Billig revisor i Haslev til fast årlig pris

Har du behov for en Personlig revisor, hvor du er i fokus og derudover får gratis sparring hele året?

Hvorfor skal du skrifte revisor

Personlig Revisor tilbyder en årlig fast pris på hele dit regnskab for virksomheder i Haslev.
5.000-7.000 kr. ex. moms.
Det faste revisor honorar inkluderer årsrapport, bogføring, moms, selvangivelse og fri rådgivning.

Gratis regnskabsprogram​

Du sparer ca. 3.000 kr. i året på udgiften til dit aktuelle online regnskabsprogram, da mit bogføringsprogram er gratis for dig.

Personlig Revisor i Haslev tilbyder

Et uforpligtende gratis møde

Alle nye kunder får et gratis tilbud om et uforpligtende møde ved personlig revisor, hvor vi har mulighed for at få en mere uddybende snak om din virksomhed og vores fremtidige samarbejde.

Faste og overskuelige priser

Personlig revisor tilbyder altid faste årlige priser på håndtering af dit regnskab. Løbende spørgsmål og sparring iløbet af året er inkluderet i det faste revisor honorar.

Hurtige svartider

Alle henvendelser på mail eller telefon vil blive besvaret indenfor 24 timer. Personlig revisor besvarer også eventuelle henvendelser i weekenden på mail.

Personlig Revisor i Haslev – for dig, som leder efter en billig revisor

Er regnskab og bogføring det, som står lavest på din liste over ting, du skal have gjort, og vil du hellere bruge tiden på andre ting? Sådan er der mange, der har det. Regnskab er desværre en del af det at have en virksomhed, og nogle oplever måske, at den bliver skubbet til det sidste minut på grund af opgavens uoverskuelighed. Det kan give stress og jag, når deadline nærmer sig, og det mener jeg hos Personlig Revisor ikke, at der er nogen grund til. Regnskab og bogføring skal altid være i bedste kvalitet og skal ikke forhastes, da det blot fører til fejl og mangler, som skal undgås for enhver pris.

En revisor kan give dig den vejledning og sparring, som du kan have brug for, hvis der dukker uforudsete ting op i forbindelse med din virksomheds økonomi. Om du har brug for en revisor i Haslev og Sorø eller Roskilde er underordnet – der er altid hjælp at hente hos Personlig Revisor.

Mit navn er Ulrik Martorin Frandsen, og jeg tilbyder dig revisorhjælp i Haslev, når du har brug for det. Jeg er uddannet cand.merc.aud., og i dag arbejder jeg som selvstændig revisor på tværs af Sjælland. Derfor kan jeg være din personlig revisor i Haslev og Sorø, Solrød Strand, Greve og andre steder på Sjælland.

Billig revisor hjælp i Haslev og Sorø til fast årlig pris

Hvad skal man bruge en revisor til i Haslev?

En revisor skal hjælpe dig med at overskueliggøre de mange tal, som hober sig op, når du har en virksomhed. En revisor kan hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med at holde styr på din virksomheds økonomi, for eksempel når du skal indberette til SKAT, skal administrere løn, eller hvis du er helt i begyndelsen og skal have stiftet et selskab. Derudover er en revisor ofte en vigtig sparringspartner til din virksomhed i Haslev, som har en enkeltmandsvirksomhed eller et selskab, og som gerne vil have råd og vejledning.

En revisor er dog ikke bare en revisor. Her bør du kigge på, om du får en revisorpris, som er fair. De fleste virksomheder vil have en billig revisor, som tilbyder de kvalitetsydelser, virksomheden har brug for. Det er du sikret hos Personlig Revisor. Ikke nok med at du er sikret høj kvalitet, så er du også sikret en engageret sparringspartner, hvis højeste prioritet altid vil være din virksomheds økonomi og velbefindende.

Personlig Revisor gør det nemt og overskueligt for dig at holde styr på din virksomhed, og du skal ikke bekymre dig om økonomien – den skal jeg nok holde øje med. Min regnskabsvirksomhed skiller sig ud fra mange andre, ved at min service udarbejdes specifikt til din virksomhed. Jeg kan tilbyde dig en billig revisor uden at gå på kompromis med kvalitet eller effektivitet. Jeg er som revisor både fleksibel og tilgængelig, og du har mulighed for at tage kontakt til mig både på hverdage og i weekender, hvis du får brug for det.

Mangler du en revisor i Haslev?

Det kan føles, som om alting centrerer sig mere og mere om storbyerne, og selvom det måske er rigtigt, så betyder det ikke, at du ikke kan få en billig revisor i dit område. Personlig Revisor tilbyder at komme ud til dig, selvom du ikke befinder dig inde i storbyerne. De små enkeltmandsvirksomheder befinder sig ofte uden for bymidten, og det ved jeg og godt. Derfor hjælper jeg gerne din virksomhed, selvom den ligger langt fra mit kontor, hvis du for eksempel har brug for en revisor i Haslev.

Jeg er primært revisor for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber i Haslev, da det er her, mit speciale ligger, men jeg tager også gerne mellemstore virksomheder ind, hvis der er brug for det. At holde styr på et regnskab i enkeltmandsvirksomheder er da meget overskueligt, mener du måske, men faktisk kan det være meget vanskeligt at bevare overblikket i disse typer virksomheder. Som selvstændig står du måske med en mængde ansatte, som skal have løn, og at skulle administrere det hele selv vil for mange være for meget at gabe over, hvis de samtidig skal være den daglige leder på arbejdspladsen. Derudover kan årsrapporten for mange enkeltmandsvirksomheder trække tænder ud. Her kan en revisor være den bedste investering, du laver for dit firma.

Erfaring er der masser af hos Personlig Revisor. Jeg har været selvstændig revisor i fem år, og før det har jeg syv års erfaring som senior revisor hos Deloitte. Derudover har jeg to års erfaring som revisor i Fyns Erhvervsregnskab. Mine samlede 14 års erfaring er din sikkerhed for, at du får kvalitet for pengene. Det produkt, jeg afleverer til dig, vil være en afspejling af min brede erfaring, og du kan altid være sikker på dette.

Her er, hvad jeg kan tilbyde din virksomhed i Haslev

Når det kommer til bogføring og andre opgaver for en revisor, kan det være svært helt at blive klar over, hvad der er brug for. Jeg hjælper dig med at finde hoved og hale i alle de forskellige opgaver, og jeg kan samtidig varetage langt de fleste for dig. Jeg tilbyder:

  • indberetning af årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder og ApS-selskaber
  • regnskab for enkeltmandsvirksomheder
  • bogføring
  • moms og indberetning til SKAT
  • IVS-omdannelser
  • udarbejdelse af årsrapport, forskudsopgørelse og selvangivelse
  • beregning af løb og indberetning til E-indkomst
  • administration af løn i Danløn
  • billigt bogholderi.

Derudover tilbyder jeg også andre ydelser, der mere specifikt er brug for i nogle helt bestemte tilfælde. Det gælder oprettelse af CVR-nummer, stiftelse eller lukning af et selskab samt udarbejdelse af revisorerklæringer.

For at give dig den bedst mulige støtte tilbyder jeg også sparring. Her kan du få råd og vejledning i forbindelse med regnskab, fradragsberettigede udgifter og økonomi. På den måde kan du bedst muligt få succes med din virksomhed uden at skulle bekymre dig om logistik og praktik.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde, er du altid velkommen til at booke et uforpligtende møde. Hos Personlig Revisor er det helt gratis som ny kunde at få et opstartsmøde, så din nye revisor og pris går hånd i hånd.

Slip for det hårde arbejde med Personlig Revisor i Haslev

Som virksomhedsejer er der en lang række opgaver, der skal klares. Men måske er det ikke din favorit, når det kommer til tungt papirarbejde. Derfor klarer Personlig Revisor det hele for dig, så du kan levere det hele tid tiden. Det gælder både i forbindelse med salg og markedsføring, eller når du skal pleje kunderne på bedste vis.

For alle virksomheder er det essentielt at levere papirarbejde, der er gennemarbejdet. Det giver dine kunder et godt indtryk, hvad enten du er en nyopstartet virksomhed eller har kunder, der vender tilbage. For selvom de kommer tilbage, gælder det om at levere hver eneste gang. Derfor er særligt grundig bogføring og regnskab nødvendigt for at gøre ens kunder tilfredse. Når der er styr på de faste udgifter, er der nemlig endnu mere plads til den gode kunderelation.

Med Personlig Revisor slipper du for papiret, og i stedet kan du koncentrere dig om dine kunder. Med ekspertise inden for området kan jeg hurtigt gennemgå dine regnskaber og sørge for at levere lige præcis det, du står og har brug for. Samtidig får du kun en enkelt revisor, der lærer at forstå din forretning i Haslev.

Og netop forståelsen er vigtig, i forbindelse med at du kan få bogføring, der passer til din virksomhed. Jeg sætter mig grundigt ind i din økonomi for at lave præcise årsregnskaber og bogføring, der gør arbejdet nemmere for dig.

Nye Revisor lovgivninger gør det svært at holde styr på det hele i Haslev.

Når det kommer til eksempelvis skat og moms, bliver der hele tiden ændret i lovgivningen. Det sætter krav til, at du hele tiden holder dig opdateret på loven, og det kræver både ekstra tid og kræfter for dig. Derudover skal du have et solidt indblik i de mange forskellige parametre i forbindelse med bogføring for at klare alle opgaverne selv.

Med Personlig Revisor kan du være sikker på, at al lovgivning på området bliver overholdt for dit regnskab og din virksomhed i Haslev. Jeg kender til alle ændringer, tilføjelser og rettelser, så både skat, moms og løn bliver bogført og indberettet korrekt. Mine mange års erfaring har lært mig, hvilke ændringer der er særligt vigtige at være opmærksom på, og jeg vil altid informere dig, når der sker ændringer, der har en betydning for dig.

Med Personlig Revisor får du altså al den hjælp, du har brug for, når det kommer til bogføring og regnskab. Jeg garanterer dig ikke kun, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke. Du får samtidig en revisor, der værner om troværdighed og tillid, så du altid ved, hvad du kan forvente. Og så brænder jeg for at hjælpe dig, så du kan få mest muligt ud af din virksomhed og opnå det store potentiale, din virksomhed har. Du skal nemlig kunne parkere alt det hårde papirarbejde og i stedet fokusere på alt det, der får virksomheden til at vækste.

Derfor er årsregnskaber vigtige for din virksomhed i Haslev

Som en vigtig del af mit revisor arbejde varetager jeg både bogføring og årsregnskaber for virksomheder i Haslev. Begge dele er særdeles vigtige for din virksomhed, der giver dig det bedst mulige overblik over virksomhedens økonomi.

Uden et godt overblik kan budgetterne hurtigt løbe løbsk. Med et gennemarbejdet årsregnskab får du transparens i din økonomi, hvor du nemt kan danne dig det fulde overblik – både i det store hele og nede i de små detaljer. Ved at få et godt overblik kan du nemmere se, hvordan økonomien har det lige her og nu. Derudover er et årsregnskab en forudsætning for at fremsætte målsætninger for næste års budgetter på den bedste måde.

Ved at få hjælp til dit årsregnskab fra Personlig Revisor kan du nemt se, hvilke udgifter der fylder mest i dit budget. Det kan være bestemte indtjeninger fra kunder, store poster i budgettet eller de små udgifter, der måske bliver overset i en travl hverdag. Vi kommer nemlig ikke uden om, at din økonomi er den afgørende indikator for, hvordan din virksomhed klarer det, og hvilke muligheder der er for fremtiden.

Med et grundigt årsregnskab får du ligeledes muligheden for at finde frem til, om du anvender den rette strategi. Måske har du brug for en ny marketingsstrategi, eller måske du kan se bestemte tendenser, der fungerer godt. Med en sund økonomi i dit årsregnskab vil du samtidig kunne placere bestemte puljer på de punkter, der gør det muligt at vokse endnu mere som virksomhed.

Bogføring er fundamentet for succes i Haslev

Bogføring handler i bund og grund om at holde styr på, hvor meget du skylder, og hvad din virksomhed er værd. Men det dækker over en lang række forskellige poster, som du skal have styr på, hvis du vil have succes med din virksomhed. Derfor er bogføringen også det vigtigste fundament, når det blandt andet kommer til årsregnskab og forskudsopgørelser.

Ved at bogføre budgetter, indtjeninger og poster for din virksomhed kan du nemmere finde frem til, hvordan du kan booste din virksomhed. Bogføring er også nødvendigt, hvis du ønsker at låne penge i banken, for her bliver blandt andet årsregnskabet undersøgt grundigt. Kan du derfor fremvise nøje gennemarbejdede regnskaber, er du langt bedre stillet, når du taler med banken.

Som en større virksomhed er det nødvendigt at være momsregistreret. Det betyder for dig, at du skal betale moms af alle dine ydelser, og denne lov træder i kraft, når du har en indtjening på mere end 50.000 kroner årligt. Sammen med moms følger et krav om, at du skal have et gennemarbejdet regnskab, der er revisorgodkendt. Varetager du selv opgaven, kan du risikere forskellige fejl, der kan komme til at koste dig dyrt.

Hos Personlig Revisor sørger jeg for bogføring af alle de vigtige elementer i din virksomhed med beliggenhed i Haslev. Vi kan sammen finde den bedste løsning for dig, så du kan føle, at du og din virksomhed er i trygge hænder hos mig.

Pris på revisor: Her er Personlig Revisors priser til Haslev

Det er meget forskelligt, hvad revisorer skal have for deres ydelser, men hos Personlig Revisor arbejder jeg ud fra princippet om, at en revisor skal være billig. Jeg kan tilbyde din enkeltmandsvirksomhed eller selskab i Haslev og Sorø en revisor til en fast årlig pris på 5.000-7.000 kroner eksklusive moms. Din pris for en revisor inkluderer bogføring, selvangivelse, moms, årsregnskab samt gratis rådgivning, og jeg er altid klar til en uforpligtende snak.

Som en lille enkeltmandsvirksomhed kan det være svært at få råd til en revisor, også selvom det er en revisor i Roskilde. Mange virksomheder foretrækker måske regnskabs- og regnskabsprogrammer og andre gør-det-selv-løsninger. Det er et individuelt valg for den enkelte virksomhed, men der er mange fordele ved at have en professionel revisor til at kigge på tallene. Der kan ofte ske fejl i såvel store virksomheders som enkeltmandsvirksomheders regnskaber, og ved at have et professionelt sæt øjne på tallene undgår man unødige fejl, som kan koste virksomheden penge på den lange bane.

Når du skal vælge en revisor i Haslev og Sorø, er det vigtigt, at du husker, at der skal være en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Personlig Revisor giver dig netop dette. Du får en billig pris på en revisor med et bredt kendskab til regnskab i enkeltmandsvirksomheder. Derudover kan du altid være sikker på, at du ved, hvad du betaler for. Regninger, du modtager fra Personlig Revisor, vil altid være fuldstændigt klare og præcise i deres beskrivelse af, hvad der er blevet lavet for din virksomhed.

Hvis du ikke ønsker en pris på revisor for et helt år, har Personlig Revisor også priser for årsregnskabet alene, hvor prisen varierer, alt efter om du er en enkeltmandsvirksomhed, et ApS-selskab eller et holding-selskab. For enkeltmandsvirksomheder kan du få dit årsregnskab lavet for 4.000 kroner eksklusive moms. Dette vil inkludere skatteberegning, opstilling af årsregnskab og indberetning af firmatal på privat selvangivelse. Ved ApS-virksomheder kan du få samme ydelse, men i stedet for indberetning af firmatal på din private selvangivelse laver jeg din firmaselvangivelse. Ydelsen for ApS-virksomheder koster 4.500 kroner eksklusive moms. For holding-virksomheder er prisen 3.000 kroner. Personlig Revisor tilbyder også, at du alene kan få bogført samt indberettet og opgjort moms.

Hvis du vælger Personlig Revisor, får du samtidig et regnskabsprogram med i købet, som kan ende med at give dig en besparelse på 3.000 kroner om året.

Få gratis revisor rådgivning med i prisen i Haslev

For mig er det vigtigt, at du kan få den rådgivning, du har brug for. Min erfaring garanterer dig professionel rådgivning, når du har brug for sparring eller vejledning i forbindelse med opgaver i din virksomhed. Hos Personlig Revisor er det højt prioriteret, at dine behov kommer i første række. Derfor tilbyder jeg altid gratis rådgivning til mine kunder.

Med personlig rådgivning får du mulighed for at stille mig spørgsmål eller søge rådgivning helt uden at betale for meget. Derfor går rådgivning hos din revisor og pris ikke hånd i hånd, for du skal ikke betale mere for at få min ekspertise. Du kan både sende mig en mail eller booke et møde, hvor vi mødes og drøfter eksempelvis dit regnskab. Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon, hvor vi nemt kan tale om de spørgsmål, du måtte have.

For at få den bedst mulige økonomi i din virksomhed er det nødvendig med professionel sparring for det bedste resultat. En sund økonomi er vejen til succes, og jeg hjælper dig gerne med at nå derhen, hvor du gerne vil. Jeg kan hjælpe dig med at få godt styr på din økonomi og komme med gode råd til, hvordan du når dine drømme. Ved at vælge Personlig Revisor får du kun én revisor, der kender din virksomhed i Haslev. Jeg har et indgående kendskab til din virksomheds økonomi, og på den måde kan jeg nemt og effektivt hjælpe dig gennem professionel rådgivning.

Få en billig revisor til enkeltmandsvirksomhed eller ApS-selskab i Haslev

Hos Personlig Revisor er jeg specialiseret i bogføring og regnskab for enkeltmandsvirksomheder og mindre ApS-selskaber i Haslev. Ved at arbejde inden for dette område kan jeg nemmere imødekomme de behov, som mange virksomheder har.

Som enkeltmandsvirksomhed står du ofte for det hele selv. Det gælder alt inden for bogføring, årsregnskab og meget andet, som der skal være styr på. Vælger du selv at stå for opgaven, stjæler det hurtigt halvdelen af din arbejdsdag. For dig betyder det, at det bliver vanskeligt at fokusere på de arbejdsopgaver, der rent faktisk gør den store forhold.

Med en billig revisor får du mulighed for at få en hånd til papirarbejdet på en måde, hvor det ikke koster dig en formue. Jeg giver dig sparring og dialog, samtidig med at jeg kan varetage alle de nødvendige, men ofte tunge opgaver som revisor for din enkeltmandsvirksomhed. Jeg vil blive din personlige sparringspartner, og du kan få hjælp og vejledning til at komme godt fra start med din enkeltmandsvirksomhed.

Som mindre ApS-selskab er det vigtigt med en billig revisor, der hjælper dig godt på vej. Er du ejer af et selskab, medfølger der også et stort ansvar. Her kan jeg give en hånd med, så du ikke skal bekymre dig om bogføring og regnskaber. Her gælder de samme krav som hos en enkeltmandsvirksomhed. Det tunge arbejde kan hurtigt stjæle fokus og give dig mindre tid til at arbejde på virksomheden.

Jeg hjælper mindre ApS-selskaber med at effektivisere. Det gælder både i forhold til bogføring og regnskaber, og du får det hele til en skarp pris.

Står du over for stiftelse af dit første selskab, kan jeg også hjælpe dig godt på vej. Med mine mange års erfaring har jeg hjulpet mange med at stifte et selskab, og det samme gælder for dig. Der er en række krav, som er nødvendige for dig at overholde, og derfor er det essentielt, at du får den rette rådgivning. Det kan eksempelvis være i forbindelse med moms og skatter, hvor du er underlagt nogle særlige regler.

Hos Personlig Revisor tilbyder jeg også hjælp til lukning af et selskab. Det kan også kræve en række dokumenter, der skal udarbejdes, samt en række lovgivninger, du skal overholde. For at lukke dit selskab på en sikker måde sørger jeg for at gøre det hele efter bogen. På den måde er der intet at bekymre sig om, og du får selvfølgelig en billig revisor, der forstår vigtigheden af grundighed og kvalitet i arbejdet.

Hvorfor er Personlig Revisor anderledes end andre revisorer i Haslev?

Der er mange gode grunde til at vælge Personlig Revisor. For det første ligger en stor forskel i Personlig Revisors kundementalitet. Jeg ønsker at gøre det nemt, fleksibelt og tilgængeligt at få hjælp til ens regnskaber. Derfor vil du også opleve at kunne få fat på mig uden for kontortid, og du vil kunne drøfte alt fra bekymringer, du måtte have for din virksomhed, til spørgsmål til dine økonomiske muligheder for virksomheden. Jeg er kun et telefonopkald væk, og du vil også kunne fange mig på mail, hvor jeg typisk svarer inden for 24 timer.

For mig er det vigtigt, at du har ro i sindet, hvis du ansætter mig som revisor. Du skal ikke betale overpris for at holde din virksomhed ved lige. Personlig Revisor går meget op i, at du ved, hvad det næste skridt er for dig og din virksomhed i Haslev og Sorø. Foruden at være en billig revisor er et stort fokusområde for min regnskabsvirksomhed nærvær. For at kunne yde din enkeltmandsvirksomhed, dit ApS-selskab eller dit holding-selskab den bedste revisor service også i København, mener jeg, at nærvær er essentielt.

Mange kan nok skabe sig et billede i hovedet af, at en revisor er sådan en, som sidder i sin egen boble uden at være til stede eller opmærksom på andet end tallene. Sådan skal det ikke være. Ved at være nærværende og tilgængelig vil jeg gerne skabe en linje, som er helt anderledes. Du skal altid kunne regne med, at jeg har styr på din enkeltmandsvirksomheds regnskab, og du skal kunne følge med hele vejen.

Min regnskabsvirksomhed bygger på, at jeg gerne vil hjælpe lokalt. Jeg ser mulighederne for, at virksomheder kan vækste i lokalområder. Du kan således finde Personlig Revisor i Haslev, Osted, Lejre og andre mindre, sjællandske byer, for jeg tror ikke, at vi må glemme, at der også i enkeltmandsvirksomhederne er regnskaber, som skal holdes ved lige. Mange overser vigtigheden i de små virksomheder og fokuserer kun på de store virksomheder. Det vil jeg gerne væk fra. Alle skal have mulighed for en billig revisor.

Vælg Personlig Revisor, og få fleksibilitet og tillid i Haslev

Der er ingen tvivl om, at jeg altid kan hjælpe dig med de opgaver, du står over for. Hvad enten det handler om regnskab, bogføring eller mindre opgaver, kan en billig revisor give dig mere overskud og en bedre økonomi.

Jeg tilbyder en revisorløsning til, hvor du får en stor frihed og fleksibilitet. For mig er tilgængelighed vigtigt, og derfor er du altid i centrum. Sammen udarbejder vi en skræddersyet plan, der passer til dine behov, og som vi nemt kan ændre i undervejs, hvis du får behov for hjælp til flere opgaver.

Samtidig behøver du ikke bekymre dig om at forstyrre. Jeg står til rådighed alle ugens syv dage. Dermed har du ikke kun mulighed for at få min hjælp i hverdagene, for jeg hjælper dig meget gerne i weekenderne. Det giver dig en fleksibel revisor i Haslev, hvor du kan tilpasse det til din arbejdsuge. Vi kan arrangere møder på Sjælland, hvor det passer dig. Det behøver ikke kun være på kontoret, men det kan også være på din private adresse.

Kontakter du mig på mail, svarer jeg altid inden for 24 timer. Det giver dig råderum i en travl hverdag, hvor du er garanteret et hurtigt svar. Med andre ord får du hos mig en troværdig revisor, som du kan have tillid til, og hvor dit arbejde kommer i forreste række. Kontakt mig i dag, og book et møde, så du kan fortælle mig mere om, hvad du har brug for min hjælp til. Så kan vi sammen finde den perfekte løsning for dig.

Revisor hjælp til enkeltmandsvirksomheder i København
Revisor hjælp til enkeltmandsvirksomheder og selskaber i Haslev og Sorø

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde

Kontakt mig i dag

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at skabe et samarbejde