Billig revisor hjælp i Ringsted til fast pris

Har du behov for en personlig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor i Ringsted tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for
6.000-8.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Personlig Revisors priser inkluderer gratis regnskabssprogram til bogføringen. Derigennem sparer du ca. 4.000 kr. i året på dit aktuelle regnskabssprogram.

Personlig Revisor i Ringsted tilbyder

Hurtig levering

Personlig Revisor har stor fokus på at levere aftalte opgaver hurtigt. Det er også muligt at få lavet haste opgaver indenfor 48 timer hvis dette ønskes.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Billig Revisor hjælp i Ringsted

Ønsker du en personlig rådgivning og dialog med din revisor i Ringsted? Og vil du samtidigt gerne spare penge på revisorregningen? Hvis svaret er ja, er Personlig Revisor et rigtig godt valg.

Jeg er specialiseret i at give mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder en nærværende og yderst professionel rådgivning. Ved at vælge
Personlig Revisor får du en billig, fleksibel og tilgængelig revisor, som kan hjælpe dig med at optimere og effektivisere din virksomheds regnskab
og bogføring.

Du får bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab og gratis rådgivning til en fast årlig pris på 6.000-8.000 eksklusive moms.

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte mig og booke et personligt opstartsmøde. Personlig Revisor
tilbyder alle nye kunder et gratis, uforpligtende opstartsmøde. På mødet kan vi tale om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed i Ringsted
eller omegn.

Billig revisor Ringsted til fast årlig pris

Derfor skal du vælge billig Revisor hjælp i Ringsted

Personlig Revisor i Ringsted er en god løsning til dig, som har virksomhed eller ejer en andel i et mindre selskab i Ringsted, Haslev, Borup, Osted, Lejre eller Viby Sjælland, og som ønsker en tæt dialog med sin revisor. Jeg tilbyder en billig revisor, som kan hjælpe dig og din virksomhed eller dit ApS selskab med regnskab og årsrapport. Du får samtidig en billig bogholder med i købet også i Roskilde, da jeg også tilbyder hjælp med bogføring for virksomheder og ApS selskaber. Jeg er specialiseret i og har indgående viden om mindre enkeltmandsvirksomheder og ApS selskaber. Du vælger en høj grad af professionalisme til, hvis du vælger Personlig Revisor.

Ved at vælge Personlig Revisor får du desuden en fleksibel og tilgængelig revisor. Jeg har mulighed for at mødes personligt med dig alle hverdage og i weekender, hvis det bliver nødvendigt. Herudover er jeg altid tilgængelig på telefon og mail, og dine mails vil blive besvaret indenfor 24 timer. Hos Personlig Revisor er den gode dialog i fokus, og du får som kunde altid gratis rådgivning.

Grundet mange års erfaring i et større revisionsfirma og fem års erfaring som selvstændig kan jeg også rådgive og hjælpe dig med at undersøge, om du kan håndtere din bogføring og regnskab på en smartere og hurtigere måde. Du kan derfor også kontakte mig, hvis du ønsker råd til at effektivisere din bogføring og derigennem spare tid.

Du får derfor professionel hjælp til bogføring og regnskab også i Næstved, som kan være med til optimere din virksomhed eller dit selskab. Bogføringen og regnskabet giver dig et overblik over, hvor sund din virksomheds eller dit selskabs økonomi er, og hvilke eventuelle udfordringer du har. Samtidig er det en god måde at få lidt mindre papirarbejde at skulle stå for. Du kan dermed fokusere på andre områder af din virksomhed eller dit selskab.

Prisen hos Personlig Revisor er rigtig god, og du har derfor også mulighed for at spare penge på din revisor, hvis du vælger eller skifter til Personlig Revisor og dermed opnår en billigere revisor. Din revisorpris og bogholderpris kommer derfor ikke til at være store årlige udgifter. Prisen er fast, så du kommer ikke til at blive overrasket over høje revisorregninger.

Personlig Revisor tilbyder desuden en række andre ydelser, som kan hjælpe dig og din virksomhed til en stærkere økonomi og et mere struktureret regnskab.

Slip af med noget af det tunge papirarbejde!

Når man driver et firma, er der rigtig mange ting at se til og ofte meget papirarbejde. Tid brugt på at lave bogføring og regnskab er tid, som kan bruges på at drive andre centrale aspekter af virksomheden. Det kan være salg, markedsføring, produktion, idéudvikling, kundepleje mv. Hvis man er en nystartet virksomhed, er kundeanmeldelser specielt vigtige. Det kræver tid at skabe gode kunderelationer og få kunder, som er tilfredse og kan fungere som ambassadører for virksomheden. Tiden brugt på bogføring og regnskab kan i stedet for bruges på at pleje de vigtige relationer til både eksisterende og potentielt nye kunder.

Ofte driver man virksomhed indenfor et område, som man er specialiseret i og brænder for. Bogføring og regnskabsføring kan føles som sure pligter og kan være en hindring for at nå de mål, man har for sin virksomhed. Netop derfor kan det være en god idé at udlicitere noget af papirarbejdet. Ved at vælge en personlig revisor vælger man én person som ansvarlig for sit regnskab, som netop er specialiseret indenfor det område. Personlig Revisor hjælper både med bogføringen og med at lave årsregnskab, og du sikrer dig derfor høj kvalitet i begge. Ved at bruge Personlig Revisor til bogføring og regnskab kan du skabe mere tid og samtidig effektivisere din virksomhed.

Når det gælder skat, moms og løn kommer der desuden ofte nye lovændringer. Som ansvarlig for en enkeltmandsvirksomhed eller et mindre selskab kan det være svært at få tid til at følge med i de løbende opdateringer. Det kan samtidig kræve ekstra tid, hvis man ikke er specialiseret i bogføring og regnskab eller uddannet indenfor økonomi. Jeg har som frontmand for Personlig Revisor mange års erfaring med lovgivningen og lever af at hjælpe virksomheder med deres regnskab. Det er derfor også en central del af mit arbejde at være løbende opdateret på området, og jeg sætter en ære i altid at yde en så professionel rådgivning som muligt. Desuden brænder jeg for at være revisor og for at hjælpe med at effektivisere dit regnskab.

Vigtigheden af god bogføring og et godt årsregnskab

Årsregnskabet giver dig et overblik over din virksomheds økonomi. Regnskaber viser et overbliksbillede af alle virksomhedens udgifter, indtjeninger og pengestrømme for året. Det viser dig dermed, hvordan din økonomi ser ud, og om du har underskud eller overskud. Samtidig kan du se, hvilke udgifter og indtjeninger som fylder meget i dit regnskab. Det er vigtigt at have et korrekt årsregnskab for hvert år, så du har mulighed for at sammenligne med tidligere år og se eventuelle ændringer. Økonomien er fundamentet for din virksomhed, og det er derfor centralt, at man som virksomhedsejer har overblik over økonomien.

Årsregnskabet viser, hvor sund virksomhedens økonomi er, og regnskabet kan også bruges til at vise vækst eller tilbagegang i sammenligning med tidligere årsrapporter. Årsregnskabet kan bruges som et værktøj til udvikling af din virksomhed. Det er i årsregnskabet, at du kan se, hvilke økonomiske udfordringer virksomheden står over for. Du kan dermed med afsæt i årsregnskabet arbejde videre på at forbedre og optimere specifikke områder. Det er derfor yderst vigtigt, at man får lavet et korrekt årsregnskab.

Bogføringen er fundamentet for enkeltmandsvirksomheden, og det er derfor centralt, at bogføringen i løbet af året har været udførlig og korrekt, for at tallene i årsregnskabet er retvisende. Årsregnskabet kan både give dig selv et billede af din virksomheds økonomis tilstand og bruges til at vise til samarbejdspartnere. Hvis du er en virksomhed i høj vækst, vil det også fremgå af årsregnskabet og kan derfor være nyttigt i forhold til mulige fremtidige samarbejdspartnere. Hvis du gerne vil låne penge til din virksomhed, vil investorer og banker også altid kigge nøje på dit årsregnskab. Bogføringen i løbet af året spiller i den forbindelse en altafgørende rolle.

Hvis man driver virksomhed eller er ejer af et ApS selskab, er man ikke nødvendigvis specialiseret i hverken bogføring eller regnskab. Bogføringen kan komme til være en stor tidsrøver, og der kan desuden nemt ske fejl pga. diverse regler og nye love. Derfor kan det være en rigtig god idé at ansætte en revisor til at hjælpe med bogføring og regnskab. Den hjælp kan du få hos Personlig Revisor til en rigtig god pris.

Billig Revisor i Ringsted – skarp pris! Leder du efter en billig revisor?

En revisor behøver ikke være dyr for at kunne tilbyde dig professionel hjælp og vejledning. Hvis du fx er en relativ ny enkeltmandsvirksomhed, kan der være andre økonomiske udgifter, som du prioriterer højere end en revisor. Det kan dog være, at din virksomhed er i vækst, og du har for travlt til at stå for det hele selv. Du får hos Personlig Revisor en yderst konkurrencedygtig pris på revisor i Ringsted, Haslev, Borup, Osted, Lejre eller Viby Sjælland. Jeg tilbyder en fast årlig pris på 6.000-8.000 kr. eksklusive moms. Prisen inkluderer bogføring, moms, selvangivelse, årsregnskab og gratis rådgivning. Disse priser gælder også for virksomheder i København med behov for en revisor

Jeg lægger stor vægt på gennemsigtighed, i forhold til hvad du får for dine penge, og jeg går meget op i at tilbyde faste billige priser. På den måde undgår du at blive overrasket over at modtage en høj revisorregning. Du vil som kunde hos Personlig Revisor vide, hvad din revisorregning er på, og du vil dermed kunne reservere et fast beløb til den billige revisor.

En høj pris på revisoren skal ikke være årsagen til, at du vælger en revisor fra. Mange større selskaber tager dog høje priser for deres revisor arbejde, hvor du i stedet for som enkeltvirksomhed eller mindre selskab med fordel kan vælge Personlig Revisor og spare penge. Den billige pris betyder dog ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Jeg tilbyder professionel rådgivning, bogføring og regnskabslægning og mulighed for en åben dialog og sparring.

Rådgivning er gratis hos Personlig Revisor, og jeg starter ikke stopuret, hvis du ringer med spørgsmål. Der skal være plads til spørgsmål og dialog, uden at det fører til fakturering. Rådgivningen betyder både, at du får et mere personligt forhold til din revisor, og at du har mulighed for at sparre med en person, som er specialiseret i økonomi, regnskab og bogføring.

Priserne med gratis rådgivning er som udgangspunkt faste, og ved eventuelle ekstraopgaver vil timeprisen være på 600 kr. eksklusive moms.

Du får ved at vælge Personlig Revisor et gratis regnskabsprogram og sparer dermed ca. 3.000 kr. årligt på udgift til et regnskabssprogram. Mit bogføringsprogram er gratis for mine kunder.

Et opstartsmøde er desuden ganske gratis, så book endelig et møde, hvis du er interesseret i at hilse på mig og høre mere!

Få en billig bogholder med i købet som revisor i Ringsted

De 6.000-8.000 kr. eksklusive moms inkluderer også bogføring. Ved at vælge Personlig Revisor får du derfor en billig bogholder med i købet. Samtidig sikrer du dig et korrekt bogholderi, som er udført af en fagperson.

Mange virksomheder vælger selv at stå for bogføring og udelukkende få hjælp af en revisor til årsregnskab og indberetning. Ofte har virksomheder en person ansat til at stå for at holde styr på økonomien og herunder bogføringen. Hvis du arbejder i en enkeltmandsvirksomhed eller i et mindre selskab, vil én person skulle varetage mange forskelligartede opgaver. Det kan være svært at holde styr på de mange bilag og regninger, samtidig med at man skal drive en virksomhed. Bogføringen kræver tid og kan være udfordrende, hvis man ikke har flair for eller erfaring med det. Der kan nemt opstå fejl i bogføringen, hvis man ikke er specialiseret i det. Det kan blandt andet skyldes regler på området, som man ikke er sat ind i, og som bør tages højde for, for at bogføringen er korrekt.

Du undgår at skulle holde dig løbende opdateret på lovændringer og slipper også for fejl i bogføringen ved at samarbejde med Personlig Revisor. Du får hjælp til at holde styr på bogholderiet og sikrer samtidig en høj kvalitet i bogføringen og i regnskabet. Ved at vælge Personlig Revisor til at hjælpe dig med både bogføring og årsregnskab får du samlet dit regnskab under en paraply. På den måde undgår du, at der skal foretages en række ændringer og rettelser mellem bogføringen og årsregnskabet. Hvis du vælger at købe Personlig Revisor til både at lave bogføringen og kontrollere regnskabet, undgår du, at der opstår fejl og uoverensstemmelser. Du får samtidig mit gratis regnskabsprogram til bogføring med i købet og sparer på den måde ca. 3.000 kr.

Bogholder og god pris er koncepter, som forbindes hos Personlig Revisor. Du slipper for bogføringen uden at skulle lægge et større beløb. Så hvis du gerne vil have en billig bogholder og spare både tid og penge, er Personlig Revisor er godt valg.

Jeg tilbyder også bogføring som engangsydelse til en pris på 1.000 kr. pr. 100 bilag eksklusive moms. Prisen er inklusive momsopgørelse og momsindberetning.

Professionel og gratis rådgivning

Rådgivning er gratis for kunder hos Personlig Revisor, og jeg tilbyder en kompetent sparring og god dialog. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, som jeg vil tage mig tid til at hjælpe dig med, uden at du skal betale ekstra for det. Hos Personlig Revisor skal der være plads til den gode dialog. Personlige møder kan være rigtig gode til at drøfte dit regnskab, men du har også mulighed for at kontakte mig på telefon og mail.

En god sparring i forhold til din økonomi og dit regnskab kan være med til at sikre dig en endnu stærkere virksomhed. En sund økonomi er forudsætningen for en sund og succesfuld virksomhed. Ved at få nogle professionelle øjne på din økonomi og sparring omkring muligheden for ændringer og optimering kan du være med til at sikre dig en succesfuld virksomhed med en lys fremtid. Da du hos Personlig Revisor er tilknyttet én revisor, har du også mulighed for at få gode råd over tid af én person, som har indgående kendskab til din virksomhed og har fulgt den.

Grundet flere års erfaring og mit speciale i mindre virksomheder vil jeg ligeledes kunne tilbyde rådgivning omkring din bogføring og dit regnskab. Det kan muligvis laves på en smartere og mere effektiv måde. En effektivisering af din bogføring og dit regnskab kan også være en måde at få mere tid og mere overblik over din økonomi. Samtidig kan rådgivningen betyde, at der kommer mere styr på og struktur i dit regnskab. Jeg kan hjælpe dig med at skabe mere overblik over dine udgifter og indtjeninger. Det betyder, at du har mulighed for at fokusere på, hvor der eventuelt kan optimeres.

Mangler du hjælp til regnskab som enkeltmandsvirksomhed i Ringsted?

Måske driver du din egen virksomhed i Ringsted, Haslev, Borup, Osted, Lejre eller Viby Sjælland og mangler tid til at bogføre og lave årsregnskab. Jeg er uddannet til og specialiseret i at lave regnskab for enkeltmandsvirksomheder og kan derfor tilbyde dig professionel hjælp til bogføring og regnskab.

At søge hjælp til regnskab som enkeltmandsvirksomhed kan for nogle være en svær beslutning. Hvis man har startet sin egen virksomhed, kan det være rart at være inde over og have overblik over alle processer i virksomheden. Heriblandt også økonomien og bogføringen. Det kan dog være svært at have tid til det hele alene, og det kan derfor være en stor fordel at samarbejde med en revisor. Hvis man eksempelvis har et tømrerfirma, er man specialiseret indenfor tømrerarbejde og har måske ikke særlig meget erfaring med eller viden om bogføring. Det kan også være, at man har viden om bogføring og regnskab, men har for travlt til både at nå at bogføre og styre andre elementer af virksomheden. Eller måske ønsker man blot at få sin bogføring og sit regnskab i system i højere grad, så man nemmere har mulighed for at kunne danne sig et overblik over virksomhedens økonomiske situation.

At bruge Personlig Revisor betyder, at du kan fokusere på dine spidskompetencer og ansætte en revisor, hvis spidskompetencer netop er regnskab og bogføring. På den måde har du mulighed for at dyrke det, som du virkelig brænder for, og samtidig vide, at din bogføring og regnskab er i yderst kompetente og trygge hænder. For mange virksomheder kan det betyde en sundere økonomi, da et øget fokus på eksempelvis marketing eller kundeplejning kan føre til en højere omsætning.

Selvom du brænder for dit arbejde, skal der også gerne være tid til familie, venner og fritidsinteresser ved siden af. Det kan også være, at du er med i en lokalforening eller sportsklub i Ringsted, Haslev, Borup, Osted, Lejre eller Viby Sjælland ved siden af arbejdet, som du gerne vil have tid til at pleje. Det er ofte i fritiden, vi lader op, og dermed får energi til at kunne præstere og skabe udvikling på vores arbejde. Personlig Revisor tilbyder at hjælpe dig med at få mere tid og dermed mere fritid. Du kan derfor også betragte det som en investering i dig selv, din familie og dit fritidsliv at vælge at udlicitere bogføringen og regnskabet til Personlig Revisor.

Hvis du vælger Personlig Revisor, får en du en revisor, som du kan spare med, og som tilbyder tæt dialog om dit regnskab. På den måde har du selv fortsat mulighed for at bevare overblikket over økonomien. Ved at vælge en personlig revisor fremfor et større revisionsfirma sikrer du dig desuden en tættere relation til din revisor. Hos nogle store revisionsfirmaer vil det ikke altid være den samme revisor, som du henvises til. Hos Personlig Revisor vil du være tilknyttet én revisor, og dermed sikrer du dig, at din revisor får et indgående kendskab til din virksomheds og dens økonomi. At vælge Personlig Revisor er derfor en oplagt løsning for dit enkeltmandsfirma i Ringsted og omegn.

Billig revisor i Ringsted til mindre ApS selskaber

Udover enkeltmandsselskaber er jeg også specialiseret i mindre ApS selskaber. Hvis du ejer en anpart i et selskab, kan det ansvarsmæssigt føles som det samme som at have sin egen virksomhed. Der er rigtig mange ting at se til, og indberetningen af årsrapporten hvert år kan trække tænder ud. Du kan som ApS-selskab få hjælp til at klare både bogføringen og regnskabet og dermed få tid til at fokusere på andre aspekter af dit selskab.

Personlig Revisor er specialiseret i at hjælpe mindre ApS-selskaber med bogføring og med at effektivisere regnskab. Jeg tilbyder en rigtig god pris til dig og dit selskab og har meget erfaring på bagen. Du får desuden god mulighed for sparring og dialog.

Jeg kan også hjælpe dig med stiftelse og lukning af dit selskab, hvis det er noget, du ikke har så meget erfaring med. Ved stiftelse er der en række krav, som man skal overholde, og det kan i den forbindelse hjælpe med professionel hjælp. Det kan du få hos Personlig Revisor i Ringsted og omegn.

En tilgængelig og billig revisor i Ringsted

Tilgængelighed og fleksibilitet er keywords for Personlig Revisor. Kunderne er i centrum hos Personlig Revisor, og jeg ønsker at tilbyde en skræddersyet og individuel rådgivning til dig og dit firma. Du får derfor en revisor, som du nemt kan komme i kontakt med og har mulighed for at mødes personligt med.

Jeg står til rådighed alle ugens syv dage og kan også mødes i weekender, hvis det er nødvendigt. Personlig Revisor henvender sig til kunder på hele Sjælland, og møder kan derfor både arrangeres i Ringsted, Haslev, Borup, Osted, Lejre eller Viby Sjælland. Det kan derfor nemt tilpasses dig og dine behov. Og som travl virksomhedsejer undgår du at skulle bruge tid på længere transport til møder med din revisor.

På telefon og skrift er jeg også tilgængelig, og mails bliver altid besvaret indenfor 24 timer.

Personlig Revisor giver dig med andre ord mulighed for at sparre om dit regnskab og hjælpen er lige ved hånden, hvis der skulle opstå spørgsmål eller problemer. Du sikrer dig dermed, at du kan få hjælp til din økonomi og dit regnskab, når du har brug for det – lige nu og ikke flere uger efter.

Personlig Revisor tilbyder også andre ydelser end bogføring og årsregnskabslægning i Ringsted

Jeg tilbyder udover bogføring og årsregnskab en række andre ydelser. Det kan være, at du har brug for hjælp til udarbejdelse af revisorerklæringer, stiftelse/lukning af selskab, oprettelse af CVR-nummer eller sparring om dit regnskab, økonomi og fradragsberettigede udgifter.

Da jeg blandt andet har arbejdet syv år som seniorrevisor i Deloitte, som bliver kaldt “Verdens største revisionshus”, har jeg rigtig god erfaring med regnskab og samarbejde med virksomheder. Jeg har indgående kendskab til lovgivningen og viden om regnskab, økonomi og fradragsberettigede udgifter. Gennem mine fem år som selvstændig revisor for mindre selskaber og enkeltmandsvirksomheder har jeg desuden fået stor viden om både stiftelse og lukning af selskaber.

Du har derfor både mulighed for at bruge mig til konkrete regnskabsmæssige ydelser og som rådgiver. Du er meget velkommen til at kontakte Personlig Revisor på telefon eller mail, hvis du ønsker yderligere information og/eller har brug for hjælp til konkrete ydelser.

Tilfredse kunder

Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse med Personlig Revisor og den rådgivning, som de får. Når man vælger Personlig Revisor til, får man en personlig oplevelse og en nærværende dialog med sin revisor. Det kan være en stor fordel, hvis man gerne vil have et rigtig godt indblik i sin økonomi og sit regnskab og sikre sig, at ens revisor kender til virksomhedens behov og mål for fremtiden.

Dialogen og sparringen mellem dig som kunde og Personlig Revisor er i fokus, og rådgivningen er både gratis og yderst kompetent. Jeg gør samtidig meget ud af at tilpasse mine ydelser til præcis din virksomhed og dine behov, så du får en så personlig rådgivning og specialiserede ydelser som overhovedet muligt. Det er samtidig vigtigt for Personlig Revisor med en gennemsigtighed i forhold til priser, så du ved, hvad du betaler for, og hvad din revisorregning kommer til at lyde på.

Jeg sætter pris på en nær kontakt til mine kunder og synes, at det er spændende at følge kunderne fra år til år. Med en udførlig bogføring og et godt årsregnskab, som bliver sat i struktur, vil du som kunde opleve at have meget mere overblik over din økonomi. Samtidig vil du altid have mulighed for at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Hvis du er interesseret i at læse mere om andre kunders oplevelser med Personlig Revisor, kan du se her.

Hvem er jeg?

Jeg har 14 års erfaring som revisor og herunder fem års erfaring som selvstændig revisor. Jeg er uddannet cand.merc.aud fra Københavns Universitet med en kandidat i revision og regnskab.

Gennem mange år har jeg arbejdet hos både et mindre og et større revisionsfirma og kender derfra til mange forskellige virksomheder og selskaber, som jeg har samarbejdet med. Det samme gælder for mine fem år som selvstændig, hvor jeg har lavet regnskab for forskellige enkeltmandsvirksomheder og mindre ApS-selskaber. Personlig Revisor tilbyder derfor en høj grad af professionalisme og viden om regnskab, og du kan dermed trygt overlade dit regnskab til mig. Fordi jeg arbejder som selvstændig, har jeg også stort kendskab til, hvad det vil sige at drive sin egen virksomhed, og du vil derfor som enkeltmandsvirksomhed eller mindre selskab kunne få en sparring og gode råd, som er baseret på solid erfaring.

Jeg driver virksomheden Personlig Revisor alene, fordi jeg ønsker at tilbyde kunder en personlig revisor. Jeg fungerer som revisor på hele Sjælland, herunder Ringsted, Haslev, Borup, Osted, Lejre og Viby Sjælland. Til dagligt er jeg bosat i Borup, hvor jeg bor med min familie.

Du kan læse mere om mig, min erfaring og uddannelse her.

Hvis du gerne vil have flere informationer, vil jeg opfordre dig til, at du booker et gratis, personligt møde.

Book et personligt møde, og hør mere

Hvis du er interesseret i en billig revisor og en billig bogholder i Ringsted, Haslev, Borup, Osted, Lejre eller Viby Sjælland, så tøv ikke med at booke et opstartsmøde. Det er ganske gratis for nye kunder og er en rigtig god måde at få mere viden om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed. På mødet vil jeg introducere dig yderligere til Personlig Revisor og fortælle om, hvilke ydelser jeg kan tilbyde med afsæt i din virksomhed og dine behov.

Sammen kan vi sætte os ned og finde ud af, hvilke ydelser du har brug for hjælp til, og hvordan din bogføring og dit regnskab kan løses på en smartere måde. Ved en personlig snak vil du også få sat ansigt på, hvem der kommer til at stå for din bogføring og dit regnskab. Det kan skabe tryghed, og netop tryghed er helt centralt for Personlig Revisor, så du som kunde føler, at dit regnskab er i trygge og professionelle hænder.

Kontakt mig på telefon +45 53 59 20 95 eller på mail kontakt@personligrevisor.dk

Du kan desuden læse mere om Personlig Revisor her

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre nærmere om et evt. samarbejde.

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde