Billig revisor hjælp i Frederikssund til fast pris

Har du behov for en billig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Frederikssund tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Frederikssund tilbyder

Et uforpligtende gratis møde

Alle nye kunder får et gratis tilbud om et uforpligtende møde ved personlig revisor, hvor vi har mulighed for at få en mere uddybende snak om din virksomhed og vores fremtidige samarbejde.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Billig revisor Frederikssund til fast årlig pris

Personlig Revisor i Frederikssund

Er du på udkig efter en kompetent revisor i eller omkring Frederikssund, som tilbyder personlig og professionel rådgivning til fordelagtige priser? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Personlig Revisor sidder Ulrik Martorin Frandsen klar til at varetage alle dine opgaver. Jeg er uddannet cand.merc.aud. og arbejder nu som selvstændig revisor, hvor jeg servicerer kunder over hele Sjælland.

Mangler du revisorhjælp i Frederikssund eller andre omkringliggende byer såsom Græse, Sundbylille, Jægerspris, Over Dråby, Landerslev og Gerlev, så er jeg altid klar med yderst faglige kompetencer. Du bør derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte mig for professionel hjælp.

Jeg har mange års erfaring i branchen, hvor jeg er særlig specialiseret inden for effektivisering og optimering af bogføring og regnskab hos mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder. Jeg går meget op i at være nærværende og personlig, hvorfor jeg prioriterer kompetent rådgivning og personlig dialog meget højt. Derudover er jeg en meget fleksibel og tilgængelig revisor, som tilbyder faste lave priser og gennemsigtighed til alle kunder.

Jeg er en billig revisor med brede kompetencer, og derfor kan du få hjælp til enhver opgave angående dit regnskab og bogføring her hos mig. Du slipper med andre ord for at skulle have hjælp fra flere forskellige fagfolk, da jeg kan løse alle opgaverne. Jeg kan også varetage en række andre ydelser end dem, der er listet her, så du bør aldrig tøve med at kontakte mig for hjælp.

Hvorfor skal du vælge Personlig Revisor i Frederikssund?

Der er flere gode grunde til at vælge Personlig Revisor som din kommende samarbejdspartner, hvis du er et mindre selskab eller en enkeltmandsvirksomhed. Hvorfor du med fordel kan vælge mig, kan du læse meget mere om lige her.

Jeg er en veluddannet og dygtig revisor, som har speciale i netop mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder, hvorfor jeg kan varetage alle opgaver for denne type kunder. Jeg servicerer kunder over hele Sjælland, blandt andet i Frederikssund, Græse, Sundbylille, Jægerspris, Over Dråby, Landerslev og Gerlev. Mangler du en kompetent revisor i det område, er jeg med andre ord et oplagt valg.

Jeg arbejder altid målrettet, hvor jeg hjælper mine kunder med at se, om bogføringen og regnskabet kan håndteres på en smartere og hurtigere måde. Ofte er det nemlig tilfældet, når jeg kigger på virksomheden, idet jeg arbejder med meget effektive og smarte metoder. Jeg tilbyder desuden et gratis regnskabsprogram til alle mine kunder, hvilket for de fleste kunder betyder, at de kan spare cirka 3.000 kroner om året på prisen til dit nuværende bogføringsprogram.

Jeg driver virksomheden selv, da jeg ønsker at være en personlig og nærværende revisor, som sætter god tid af til hver enkelt kunde. Hos mig er der fokus på at have en god og tæt dialog, da jeg mener, at det er vigtige forudsætninger for et godt samarbejde.

Det er meget centralt for mig, at alle mine kunder kan modtage kompetent rådgivning samt svar på spørgsmål hele året rundt. Derfor er jeg meget fleksibel og står til rådighed alle ugens dage – også i weekender, hvis der er behov for det. Jeg sørger derudover altid for at besvare alle e-mails inden for 24 timer. Jeg vil desuden altid gerne mødes til en uforpligtende snak, hvor vi kan møde hinanden og tale om, hvordan mine ydelser kan opfylde dine behov.

Jeg er en billig bogholder, som du kan regne med. Jeg overholder alle aftaler, og jeg forlanger aldrig mere økonomisk af mine kunder, end hvad vi har aftalt fra starten. Langt de fleste kunder oplever at få en billigere revisorregning, når de samarbejder med mig, da mine priser er billige og faste. Du kender derfor altid prisen for din næste regning.

Derfor er god bogføring og korrekt regnskab vigtig ved brug af revisor i Frederikssund

Uanset om du har en større eller mindre virksomhed, er det vigtigt, at der er styr på både bogføring og regnskabet. Disse to ting er nemlig centrale i forhold til at holde styr på virksomhedens økonomi, og derfor er det vigtigt, at de bliver prioriteret højt.

Bogføring er særligt væsentlig, og er faktisk lovpligtig. Alle erhvervsdrivende virksomheder i Danmark er nemlig underlagt bogføringsloven, og har derfor pligt til at bogføre og registrere alle økonomiske transaktioner. SKAT og andre myndigheder kan eksempelvis kræve at se dit regnskab, hvorfor rettidig bogføring er vigtig.

Bogføring afspejler alle virksomhedens økonomiske transaktioner. Der er altså tale om en systematisk registrering af eksempelvis pengestrømme, bilag og fakturaer. Virksomhedens bogføring danner grundlaget for det regnskabsresultat, der kan opgøres ved udgangen af regnskabsåret.

Hvis ikke du bogfører nøje, er det svært at se, om du driver en sund forretning. Det er derfor vigtigt at holde styr på alle økonomiske transaktioner, så der ikke pludselig dukker nogen uforudsete økonomiske udgifter op. Du skal altså ikke kun bogføre, fordi du har pligt til det. Du skal gøre det, fordi det giver et godt overblik over økonomien i virksomheden, herunder indtægter, udgifter og andre vigtige elementer.

Bogføringen kan bruges til at danne grundlag for fremtidige justeringer i virksomhedens økonomi, hvis der er behov for det.

Regnskab laves på baggrund i bogføringen og er ligeledes en vigtig del af enhver virksomhedsøkonomi. Regnskabet har til formål at give et overbliksbillede af, hvordan pengestrømmene ser ud, og påviser derudover forholdet mellem indtægter og udgifter, skyldnerforhold, forretningskritiske omsætningsperioder og meget mere.

Med et korrekt årsregnskab har du mulighed for at sammenligne virksomhedens økonomi med tidligere årsrapporter, hvilket er vigtigt for forretningens fremtid. Du kan nemlig se, hvilke økonomiske udfordringer virksomheden står over for, og derved handle på disse i tide.

Få professionel hjælp til bogføring og regnskab fra revisor i Frederikssund

Både bogføring og regnskab er altså meget vigtige elementer for en succesfuld virksomhed. Dog er det også opgaver, som kræver en vis økonomisk viden og erfaring samt meget tid. Derfor vælger mange virksomheder at få hjælp fra professionelle fagfolk, så de er sikre på, at de økonomiske forhold behandles korrekt.

Jeg står altid klar til at kigge på din virksomheds økonomi og holde styr på både bogføring, regnskab og andre lignende opgaver. Jeg garanterer dig et professionelt arbejde, hvor dine opgaver løses på den bedst mulige måde. Du kan med andre ord trygt lade mig hjælpe dig med at holde styr på virksomhedens økonomi.

Enhver virksomhed bør prioritere god bogføringsskik allerede fra forretningens start. Bogføring og regnskab vil nemlig kun blive endnu sværere opgaver at håndtere, hvis virksomheden vokser i fremtiden. Derfor bør du fra start opsamle og registrere transaktioner dagligt – eller i det mindste én gang om ugen. Derved har du gode forudsætninger for at kunne holde styr på virksomhedens økonomi.

Der findes et hav af forskellige regler og retningslinjer inden for både bogføring og regnskab. Det kan derfor være svært at holde styr på dem alle, hvis ikke man har erfaring i branchen. Jeg sørger altid for at holde mig opdateret og velinformeret omkring alle gyldige love på området, så jeg kan sikre alle mine kunder, at jeg følger alle retningslinjer.

Jeg tilbyder professionel hjælp til enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber fra mange forskellige brancher. Hos mig betyder det med andre ord ikke noget, hvilket fagområde du arbejder med. Jeg står klar til at være din professionelle revisor uanset hvad. Du må derfor aldrig være tilbageholdende med at kontakte mig for kompetent hjælp.

Kompetent revisor i Frederikssund til gode priser

Mange revisorer er dyre, hvilket ofte er grunden til, at en virksomhed fravælger at få professionel revisorhjælp. Det er der dog absolut ingen grund til. Hos Personlig Revisor kan du nemlig modtage kompetent revisorhjælp til lige præcis de opgaver, som du ønsker, og endda altid til billige priser.

Er du en nyopstartet enkeltmandsvirksomhed, som er på udkig efter revisorhjælp i eller omkring Frederikssund, Græse, Sundbylille, Jægerspris, Over Dråby, Landerslev eller Gerlev, er jeg et oplagt valg. Du har sikkert allerede opdaget, at det typisk er dyrt at få hjælp fra en professionel revisor. Sådan forholder det sig dog ikke her hos mig, og du må derfor ikke nedprioritere det punkt i din forretning. Jeg går nemlig meget op i at kunne tilbyde attraktive priser til alle mine kunder, uanset hvilke opgaver jeg skal varetage.

For en fast årlig pris på 7.000-10.000 kroner kan jeg håndtere hele din virksomheds regnskab professionelt. Som noget nyt gælder disse priser også for revisor i København når der ønskes revisor hjælp til regnskabet. Det omfatter naturligvis både bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab og gratis rådgivning. Hos mig får du desuden adgang til et gratis regnskabsprogram, så du heller ikke skal bruge penge på det.

Jeg står derudover altid klar til at varetage mange andre opgaver inden for faget, som eksempelvis stiftelse og lukning af selskab eller udarbejdelse af revisorerklæringer. Jeg ordner med andre ord alle regnskabsmæssige opgaver for dig, så du i stedet kan fokusere på de opgaver, som du er god til at løse, og som rent faktisk interesserer dig.

Selvom mine priser typisk er lavere end andre revisorers, betyder det ikke, at jeg nogensinde går på kompromis med kvaliteten i mit arbejde. Grundet min store erfaring hos både et af de største revisionshuse herhjemme samt som selvstændig er jeg i stand til at håndtere virksomhedens økonomi lige efter bogen.

Professionel rådgivning helt gratis fra revisor i Frederikssund

Jeg går meget op i at kunne tilbyde professionel og gratis rådgivning til alle mine kunder. Jeg står derfor til rådighed alle ugens dage – og også gerne i weekenderne, hvis du har brug for det. Hvis du ligger inde med et spørgsmål eller tre, må du derfor aldrig være tøvende i forhold til at kontakte mig for hjælp. Jeg forsøger altid at være så let at komme i kontakt med som overhovedet muligt.

Hos mig er der god tid til hver enkelt kunde. Det betyder, at jeg ikke stopper samtalen, før du har fået besvaret alle dine spørgsmål og fået den nødvendige rådgivning. Du kan få kompetent rådgivning helt gratis hos mig, hvilket betyder, at du altså ikke skal betale ekstra, selvom du får ekstra hjælp.

Jeg foretrækker altid at have et godt og personligt møde, hvor vi mødes fysisk og taler tingene igennem. Det giver nemlig både dig og mig de bedste forudsætninger for et godt samarbejde. Dog er du naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, hvis du har brug for en kompetent sparringspartner.

Er der nogen ting, du ikke helt forstår? Eller ønsker du at vide mere om, hvordan du kan effektivisere din bogføring, så står jeg altså altid klar med kompetent og gratis rådgivning, som du frit kan benytte dig af. Jeg besvarer både store og små spørgsmål for virksomheder i mange forskellige brancher.

God og professionel sparring med en fagperson omkring virksomhedens økonomi og regnskab kan være med til at sikre en endnu stærkere forretning – også i fremtiden. En sund og fornuftig økonomi er nemlig en af de vigtigste forudsætninger for en succesfuld forretning. Det kan med andre ord godt betale sig at søge hjælp hos professionelle fagfolk, hvis ikke du selv har et overblik over virksomhedens økonomi.

Enkeltmandsvirksomheder kan få hjælp fra revisor i Frederikssund

Driver du din egen enkeltmandsvirksomhed i eller omkring Frederikssund, Græse, Sundbylille, Jægerspris, Over Dråby, Landerslev eller Gerlev? Og er du på udkig efter billig, men professionel revisorhjælp? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Personlig Revisor finder du en kompetent revisor, som står klar til at hjælpe dig med enhver opgave inden for både regnskab og bogføring – og altid til en fast og attraktiv pris.

Det er ikke alle enkeltmandsvirksomheder, der prioriterer at få professionel hjælp til at holde styr på økonomien. Mange tror nemlig, at det er meget omkostningstungt at få hjælp fra fagfolk, og derfor nedprioriteres det. Jeg er en personlig og kompetent revisor, som yder hjælp til enkeltmandsvirksomheder, der ikke ønsker at bruge en bondegård på revisorhjælp, men som samtidig ønsker at holde fuldstændig styr på økonomien.

Selvom du synes, du har godt styr på, hvordan man laver regnskab og bogfører, så kan det ofte godt betale sig, at du bruger dine kompetencer andre steder i virksomheden. Hvis du eksempelvis har opstartet dit eget malerfirma, så kan du med fordel bruge dine malerkompetencer til fulde, i stedet for at skulle bruge tid på opgaver, som jeg kan klare for dig. På den måde har du mere tid til at udføre egentligt arbejde, mens du samtidig er sikker på, at der er helt styr på virksomhedens økonomi.

Selvom du brænder for dit arbejde og har en drøm om selv at kunne klare alle opgaver i virksomheden, så husk på, at der også skal være tid til familie, venner og fritid. Lad mig være din hjælpende hånd, når du har brug for det, og bevar de hyggelige stunder med familien, vennerne eller på fodboldbanen. Med en investering i Personlig Revisor investerer du ikke bare i din virksomhed, du investerer også i dig selv og din familie, som kan få glæde af det gode samarbejde, jeg tilbyder.

Hvis der er nogle opgaver i forbindelse med dit regnskab, du selv ønsker at lave, så respekterer jeg selvfølgelig altid det til fulde. Jeg hjælper dig gerne alligevel med de resterende opgaver og kan således samtidig fungere som en professionel sparringspartner for dig. Som samarbejdspartner er jeg meget engageret, fleksibel og tillidsfuld, da min erfaring har lært mig, at det er vigtige forudsætninger.

Jeg hjælper også gerne mindre ApS-selskaber som revisor i Frederikssund

Udover at være specialiseret i enkeltmandsvirksomheder er jeg også specialist i at hjælpe mindre selskaber med regnskab, bogføring, og hvad der ellers følger med på det område. Ejer du en anpart i et selskab, kan du således også altid få professionel hjælp hos Personlig Revisor.

Selvom virksomheden ikke er 100 % din egen, så oplever mange, at ansvaret er mindst lige så stort, som hvis det var ens helt egen virksomhed. Som andelshavende er der derfor ofte også mange ting, der skal tages højde for og stilling til, hvorfor det kan være svært at overskue det hele. Heldigvis kan du få kompetent hjælp til den økonomiske del lige her, som er en af de væsentligste dele af have styr på, når man driver virksomhed. Således kan du bruge din tid og dine kompetencer på andre aspekter af selskabet.

Har du et mindre selskab, som er beliggende i eller omkring Frederikssund, Græse, Sundbylille, Jægerspris, Over Dråby, Landerslev eller Gerlev, så kan du med fordel lade mig hjælpe med at holde styr på virksomhedens økonomi. Jeg er specialiseret på området, hvorfor jeg kan varetage alle tænkelige opgaver.

Lad mig gennemgå virksomhedens økonomi, så jeg kan danne mig et overblik og finde ud af, om der kan optimeres eller effektiviseres nogle steder. Jeg sørger samtidig for at bogføre og lave regnskab, så du hele tiden kan følge med i, hvordan virksomhedens økonomi forholder og udvikler sig.

Jeg tager mig gerne af både store og små opgaver, og du må derfor aldrig holde dig tilbage med at søge hjælp hos mig. Jeg kan hjælpe med alt fra indberetning af årsregnskab til stiftelse eller lukning af selskab, hvor der er mange regler, der skal overholdes. Når du får hjælp fra mig, kan du være sikker på, at alle opgaverne bliver løst korrekt og inden for de gældende regler på området.  

Tilgængelighed og fleksibilitet er nøgleord som revisor i Frederikssund

Hos Personlig Revisor arbejdes der ud fra nøgleordene fleksibilitet og tilgængelighed, da disse to ting forudsætter et stærkt og værdifuldt samarbejde.

Jeg står til rådighed for mine kunder alle ugens syv dage – altså også i weekender, hvis det er nødvendigt. Jeg sørger derudover altid for at svare på alle mails inden for 24 timer, så mine kunder ikke skal vente lang tid på svar. Selvom der typisk er perioder med mere økonomisk arbejde end andre, så sørger jeg altid for, at alle mine kunder kan få kompetent vejledning hos mig hele året rundt. Tøv derfor aldrig med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til dit regnskab, eller hvis du har problemer med en økonomisk opgave. Jeg står altid klar til at løse opgaven efter bedste evne.

Denne fleksibilitet tilbyder jeg kunderne, fordi jeg ønsker, at de skal kunne modtage kompetent hjælp, lige når de har brug for det. Jeg sætter derfor altid kundens ønsker og behov i centrum for mit arbejde, hvor jeg gør mit bedste for at imødekomme dem alle.

Hos mig kan du med andre ord få professionel hjælp, når du har brug for det. Du kan desuden forvente, at jeg tager mig god tid til at behandle dine spørgsmål, så jeg er sikker på, at du har fået et godt og ordentligt svar. Jeg går meget op i at have en personlig og tæt dialog med kunden, hvor vi kan tale i trygge rammer om virksomhedens økonomi.

Jeg sørger altid for at være godt forberedt til ethvert møde med kunderne, da det er en vigtig forudsætning for, at jeg kan vejlede efter, hvad der er bedst for den pågældende virksomhed. Du kan med andre ord trygt lade mig være din kommende revisor.

Yderligere ydelser hos Personlig Revisor i Frederikssund

Jeg er en kompetent revisor, som har mange års erfaring i branchen. Jeg har blandt andet arbejdet i syv år hos Deloitte, ”Verdens største revisionshus” samt været selvstændig revisor i fem år. Derfor kan jeg varetage mange andre opgaver udover de mere klassiske som bogføring og årsregnskab.

Hvis du eksempelvis mangler hjælp til udarbejdelse af revisorerklæringer, stiftelse eller lukning af selskaber eller oprettelse af CVR-nummer, så står jeg altid klar til at hjælpe med sådanne opgaver for dig også. Jeg står desuden altid til rådighed som professionel sparringspartner angående økonomi, fradragsberettigede udgifter og regnskab.

Jeg er med andre ord en alsidig revisor, som kan hjælpe med både stort og småt. Det er derfor vigtigt for mig at pointere, at du som enkeltmandsvirksomhed eller mindre selskab aldrig må holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du mangler hjælp til en opgave vedrørende din økonomi.

Jeg står klar til at løse enhver opgave på området, samtidig med at jeg altid gerne vejleder dig omkring virksomhedens økonomiske situation. Når du samarbejder med mig, er du sikker på, at opgaverne bliver løst lige efter bogen, og altid i overensstemmelse med dine individuelle ønsker og behov.

Tilfredse kunder fra Revisor i Frederikssund

Mit arbejde bygger på glade og tilfredse kunder, hvilket betyder, at jeg altid gør mit allerbedste for at opnå det. Gennem min karriere har jeg fundet ud af, hvilke forudsætninger der er vigtige for at opnå glade og tilfredse kunder. Netop disse forudsætninger har jeg valgt at opbygge min virksomhed omkring for at sikre flest mulige tilfredse kunder.

Det betyder blandt andet, at jeg går meget op i at give mine kunder en personlig og nærværende oplevelse her hos mig. Netop derfor er jeg eneste ansatte i virksomheden, så jeg kan sikre mig, at alle kunder får den samme gode og professionelle behandling.

Personlighed og nærvær er væsentlige elementer for et godt samarbejde, hvor der drøftes så vigtige ting som økonomi. Det er nemlig med til at skabe et trygt rum, hvor både du og jeg kan tale åbent om økonomiens mange facetter. Hvis du har et godt overblik over økonomien, er du allerede på forkant med at sikre en succesfuld virksomhed. Økonomien er nemlig afgørende for, hvorvidt forretningen bliver en succes eller fiasko, og derfor kan det altid godt betale sig at have et godt overblik i form af bogføring og regnskab.

Jeg går derudover meget op i at kunne tilbyde mine kunder en god og fast pris, hvor der ikke dukker økonomiske overraskelser op i tide og utide. Det betyder også, at jeg altid sammensætter og tilpasser mine ydelser, så de passer til din virksomhed og de behov, som du har. På den måde er du sikker på at få mest muligt for pengene.

Hvem er Personlig Revisor i Frederikssund? Kort fortalt

Hos Personlig Revisor finder du en billig revisor og bogholder der også håndtere kunder fra Ringsted, som står klar til at hjælpe dig med alt fra regnskab og bogføring til skatterådgivning og stiftelse af selskab. Jeg hedder Ulrik Martorin Frandsen og er udannet cand.merc.aud. fra Københavns Business Universitet med en kandidat i revision og regnskab. Til daglig bor jeg i Borup sammen med min familie.

I løbet af min tid som revisor har jeg både arbejdet hos et mindre revisionsselskab samt hos et stort revisionshus. Jeg har desuden arbejdet som selvstændig i fem år. Derfor har jeg et stort kendskab til mange forskellige virksomheder, og jeg har samtidig opbygget stærke og alsidige kompetencer inden for faget.

Jeg er specialiseret i enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber, hvorfor jeg primært yder hjælp til den slags virksomheder. Har din enkeltmandsvirksomhed eller dit ApS-selskab brug for en kompetent revisor til at klare de økonomiske opgaver, så er jeg med andre ord en ideel samarbejdspartner at trække på.

Jeg er en fleksibel og tilgængelig revisor, der lægger meget vægt på at kunne tilbyde alle mine kunder personlig og kompetent rådgivning, når kunden har brug for det. Det betyder med andre ord, at jeg altid sætter kundens individuelle behov og ønsker i første række, hvor jeg gør mit bedste for at matche disse.

Jeg driver virksomheden alene og har derfor en stor hands on-erfaring med at drive virksomhed. Derfor er jeg særligt god til at sætte mig i enkeltmandsvirksomheder eller mindre selskabers sted, og rådgive disse professionelt. Jeg kan varetage både simple og komplicerede opgaver, klassiske og anderledes – og jeg kigger altid gerne din økonomi igennem for at se, om du kan håndtere bogføringen eller regnskabet på en mere fordelagtig måde.

Book et personligt møde og hør nærmere om Revisor i Frederikssund 

Har din enkeltmandsvirksomhed eller dit selskab i nærheden af Frederikssund, Køge, Græse, Sundbylille, Jægerspris, Over Dråby, Landerslev eller Gerlev brug for kompetent revisorhjælp? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte mig for at booke et gratis og uforpligtende møde. Jeg sidder klar til at hjælpe mange forskellige slags virksomheder, og du kan derfor med fordel kontakte mig.

Når du booker et møde hos mig, vil vi tale om dine ønsker og behov, samt hvorledes jeg kan imødekomme disse på den bedst mulige måde. Jeg vil desuden fortælle dig meget mere om mine ydelser og priser, så du kan danne dig et billede af, hvordan et samarbejde med mig vil være.

Jeg er en billig bogholder, som tilbyder professionel hjælp til bogføring, regnskab og mange andre opgaver. Med hjælp fra mig kan du altså i stedet fokusere på dine spidskompetencer. Gennem en personlig og god samtale finder vi ud af, hvilke opgaver jeg skal hjælpe din virksomhed med, samt hvordan du kan lave bogføring og regnskab på en mere effektiv måde. Jeg har kompetencerne til at skabe det nødvendige overblik over din økonomi, hvilket er en meget vigtig forudsætning for at kunne drive en succesfuld forretning.

Jeg ønsker et godt og tillidsfuldt samarbejde med alle mine kunder, hvor vi kan tale åbent om virksomhedens økonomi i trygge rammer. Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til mig med det samme.

Jeg kan kontaktes på telefon: 53 59 20 95 eller på mail: kontakt@personligrevisor.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at skabe et godt overblik over virksomhedens økonomi.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde