen og synes, der er uoverskueligt mange bilag at holde styr på. Eller måske synes du, at bogføringen og regnskabet tager for meget tid og for mange ressourcer, som du gerne vil bruge på noget andet. Det kan være, at du gerne vil fokusere mere på markedsføringen og dermed gøre mere opmærksom på din virksomhed eller dit selskab. Det kan også være, at du gerne vil bruge mere tid på kundepleje. Det tager tid at skabe de gode relationer til kunderne, og den tid bruger du måske på bogføring i øjeblikket.

Ved at vælge Personlig Revisor får du frigivet noget tid, og samtidig lægger du bogføringen og regnskabet i professionelle hænder. Når man driver sin egen virksomhed, er det ofte inden for et område, som man brænder for og er specialiseret i. For mange vil bogføring være noget sekundært, som man har mindre viden om og erfaring med. Og det kan for nogle være en sur pligt, en stor tidsrøver og måske en hindring for, at man kan fokusere på det, som man gerne vil. Et samarbejde med Personlig Revisor betyder, at du kan fokusere på dine spidskompetencer. Du ansætter desuden en revisor til at stå for dit regnskab, som netop er specialiseret inden for det område. På den måde vil du få en bogføring og et årsregnskab uden fejl, som er udført af en professionel.

Udover en stor mænge papirarbejde er der ofte nye lovændringer i forbindelse med bogføring og årsregnskaber. Det kan være ændringer inden for skat og moms, som man løbende skal være opdateret på. Som travl virksomhedsejer kan det være svært at have tiden til at følge med i ændringer, og det kan betyde, at der opstår fejl. Det slipper du for ved at vælge Personlig Revisor. Jeg har mange års erfaring med regnskab, og det er derfor også en vigtig del af mit arbejde altid at være opdateret på området. Det betyder meget for mig, at jeg tilbyder en høj grad af professionalisme i mit arbejde, og jeg brænder desuden for revisor arbejdet. Du vil derfor også få en passioneret revisor ved at vælge mig.

Korrekt bogføring og årsregnskab er alfa og omega for en sund økonomi

Selvom du måske ikke brænder for hverken bogføring eller regnskab, er begge dele af afgørende betydning, hvis du gerne vil have styr på din virksomheds eller dit selskabs økonomi. Og en sund økonomi er forudsætningen for en velfungerende virksomhed eller et velfungerende selskab.

Det er årsregnskaber, som kan give dig et overblik over din virksomhed eller dit selskabs mange transaktioner. Du kan i årsregnskabet se alle udgifter, indtjeninger og pengestrømme for din virksomhed eller dit selskab. Det betyder først og fremmest, at du kan se, om der er overskud eller underskud, og hvilke større indtjeninger eller udgifter du har. Årsregnskabet kan i den forbindelse også vises til mulige fremtidige samarbejdspartnere, som ud af årsregnskabet kan læse, hvor sund din virksomheds eller dit selskabs økonomi er. Hvis du gerne vil låne penge til din virksomhed, vil investorer og banker også altid kigge nøje på dit årsregnskab. Bogføringen i løbet af året spiller i den forbindelse en altafgørende rolle.

Årsregnskabet kan også pege dig i retning af, hvordan du eventuelt kan optimere. Det kan være, at størrelsen på nogle af dine udgiftsposter overrasker dig, og at du dermed gerne vil sætte fokus på at minimere dem. Forudsætningen for at årsregnskabet kan bruges som et godt værktøj er, at det er korrekt. Og det kræver også en korrekt bogføring. Bogføringen er fundamentet for årsregnskabet, og bogføringen i løbet af året skal dermed være korrekt og udførlig, for at tallene i årsregnskabet er retvisende. Det kræver, at bogføringen er sat i system, og at der er styr på de mange bilag.

Personlig Revisor kan hjælpe dig med både bogføring og årsregnskabet. Du undgår dermed fejl og kan bruge både bogføringen og årsregnskabet som gode indikatorer for, hvordan det går for din virksomhed eller dit selskab. Bogføringen tager dog tid, hvis den skal udføres korrekt, og det kan være, at du har svært ved at finde tiden. Samtidig kan det være svært at holde styr på de mange lovændringer i forhold til eksempelvis skat og moms, og der kan derfor nemt ske fejl, hvis man ikke er bogholder. Det kan du undgå ved at samarbejde med Personlig Revisor. Du får samlet bogføringen og årsregnskabet og undgår dermed fejl og uoverensstemmelser mellem bogføringen og årsregnskabet.

Få en skarp pris fra Revisor i Holbæk

Personlig Revisor tilbyder gode priser, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for Personlig Revisor, at en høj pris ikke er årsagen til, at du vælger en revisor fra. Som enkeltmandsvirksomhed eller anpartsejer i et selskab kan der være en række andre fokusområder, som du prioriterer højere end professionel bogføring og regnskab. Hvis du er relativt nystartet, kan det også være svært at finde en større mængde penge til en revisor.

Hvis du gerne vil have en billig revisor og/eller en billig bogholder til en fast pris, kan du med fordel vælge Personlig Revisor. Du slipper på den måde for dyre revisorregninger eller for en uventet ekstraopkrævning fra din revisor. Jeg lægger stor vægt på gennemsigtighed, og hvis du vælger Personlig Revisor, vil du vide præcis, hvad du får for dine penge. Du kan vælge en pakkeløsning med bogføring, moms, selvangivelse og gratis rådgivning til en fast årlig pris på 6.000-8.000 kr. eksklusive moms. I prisen indgår desuden et gratis regnskabsprogram, hvormed du sparer ca. 3.000 kr.

6.000-8.000 kr. om året er en pris, som de fleste kan være med til. Det kan samtidig være en rigtig god investering at benytte sig af en revisor. Du kan se de yderligere priser her. Som noget nyt tilbydes der også revisor assistance i København hvor de samme priser er gælden. 

God pris og høj kvalitet kan nemt gå hånd i hånd, og du kan trygt overlade dit regnskab til Personlig Revisor. Jeg har mange års erfaring, og det er derfor trygge og professionelle hænder, som du lægger dit regnskab eller din bogføring i. Så hvis du leder efter en erfaren og billig revisor, har virksomhed/selskab og hører til i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Hellstrup og Kvanløse, kan du overveje Personlig Revisor.

Jeg tilbyder et gratis opstartsmøde til nye kunder, så kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i at booke et møde eller gerne vil høre mere.

Personlig Revisor fungerer også som billig bogholder i Holbæk

I den pakkeløsning, jeg tilbyder til 6.000-8.000 kr. årligt eksklusive moms, indgår bogføring også. Personlig Revisor tilbyder virksomheder og selskaber i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Vordingborg, Hellstrup og Kvanløse hjælp til bogføringen, og fungerer dermed også som bogholder. Ved at få hjælp af Personlig Revisor til både bogføringen og årsregnskabet sikrer du dig en høj kvalitet i begge og undgår dermed også fejl. Ved at få hjælp af en fagperson til bogføringen vil du få frigivet meget tid og samtidig få sat din bogføring i system.

Som enkeltmandsvirksomhed eller medejer af et selskab kan der være mange roller at udfylde og mange opgaver at varetage. Det kan være, at du i øjeblikket selv fungerer som bogholder og står for bogføringen, men synes at det tager for meget af din tid. Det kan også være, at du synes, at det er svært at holde styr på dine mange bilag og få bogføringen struktureret. Personlig Revisor kan hjælpe dig med bogføringen og sørge for, at den bliver struktureret og effektiviseret. At vælge Personlig Revisor betyder samtidig, at du selv får mulighed for og tid til at fokusere på andre områder af din virksomhed eller dit selskab.

For at kunne holde styr på din virksomheds økonomi er det centralt, at bogføringen er korrekt. Bogføringen er fundamentet for årsregnskabet, og det er netop i årsregnskabet, at man som virksomhedsejer kan danne sig et overblik over sin virksomheds økonomi. Hvis der sker fejl i bogføringen, eller den ikke er fyldestgørende, vil det nemt kunne påvirke årsregnskabet. Bogføringen kan i sig selv også bruges som et værktøj til at holde løbende øje med eksempelvis salg, omkostninger og om kunder, som har købt på kredit, har betalt deres regninger. Det er derfor meget vigtigt, at der er styr på bogføringen. Det kan Personlig Revisor hjælpe dig med.

Når man ikke er uddannet inden for økonomi, bogholderi eller regnskab, kan der nemt opstå fejl i bogføringen. Der kommer på området ofte nye lovændringer, som man skal være opdateret på for ikke at lave fejl. Ved at samarbejde med Personlig Revisor og overlade bogføringen til mig vil du sikre dig, at den bliver udført korrekt og fejlfri.

Prisen på bogføring hos Personlig Revisor er billig. Hvis du vælger pakkeløsningen, får du et gratis bogføringsprogram med i købet, og på den måde sparer du ca. 3.000 kr. Programmet kan også hjælpe dig med at gøre din bogføring meget hurtigere og dermed mere effektiv. Jeg tilbyder også bogføring som engangsydelse til en pris på 1.000 kr. pr. 100 bilag eksklusive moms. Prisen er inklusive momsopgørelse og momsindberetning.

Få hjælp til bogføring, årsregnskab og en række andre ydelser fra revisor i Holbæk

Personlig Revisor hjælper dig med bogføringen og årsregnskabet, men tilbyder også en række andre ydelser. Det kan være, at du ønsker hjælp til stiftelse eller lukning af et selskab, oprettelse af CVR-nummer for din virksomhed eller udarbejdelse af revisorerklæringer. Eller måske søger du sparring om dit regnskab, økonomi og fradragsberettigede udgifter.

Jeg tilbyder økonomisk rådgivning til virksomheder og selskaber baseret på en solid erfaring. I syv år har jeg arbejdet som seniorrevisor i konsulentfirmaet Deloitte, som kaldes verdens største revisions- og rådgivningshus. Via min tid i Deloitte har jeg fået meget erfaring som revisor og rådgiver for en række både store og mindre virksomheder og selskaber. Da jeg selv arbejder som selvstændig og har gjort det i fem år, har jeg ligeledes et indgående kendskab til de udfordringer og muligheder, som man står overfor som ejer af egen virksomhed. Jeg vil på den måde også bruge mine egne erfaringer i rådgivningen.

Personlig Revisor kan med andre ord både fungere som revisor, bogholder, rådgiver og tilbyde en række andre økonomiske ydelser. Hvis du vil høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail. Du kan også booke et gratis opstartsmøde.

Få professionel hjælp til dit regnskab som enkeltmandsvirksomhed fra revisor i Holbæk

Personlig Revisor tilbyder dig og din virksomhed hjælp til regnskabet baseret på specialviden. Hvis du fungerer som enkeltmandsvirksomhed i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Roskilde, Søstrup, Hellstrup eller Kvanløse og ønsker professionel hjælp til dit regnskab og/eller bogføring, kan du med fordel vælge Personlig Revisor. Jeg har i mange år samarbejdet med enkeltmandsvirksomheder og været med til at optimere deres bogføring og regnskab. Herudover driver jeg min egen virksomhed, og kender derfor til de udfordringer, som man som selvstændig kan stå overfor. Du vil derfor kunne få effektiviseret dit regnskab og økonomisk sparring ved at vælge Personlig Revisor.

Som selvstændig kan det være svært at skulle udlicitere arbejdsopgaver. Mange vil ofte gerne være inde over alle processer i egen virksomhed, og det kan derfor være svært at skulle få en ekstern til at stå for bogføring og regnskabet. Hvis man gerne vil have mere tid, kan man dog med fordel vælge at få hjælp af en revisor. Jeg tilbyder både at hjælpe med bogføringen, årsregnskabet, moms og selvangivelsen og rådgiver mine kunder gratis for en årlig pris på 6.000-8.000 kr. eksklusive moms. Du får dermed en revisor til billige penge med speciale i enkeltmandsvirksomheder med Personlig Revisor.

Et samarbejde med Personlig Revisor betyder, at du får mere tid til og mulighed for at fokusere på dine spidskompetencer, som måske ikke er bogføring og regnskab. Det kan også være, at du gerne vil sætte mere fokus på områder som eksempelvis marketing eller kundepleje. Både markedsføring og kundepleje er noget, som kan være med til at skabe stor økonomisk vækst for din virksomhed. Det kræver dog, at du har tiden. Som enkeltmandsvirksomhed kan det være svært at få tid til at udfylde alle de forskellige roller, og det kan derfor være en stor hjælp at uddelegere opgaver som bogføring.

Når man er selvstændig, hedder arbejdstiderne sjældent 8-16. Hvis man brænder for sit arbejde, som mange selvstændige gør, gør det måske ikke så meget med lidt længere arbejdsuger. Der skal dog også gerne være tid til familie, venner og fritidsinteresser ved siden af jobbet. Det kan være, at du har små børn, som skal passes, eller at du er med i den lokale fodboldklub i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Hellstrup eller Kvanløse. For mange er fritiden vigtig, fordi det er der, man har mulighed for at koble af, lade op og få ny energi til at gå på arbejde igen. Ved at få Personlig Revisor til at stå for dit regnskab, vil du få mere tid til dig selv og mere fritid.

For mange handler det også om at finde den rigtige revisor. Hvis man er selvstændig, har man mulighed for at stille store krav til, hvem man vil samarbejde med. Hos Personlig Revisor bliver du tilknyttet én revisor, som du har mulighed for at sparre med, og som vil få et indgående kendskab til din virksomhed. Flere revisionsfirmaer har mange revisorer ansat, og du vil derfor ikke få samme personlige kontakt til din revisor. Personlig Revisor tilbyder tæt dialog og sparring, og hvis det er, hvad du ønsker, kan det være en god løsning for dig og dit enkeltmandsfirma i Holbæk og omegn.

Personlig Revisor i Holbæk er specialiseret i mindre selskaber

Min erfaring tæller også en række samarbejder med mindre selskaber. Jeg er specialiseret i at lave regnskab for og rådgive mindre selskaber. Hvis du er medejer af et selskab, vil du højst sandsynligt have en masse forskelligartede opgaver at se til. Måske er bogføring og regnskab nogle opgaver, som du bruger rigtig meget tid på og måske ikke brænder for. Du har mulighed for at samarbejde med Personlig Revisor og få professionel hjælp til bogføringen og regnskabet. På den måde får du mere tid til at fokusere på andre arbejdsopgaver. Samtidig kan jeg hjælpe med at strukturere din bogføring og dit regnskab, så du i højere grad kan bruge dem som redskaber til optimering af dit selskab.

Jeg fungerer også som rådgiver og kan tilbyde økonomisk rådgivning til dig og dit selskab. Jeg tilbyder også rådgivning om stiftelse og lukning af selskaber, hvis det er noget, du mangler erfaring med eller viden om. Der er mange krav på området og retningslinjer, som kan være svære at holde styr på og afkode, hvis man ikke er specialiseret inden for området.

Hvis du vil vide mere, kan du læse om, hvordan jeg kan hjælpe dit selskab i Holbæk og omegn her.

En yderst tilgængelig og fleksibel revisor i Holbæk

Når du vælger Personlig Revisor, får du en revisor, som er tilgængelig, når du har brug for det. Det gælder både for personlige møder, hvor jeg kører ud til dig i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Hellstrup eller Kvanløse. Det betyder, at du som travl virksomheds- eller selskabsejer ikke skal bruge unødvendig tid på længere køreture for at kunne få personlig rådgivning. Jeg er fleksibel i forhold til mødetider og kan både mødes på hverdage og i weekender, hvis det bliver nødvendigt.

På telefon og mail er jeg også tilgængelig og besvarer mails inden for 24 timer.

Tilgængelighed og fleksibilitet er keywords hos Personlig Revisor, og det er vigtigt, at du som kunde har mulighed for at få sparring og svar på spørgsmål uden lang ventetid. Jeg lægger vægt på at kunne tilbyde en skræddersyet rådgivning til mine kunder, som er tilpasset individuelle behov – også når det gælder personlige møder.

Du får med Personlig Revisor en revisor, som du har god mulighed for at sparre med, og som er tilgængelig, når du har brug for det.

Gratis og kompetent rådgiver

Rådgivning er med i prisen, hvis du er kunde hos Personlig Revisor. Den gode dialog er i fokus, og jeg starter derfor ikke et stopur, hvis du ringer med spørgsmål. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål og brug for hjælp. Jeg kører også til Holbæk og omegnsbyerne, hvis du ønsker et personligt rådgivningsmøde, eller når årsregnskabet eksempelvis skal gennemgås. Den løbende dialog med mine kunder betyder også, at jeg får en tættere kunderelation og mulighed for at følge virksomhederne og selskaberne tæt.

Selvom jeg ikke tager ekstra for rådgivningen, er du garanteret en høj grad af professionalisme. Jeg har mange års erfaring med både at lave revisorarbejde og rådgive virksomheder og selskaber og vil derfor kunne give gode råd, som jeg ved kan være med til at optimere din virksomheds bogføring eller regnskab. Det kan være en stor fordel at få nye øjne på regnskabet, hvis man gerne vil have mere struktur eller optimere, og det kan jeg hjælpe dig med. Det kan være større ændringer eller eksempelvis et nyt bogføringsprogram, som kan hjælpe dig til et bedre regnskab.

Fordi jeg følger mine kunder på nært hold, får jeg indgående kendskab til deres virksomhed eller selskabs økonomi og kan dermed også rådgive på et meget kvalificeret grundlag.

Det vigtigste for mig er tilfredse kunder

Tilfredse kunder er det vigtigste succeskriterie for mig som ejer af Personlig Revisor. Netop derfor betyder den gode og tætte dialog med mine kunder meget, og jeg sætter pris på både ris og ros, som kan hjælpe mig til at blive en endnu bedre revisor for dig som kunde. Jeg bestræber mig på at give en så skræddersyet rådgivning som muligt og tilpasser de enkelte ydelser til kundernes individuelle behov. Derfor bruger jeg også tid på at tale med mine kunder om deres målsætninger og visioner for deres virksomheder og selskaber, så jeg kan arbejde i den retning.

Udover en professionel rådgivning ønsker jeg også at sikre tilfredse kunder ved at være let at komme i kontakt med både på telefon og mail. Og i forhold til personlige møder er jeg meget fleksibel. Alle mine ydelser tilbyder jeg til billige priser, så mindre virksomheder og selskaber også har råd til en revisor. Priserne er gennemsigtige og faste, så du altid ved, hvad du betaler for. Det medvirker alt sammen til, at jeg får rigtig god feedback fra mine kunder.

Hvis du vil læse mere om andre kunders oplevelser med Personlig Revisor, kan du se her.

Hvem er jeg?

Mit navn er Ulrik Martorin, og jeg ejer Personlig Revisor. Jeg arbejder som selvstændig revisor i firmaet for at kunne tilbyde mine kunder en revisor, som de kan få nærværende og personlig dialog og sparring med. Jeg har 14 års erfaring som revisor, herunder syv år i revisionshuset Deloitte og fem år som selvstændig. Jeg er uddannet cand.merc.aud fra Københavns Universitet med en kandidat i revision og regnskab.

Gennem mine mange års erfaring som revisor både i virksomheder og som selvstændig kender jeg til mange forskellige virksomheder og selskaber. Jeg har specialiseret mig i enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber og tilbyder i den forbindelse også rådgivning og sparring. Ved at vælge mig som din revisor vil du få en erfaren revisor, og du kan derfor trygt overlade dit regnskab og bogføring til mig.

Jeg fungerer som revisor på hele Sjælland, herunder Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Hellstrup og Kvanløse. Du kan derfor booke et personligt møde, præcis hvor din virksomhed eller dit selskab hører til. Til daglig er jeg bosat i Borup, hvor jeg bor med min familie.

Du kan læse mere om mig, min erfaring og uddannelse her.

Interesseret? Book et gratis opstartsmøde

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed i Holbæk, Dragerup, Tjebberup, Søstrup, Hellstrup eller Kvanløse, er du meget velkommen til at booke et opstartsmøde. Det er ganske gratis og uforpligtende, men det er en rigtig god måde at tale mere om, hvordan et muligt samarbejde kunne se ud. Med et personligt møde får du også mulighed for at få sat ansigt på din mulige fremtidige revisor og få en nærmere introduktion til Personlig Revisor. Jeg vil fortælle om, hvilke ydelser jeg kan tilbyde med afsæt i din virksomhed og dine behov.

Vi vil have mulighed for at tale om dine målsætninger og visioner for din virksomhed eller dit selskab og derudfra finde ud af, hvad jeg kan hjælpe dig med. Det kan være, at du er interesseret i den billige pakkeløsning med bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab og gratis rådgivning til 6.000-8.000 kr. årligt. Det kan også være, at det er nogle andre ydelser eller rådgivning, som du søger. Forhåbentlig vil du efter mødet have fået svar på alle dine spørgsmål, og du kan derefter finde ud af, om Personlig Revisor kunne være den rigtige revisor for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte mig på telefon +45 53 59 20 95 eller på mail kontakt@personligrevisor.dk, hvis du har spørgsmål eller vil booke et gratis opstartsmøde.

 

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde